KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Népszerû üdülõhelyek \ Sarti

#147929 ttoottii 2010-08-06
Cortez írj beszámolót, egyáltalán nem untatsz bennünket, nagyon örülünk minden infónak. :lol: Ja és üdv itthon!
Cortez írj beszámolót, egyáltalán nem untatsz bennünket, nagyon örülünk minden infónak. :lol: Ja és üdv itthon!
#147885 cortez86 2010-08-06
Sziasztok! Kalandos út, után hazaérkeztünk Sartiról ma reggel 7kor. 22 órás utazás után!!! Sarti valóban gyönyörű hely, mivel sokan írtatok róla ezért nem akarok senkit untatni, de bárki kérdez szívesen válaszolok.8szor voltam tengerparton nyaralni, de ez viszi eddig a pálmát:) A határon, illetve a belgrádi fizetőkapunál katasztrófa ami volt, 22-00 kor érkeztünk a szerb magyar határra és 2-45kor érkeztem a magyar vámhoz kb 3 óra volt mire útnak indultunk, hulla vagyok:(
Sziasztok! Kalandos út, után hazaérkeztünk Sartiról ma reggel 7kor. 22 órás utazás után!!! Sarti valóban gyönyörű hely, mivel sokan írtatok róla ezért nem akarok senkit untatni, de bárki kérdez szívesen válaszolok.8szor voltam tengerparton nyaralni, de ez viszi eddig a pálmát:) A határon, illetve a belgrádi fizetőkapunál katasztrófa ami volt, 22-00 kor érkeztünk a szerb magyar határra és 2-45kor érkeztem a magyar vámhoz kb 3 óra volt mire útnak indultunk, hulla vagyok:(
#147884 sancho.dl 2010-08-06
Emici! Ezt már többen jelezték, hogy esetleg a Mythosok lehetnek a hibásak :)
Emici! Ezt már többen jelezték, hogy esetleg a Mythosok lehetnek a hibásak :)
#147883 sancho.dl 2010-08-06
Lindi! Neked is nagyon jó utat és csodálatos nyaralást kívánok!!!!
Lindi! Neked is nagyon jó utat és csodálatos nyaralást kívánok!!!!
#147882 bb62 2010-08-06
Szia nickyh! Örülök, hogy megtaláltátok a piacot. Mi is minden alkalommal át szoktunk menni, szeretjük a hangulatát. További szép nyaralást kívánok.
Szia nickyh! Örülök, hogy megtaláltátok a piacot. Mi is minden alkalommal át szoktunk menni, szeretjük a hangulatát. További szép nyaralást kívánok.
#147866 lindi 2010-08-06
Köszi mindenkinek a jókivánságokat!
Köszi mindenkinek a jókivánságokat!
#147865 lindi 2010-08-06
Kisfiam 5.5 éves, párom lánya 14 éves. Gináék most értek oda, küldtek sms-t és integettek. Nekünk is már csak 5 óra és indulunk!!!
Kisfiam 5.5 éves, párom lánya 14 éves. Gináék most értek oda, küldtek sms-t és integettek. Nekünk is már csak 5 óra és indulunk!!!
#147863 Emici 2010-08-06
Köszi Sancho! Neked legyen igazad! Lehet,h. sok volt a Mithos,attól lett az a pocak? ;-)
Köszi Sancho! Neked legyen igazad! Lehet,h. sok volt a Mithos,attól lett az a pocak? ;-)
#147840 T.Márta 2010-08-05
A most indulóknak nagyon jó nyaralást és probléma mentes utat kívánok !
A most indulóknak nagyon jó nyaralást és probléma mentes utat kívánok !
#147839 vanda 2010-08-05
Lindi, Mennyi idős gyerekekkel mentek? Nagyon jó nyaralást kívánok! :) Nekünk még van 2 hetünk itthon! :(
Lindi, Mennyi idős gyerekekkel mentek? Nagyon jó nyaralást kívánok! :) Nekünk még van 2 hetünk itthon! :(

Hirdessen itt!

..:: Bérelhető reklámfelület ::..