Aktív témák
| #147376 Cofffos 2010-08-03 |
| ˝
A narancspartnál volt egy furcsa tapasztalatunk. A kishalak ha leálltt az ember a vizben egy kicsit, elkezdték csípkedni a lábunkat. Másnak volt ilyen tapasztalata?
Gyula.˝ - gyula15 Igen, volt ilyen tapasztalatom. Az elsők egyike volt. Csak az elhalt bőrt szedegetik. A fényes csillogós körömlakkomat is bírták. :lol: |
| ˝
A narancspartnál volt egy furcsa tapasztalatunk. A kishalak ha leálltt az ember a vizben egy kicsit, elkezdték csípkedni a lábunkat. Másnak volt ilyen tapasztalata?
Gyula.˝ - gyula15 Igen, volt ilyen tapasztalatom. Az elsők egyike volt. Csak az elhalt bőrt szedegetik. A fényes csillogós körömlakkomat is bírták. :lol: |
| #147373 csendyke 2010-08-03 |
| Szia Katika!
Köszönöm a válaszodat! Az rémlik neked, hogy kellett kauciót fizetni? Az utazási iroda katalógusa azt írja 50 eurot fizetni kell, amit ha nem találnak semmit, akkor távozáskor visszaadnak! |
| Szia Katika!
Köszönöm a válaszodat! Az rémlik neked, hogy kellett kauciót fizetni? Az utazási iroda katalógusa azt írja 50 eurot fizetni kell, amit ha nem találnak semmit, akkor távozáskor visszaadnak! |
| #147370 katika83 2010-08-03 |
| Nagyon jó a holiday apartman.Én kétszer is voltam ott.Semmi rosszat nem tudok mondani róla. |
| Nagyon jó a holiday apartman.Én kétszer is voltam ott.Semmi rosszat nem tudok mondani róla. |
| #147367 ginaaa79 2010-08-03 |
| Márta, köszönöm Neked is. Új kenceficét akkor nem veszek. |
| Márta, köszönöm Neked is. Új kenceficét akkor nem veszek. |
| #147346 csendyke 2010-08-03 |
| Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy volt valaki a fórumosok közül a Sarti Holiday Apartmanban??? Tudna róla írni néhány szót?
Előre is köszönöm. |
| Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy volt valaki a fórumosok közül a Sarti Holiday Apartmanban??? Tudna róla írni néhány szót?
Előre is köszönöm. |
| #147332 T.Márta 2010-08-03 |
| Ginaaa!
Már látom válaszoltak szúnyogügyben. Nálunk is csak 1-2 volt, ment a riasztó de a legyeket utáltam az sok van napközben. Szerencsére éjszakára eltünnek.Este sem kell kenni magad ha elmentek.
Gyula!
Az út az nekünk is borzalmasra sikeredett. Háztól házig 20-óra az katasztrófális, de ha a várakozásokat leszámítom akkor ' csak ' 16, de ez is sok. |
| Ginaaa!
Már látom válaszoltak szúnyogügyben. Nálunk is csak 1-2 volt, ment a riasztó de a legyeket utáltam az sok van napközben. Szerencsére éjszakára eltünnek.Este sem kell kenni magad ha elmentek.
Gyula!
Az út az nekünk is borzalmasra sikeredett. Háztól házig 20-óra az katasztrófális, de ha a várakozásokat leszámítom akkor ' csak ' 16, de ez is sok. |
| #147321 ginaaa79 2010-08-03 |
| Pokusz, Gyula köszi a szúnyoginfót.
Az utazást kihagynám. |
| Pokusz, Gyula köszi a szúnyoginfót.
Az utazást kihagynám. |
| #147320 gyula15 2010-08-03 |
| Szia T. Márta!
Én is szivesen visszamennék, csak ne lenne olyan hosszú az út... :(
Kifelé 19 órát vezettem, visszafelé 17-et.... :(
De az a gyönyörű tenger az feledtet mindent!
Szúnyogokkal találkoztunk, de kevéssel. Igaz mindíg be volt kapcsolva a riasztó.
Gyula. |
| Szia T. Márta!
Én is szivesen visszamennék, csak ne lenne olyan hosszú az út... :(
Kifelé 19 órát vezettem, visszafelé 17-et.... :(
De az a gyönyörű tenger az feledtet mindent!
Szúnyogokkal találkoztunk, de kevéssel. Igaz mindíg be volt kapcsolva a riasztó.
Gyula. |
| #147319 pokusz 2010-08-03 |
| Szia ginaaa!
Mi most jöttünk haza szombaton és összesen egyetlen db szunyogot láttunk.
Annyira csodálatos volt minden, készülj...:-)))
Én még minden reggel legszivesebben sírva kelnék, hogy nem ott vagyunk..
É. |
| Szia ginaaa!
Mi most jöttünk haza szombaton és összesen egyetlen db szunyogot láttunk.
Annyira csodálatos volt minden, készülj...:-)))
Én még minden reggel legszivesebben sírva kelnék, hogy nem ott vagyunk..
É. |
| #147318 ginaaa79 2010-08-03 |
| Sziasztok!
Márta én naponta többször benézegetek, de elég nagy a pangás....
Mi a helyzet mostanában szúnyogfronton Sartin? Kintre kell valami a bőrünkre vagy nem vészes? |
| Sziasztok!
Márta én naponta többször benézegetek, de elég nagy a pangás....
Mi a helyzet mostanában szúnyogfronton Sartin? Kintre kell valami a bőrünkre vagy nem vészes? |