| Népszerû üdülõhelyek \ Sarti |
|
| #144855 gyula15 2010-07-19 |
Sziasztok!
Már csak 4 !!! 8)
|
Sziasztok!
Már csak 4 !!! 8)
|
| #144840 T.Márta 2010-07-19 |
sZIASZTOK!
Természetesen ma már jobb a kedvem. A víz isteni , meleg van jó az idő.
Szerintem a part elég piszkos néha nem ártana végig kotorni valami géppel. Most már a szállást is elviselhetőnek tartom, hiába az idő mindent megszépít. A központba való séta azért kicsit tényleg sok főleg, hogy még vissza is kell menni.Este be ültünk valahova és az első vendégként az ital fogyasztás grátisz volt! Ilyen nálunk a mesében sincs.
üdv.mindenkinek
|
sZIASZTOK!
Természetesen ma már jobb a kedvem. A víz isteni , meleg van jó az idő.
Szerintem a part elég piszkos néha nem ártana végig kotorni valami géppel. Most már a szállást is elviselhetőnek tartom, hiába az idő mindent megszépít. A központba való séta azért kicsit tényleg sok főleg, hogy még vissza is kell menni.Este be ültünk valahova és az első vendégként az ital fogyasztás grátisz volt! Ilyen nálunk a mesében sincs.
üdv.mindenkinek
|
| #144823 csendyke 2010-07-19 |
Sziasztok!
Sajnálom T.Márta, hogy rosszul kezdődött a nyaralásotok. Remélem az ott eltöltött idő majd kompenzál benneteket mindenért!!!!
Köszönet az árak leírásáért mindenkinek!
|
Sziasztok!
Sajnálom T.Márta, hogy rosszul kezdődött a nyaralásotok. Remélem az ott eltöltött idő majd kompenzál benneteket mindenért!!!!
Köszönet az árak leírásáért mindenkinek!
|
| #144805 -törölt nick 12762 2010-07-19 |
A szokásos, gyenge poénjaim egyike volt, de tudom, 'ezzel még ne vállaljak fellépést, turnét meg végképp ne szervezzek...'
A napokban kiderül hogy hova megyünk, majd megírom, ha tényleg érdekel ;)
|
A szokásos, gyenge poénjaim egyike volt, de tudom, 'ezzel még ne vállaljak fellépést, turnét meg végképp ne szervezzek...'
A napokban kiderül hogy hova megyünk, majd megírom, ha tényleg érdekel ;)
|
| #144798 ginaaa79 2010-07-19 |
Sziasztok!
Sajna letelt az előnyaralás, jó időt fogtunk ki, nem is napoztam, csak míg vízben voltunk, de van (volt is) kis színem.
Bitang ismered Tőserdőt vagy poénból írtad? :) Mentek idén valahova?
Bforgo, köszi a beszámolót, tetszett nagyon!
Gyorsan olvastam vissza, az Amulani kirándulás milyen?
Szzsuzsanna, Athénba én is szeretnék eljutni, de Sartiból messze van én meg a hosszú utazást nem csípem, elég lesz kimenni meg hazajönni... Amúgy a vonat mennyi idő alatt ér oda? (Tudom vannak akik OFF-nak tartják, de mégis Sartiból mentek...).
A kalózhajós kirándulásról most hallottam az első negatív tapasztalatot...
A macedon határőrük nem tudom miért várakoztatnak ilyen sokáig. Még jó, hogy a foci vb-nek legalább vége...
Márta, Ildima köszi a bejelentkezést. További szép nyaralást a kintlévőknek!
Fogynak a napok:)
|
Sziasztok!
Sajna letelt az előnyaralás, jó időt fogtunk ki, nem is napoztam, csak míg vízben voltunk, de van (volt is) kis színem.
Bitang ismered Tőserdőt vagy poénból írtad? :) Mentek idén valahova?
Bforgo, köszi a beszámolót, tetszett nagyon!
Gyorsan olvastam vissza, az Amulani kirándulás milyen?
Szzsuzsanna, Athénba én is szeretnék eljutni, de Sartiból messze van én meg a hosszú utazást nem csípem, elég lesz kimenni meg hazajönni... Amúgy a vonat mennyi idő alatt ér oda? (Tudom vannak akik OFF-nak tartják, de mégis Sartiból mentek...).
A kalózhajós kirándulásról most hallottam az első negatív tapasztalatot...
A macedon határőrük nem tudom miért várakoztatnak ilyen sokáig. Még jó, hogy a foci vb-nek legalább vége...
Márta, Ildima köszi a bejelentkezést. További szép nyaralást a kintlévőknek!
Fogynak a napok:)
|
| #144787 Timi80 2010-07-19 |
Szia András!
A Taousanis Tours Amuliani kirándulása mennyibe került?
Csak csütörtökön indul? Ez véletlenül nem az, amelyik a polgármester hajója?
Egész napos kirándulás volt? Mit tartalmazott a program?
Sajnos a honlapjukon semmi infó nincs erről.
Előre is köszönöm a választ!
Timi
|
Szia András!
A Taousanis Tours Amuliani kirándulása mennyibe került?
Csak csütörtökön indul? Ez véletlenül nem az, amelyik a polgármester hajója?
Egész napos kirándulás volt? Mit tartalmazott a program?
Sajnos a honlapjukon semmi infó nincs erről.
Előre is köszönöm a választ!
Timi
|
| #144774 gimoth 2010-07-19 |
Sajnálom, hogy ilyen nehéz utatok volt! Érkeztek Sartira barátaim autóval szombaton, és Ők is mondták, hogy Nikitinél rendőri segítséggel mentek az autók! Görögországban is most van a szabadságolás, és a hétvégeken keresik Sartit!
Biztosan jól fogod magad érezni ennek ellenére is!
Szép nyarat!
U.I.: menjetek be Sarti főterén a Taousanis Tours-ba ott segítenek mindenben! Ajánlom a csütörtöki Amuliani-szigetkirándulást! Mindig vannak Delfinek, és szebbé varázsolják a nyarat! :D
Igy is irigyellek Titeket, hogy ott vagytok! :wink:
|
Sajnálom, hogy ilyen nehéz utatok volt! Érkeztek Sartira barátaim autóval szombaton, és Ők is mondták, hogy Nikitinél rendőri segítséggel mentek az autók! Görögországban is most van a szabadságolás, és a hétvégeken keresik Sartit!
Biztosan jól fogod magad érezni ennek ellenére is!
Szép nyarat!
U.I.: menjetek be Sarti főterén a Taousanis Tours-ba ott segítenek mindenben! Ajánlom a csütörtöki Amuliani-szigetkirándulást! Mindig vannak Delfinek, és szebbé varázsolják a nyarat! :D
Igy is irigyellek Titeket, hogy ott vagytok! :wink:
|
| #144707 zso84 2010-07-18 |
Sajnálom Márta a nehézségeket, de innentől kezdve csak a jó jön, élvezd a nyaralást :)!
|
Sajnálom Márta a nehézségeket, de innentől kezdve csak a jó jön, élvezd a nyaralást :)!
|
| #144689 atti68 2010-07-18 |
Mi is ma jöttünk haza Sartiról. A szerb-macedón határon oda is és vissza is több mint 4 órát kellett várakozni. A macedónok nagy ívben tesznek arra, hogy kilometeres sor áll, - főleg a buszoknál -ők akkor is csiga tempóban 'dolgoznak', vagy beszélgetnek. :twisted:
Hétközben érdemesebb menni akkor nincsen ilyen dugó, mint a hétvégén.
Aki pénteken indul az sajnos számítson ilyen plusz órákra.
Sarti tengerpartja gyönyörű, a víz kellemesen meleg, főleg délután, mikor a déli szél fúj.
Az árak jók. Fakultatív programoknál pl. Blue lagon 29€, Athos 28€ , Narancspart 6€, Ezek a Shithonra és a másik utazási irodára is érvényesek, főleg mikor közös idegenvezetők vanak, pl. Athosi túra.
Gyros ahol én vettem, 2,3-2,5 € és nagyon jók. Haltálak egyszemélyesek 8-11€. Gyros tál 4,5€. Egyenlőre ennyit.
|
Mi is ma jöttünk haza Sartiról. A szerb-macedón határon oda is és vissza is több mint 4 órát kellett várakozni. A macedónok nagy ívben tesznek arra, hogy kilometeres sor áll, - főleg a buszoknál -ők akkor is csiga tempóban 'dolgoznak', vagy beszélgetnek. :twisted:
Hétközben érdemesebb menni akkor nincsen ilyen dugó, mint a hétvégén.
Aki pénteken indul az sajnos számítson ilyen plusz órákra.
Sarti tengerpartja gyönyörű, a víz kellemesen meleg, főleg délután, mikor a déli szél fúj.
Az árak jók. Fakultatív programoknál pl. Blue lagon 29€, Athos 28€ , Narancspart 6€, Ezek a Shithonra és a másik utazási irodára is érvényesek, főleg mikor közös idegenvezetők vanak, pl. Athosi túra.
Gyros ahol én vettem, 2,3-2,5 € és nagyon jók. Haltálak egyszemélyesek 8-11€. Gyros tál 4,5€. Egyenlőre ennyit.
|
| #144684 BéJé 2010-07-18 |
Szia, Napis!
Már nagyon türelmetlenek vagyunk, de ha már ennyit kibirtunk, talán a határt is, de biztos rossz lesz a várakozás.
|
Szia, Napis!
Már nagyon türelmetlenek vagyunk, de ha már ennyit kibirtunk, talán a határt is, de biztos rossz lesz a várakozás.
|
|