KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Népszerû üdülõhelyek \ Sarti

#146276 sancho.dl 2010-07-27
Zso! Köszönöm szépen :) Sajnos nem maradtam kinn, de hidd el nem rajtam múlt :) Én legszívesebben visszamennék, de asszem ez már csak talán jövőre jön össze. Addig is marad az irigykedés a mostanában indulók íránt :) Tényleg nagyon jól éreztem magam és még nem is mindent írtam le mi mindent csináltunk és mi minen történt velünk :)
Zso! Köszönöm szépen :) Sajnos nem maradtam kinn, de hidd el nem rajtam múlt :) Én legszívesebben visszamennék, de asszem ez már csak talán jövőre jön össze. Addig is marad az irigykedés a mostanában indulók íránt :) Tényleg nagyon jól éreztem magam és még nem is mindent írtam le mi mindent csináltunk és mi minen történt velünk :)
#146267 pirosss 2010-07-27
a kinn töltött idő sokkal hamarabb elmegy. mi két hétig voltunk, tudom. de gondolom két hétig csak nem fognak üzemanyag nélkül élni a görögök.
a kinn töltött idő sokkal hamarabb elmegy. mi két hétig voltunk, tudom. de gondolom két hétig csak nem fognak üzemanyag nélkül élni a görögök.
#146266 Báró 2010-07-27
addig marad a fórum meg a sarti webcam. Na jó éjszakát mindenkinek.lassan pihi
addig marad a fórum meg a sarti webcam. Na jó éjszakát mindenkinek.lassan pihi
#146265 Báró 2010-07-27
ne mond hogy messze van,hamar el megy ez a kis idő.Már be vagyok zsongva,már az induláson jár az agyam.már most!
ne mond hogy messze van,hamar el megy ez a kis idő.Már be vagyok zsongva,már az induláson jár az agyam.már most!
#146264 pirosss 2010-07-27
sztrájkolnak :)
sztrájkolnak :)
#146263 Báró 2010-07-27
én nem tudom h mit csinálnak Görögbe
én nem tudom h mit csinálnak Görögbe
#146262 pirosss 2010-07-27
aug 12 még soká lesz. addig nem fognak sztrájkolni gondolom
aug 12 még soká lesz. addig nem fognak sztrájkolni gondolom
#146261 pirosss 2010-07-27
jó kártyával is fizethetsz a szerbeknél OMV vagy MOL kutaknál
jó kártyával is fizethetsz a szerbeknél OMV vagy MOL kutaknál
#146260 pirosss 2010-07-27
Állítólag a motorokból is elfogy az üzemanyag mindjárt.
Állítólag a motorokból is elfogy az üzemanyag mindjárt.
#146259 Báró 2010-07-27
nekem is 60 literes a tankom 7 literrel el tudok menni 800 km.Elvileg kimegy Macedonokig egy tankkal.De váltok lovét azért szerbekhez oda is meg vissza is.elvileg 1,15 ért váltják a szerb kutasok az eurot.ennyiért kapsz egy liter benzint.
nekem is 60 literes a tankom 7 literrel el tudok menni 800 km.Elvileg kimegy Macedonokig egy tankkal.De váltok lovét azért szerbekhez oda is meg vissza is.elvileg 1,15 ért váltják a szerb kutasok az eurot.ennyiért kapsz egy liter benzint.

..:: Autóbérlés ::..
Keresse meg a legjobb ajánlatot, hasonlítsa össze az árakat és
spóroljon akár 70%-ot!