KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Népszerû üdülõhelyek \ Sarti

#147316 Taccota 2010-08-03
Várom a beszámolókat és számolom a napokat ! : )
Várom a beszámolókat és számolom a napokat ! : )
#147314 T.Márta 2010-08-03
Hahó ! hol van mindenki ???
Hahó ! hol van mindenki ???
#147197 T.Márta 2010-08-02
Szia Gyula! Mi csak a parton vagy a medencénél találkoztunk az ifjusággal de az is elég volt. A tenger csodálatos volt már mennénk vissza. A narancspart is szép de a tenger felől szebb a látvány mint mikor kocsival megyünk mert akkor a szemét amivel azonnal szembesülünk. Ezenkívül minden szép és jó volt.
Szia Gyula! Mi csak a parton vagy a medencénél találkoztunk az ifjusággal de az is elég volt. A tenger csodálatos volt már mennénk vissza. A narancspart is szép de a tenger felől szebb a látvány mint mikor kocsival megyünk mert akkor a szemét amivel azonnal szembesülünk. Ezenkívül minden szép és jó volt.
#147190 gyula15 2010-08-02
Szia Márta! Igen, mi hátul voltunk. Az országuttal párhuzamos épületben. Akkor ti talán nem hallotátok annyira a német ifjúságot. De a tenger kárpótolt mindenért minket. A viz isteni meleg volt végig, még a vihar közben is! 8) Gyula.
Szia Márta! Igen, mi hátul voltunk. Az országuttal párhuzamos épületben. Akkor ti talán nem hallotátok annyira a német ifjúságot. De a tenger kárpótolt mindenért minket. A viz isteni meleg volt végig, még a vihar közben is! 8) Gyula.
#147170 T.Márta 2010-08-02
Bézsé, nagyon jó nyaralást nektek!
Bézsé, nagyon jó nyaralást nektek!
#147169 T.Márta 2010-08-02
Szia Gyula! Mi a régi emeletesben az elsőn és a 13,14-ben ami a medencénél van. Ezekszerint ti a 3 új épületből voltatok az egyikbe.
Szia Gyula! Mi a régi emeletesben az elsőn és a 13,14-ben ami a medencénél van. Ezekszerint ti a 3 új épületből voltatok az egyikbe.
#147166 T.Márta 2010-08-02
Zso84! Nektek is itt lesz az indulás mindjárt!
Zso84! Nektek is itt lesz az indulás mindjárt!
#147160 ginaaa79 2010-08-02
Az előző hozzászólást ginaaa79 írta, azaz én, én voltam bejelentkezve, nem értem.....
Az előző hozzászólást ginaaa79 írta, azaz én, én voltam bejelentkezve, nem értem.....
#147155 BéZsé 2010-08-02
Lindi, igen. Az autós topikot is olvasd ám! Gyula köszi a beszámolót. Borosfamily, ha lehet pár (1-2) napon belül írj, hogy a héten indulók is olvashassák itthonról.
Lindi, igen. Az autós topikot is olvasd ám! Gyula köszi a beszámolót. Borosfamily, ha lehet pár (1-2) napon belül írj, hogy a héten indulók is olvashassák itthonról.
#147127 gyula15 2010-08-02
Szia Márta! Mi a hátsó épületben, a második emeleti 12-es apartmanban voltunk. Ti melyik részen voltatok?
Szia Márta! Mi a hátsó épületben, a második emeleti 12-es apartmanban voltunk. Ti melyik részen voltatok?

Villa Oasis - Nea Potidea - Halkidiki
Privát homokos strand, csodálatos kilátás, mindössze 100 m-re a tengertől.
..:: Halkidiki, Kassandra, Nea Potidea ::..