| Népszerû üdülõhelyek \ Sarti |
|
| #144554 papamaci 2010-07-17 |
Ez jó a fele hozá szólásom le maradt
|
Ez jó a fele hozá szólásom le maradt
|
| #144553 papamaci 2010-07-17 |
˝˝˝... a sárga diszkont áruházban nincsen bubis viz...˝ - czoki
˝ - czoki
˝ - czoki
Nem tudom, mennyire mondok újságot ezzel, de PET palackban nem árulnak szénsavas ásványvizet a görögök. Ha 'bubisat' szeretnél, fémdobozos kiszerelésben keresd. (de nehogy megkérdezd hogy 5 vagy 10 bubis... :P )
A 'sárga diszkontról' nekem az itthon népszerűvé vált 'madaras teszkó' elnevezés jut eszembe :D
(ha jól emlékszem, Arbavitidis az üzlet neve, de javítsatok ki lécci ha nem)
Szia!
Nem a vita kedvéért, de mindig kaptunk 2 literes PET palackos Soda
feliratú bubis vizet. 6-os zsugorfóliában cipeltem többször is. :lol:
Ha jól emlékszem 3,5 € volt a csomag.
Sziasztok most kérek bocsánatott tölletek hogy bele kotnyeleskedek de Sartin van pet palackos szóda ill. tavaly volt nem csak 0.5-ös illetve 1l-es hanem 1.5-ben is csak nehéz megtalálni
Tavaly a nagy sárga diszkont mellet a motor kölcsönzök utcáján is van egy sárga diszkont sokkal olcsóbb ,mint a nagy és kb:a választék is ua.
czoki
|
˝˝˝... a sárga diszkont áruházban nincsen bubis viz...˝ - czoki
˝ - czoki
˝ - czoki
Nem tudom, mennyire mondok újságot ezzel, de PET palackban nem árulnak szénsavas ásványvizet a görögök. Ha 'bubisat' szeretnél, fémdobozos kiszerelésben keresd. (de nehogy megkérdezd hogy 5 vagy 10 bubis... :P )
A 'sárga diszkontról' nekem az itthon népszerűvé vált 'madaras teszkó' elnevezés jut eszembe :D
Szia!
Sziasztok most kérek bocsánatott tölletek hogy bele kotnyeleskedek de Sartin van pet palackos szóda ill. tavaly volt nem csak 0.5-ös illetve 1l-es hanem 1.5-ben is csak nehéz megtalálni
Tavaly a nagy sárga diszkont mellet a motor kölcsönzök utcáján is van egy sárga diszkont sokkal olcsóbb ,mint a nagy és kb:a választék is ua.
czoki
|
| #144542 czoki 2010-07-17 |
˝˝... a sárga diszkont áruházban nincsen bubis viz...˝ - Bitang
˝ - Bitang
Szia!
czoki
|
˝˝... a sárga diszkont áruházban nincsen bubis viz...˝ - Bitang
˝ - Bitang
Szia!
czoki
|
| #144539 gimoth 2010-07-17 |
Szia!
Sarti remek választás! Stavros mellette elbújhat, és hidd el nem túlzok!
Tetszeni fog! Menjetek be a Taousanis Toursba, és felejthetetlen is lesz! :lol:
|
Szia!
Sarti remek választás! Stavros mellette elbújhat, és hidd el nem túlzok!
Tetszeni fog! Menjetek be a Taousanis Toursba, és felejthetetlen is lesz! :lol:
|
| #144538 gimoth 2010-07-17 |
Szia!
Gyros van Sarti főtrén 1,70 Euroért is, máshol 2,20 körül van. Viz 6-os zsugor 1,50 Euro. Kenyér 80 cent, óriáspalacsinta 2 Euro. Tej 1,20 Euro, bugáca 2 Euro. Most hirtelen ennyi jutott az asszony eszébe! :roll:
|
Szia!
Gyros van Sarti főtrén 1,70 Euroért is, máshol 2,20 körül van. Viz 6-os zsugor 1,50 Euro. Kenyér 80 cent, óriáspalacsinta 2 Euro. Tej 1,20 Euro, bugáca 2 Euro. Most hirtelen ennyi jutott az asszony eszébe! :roll:
|
| #144537 Judith77 2010-07-17 |
Örömmel tölt el ez a rengeteg izgalommal teli, várakozással fűszerezett
hozzászólás. Mi szeptember végén megyünk Sartira már nagyon várjuk
de már kevesebb mint 70 nap, pedig 268-al kezdtük.
Bízom benne akkor még beleférünk a hajókázásba, mert az utóbbi 2 évben nem tudtunk az időjárás miatt menni.
|
Örömmel tölt el ez a rengeteg izgalommal teli, várakozással fűszerezett
hozzászólás. Mi szeptember végén megyünk Sartira már nagyon várjuk
de már kevesebb mint 70 nap, pedig 268-al kezdtük.
Bízom benne akkor még beleférünk a hajókázásba, mert az utóbbi 2 évben nem tudtunk az időjárás miatt menni.
|
| #144526 csendyke 2010-07-17 |
Kedves Ildima!
Elnézést , hogy ismeretlenül is megszólítlak. Mivel ti most vagytok kinn, tudnál az árakról nyilatkozni???Ételek,étermi árak,fakultatív programok. Előre is köszönöm! Kellemes pihit!
|
Kedves Ildima!
Elnézést , hogy ismeretlenül is megszólítlak. Mivel ti most vagytok kinn, tudnál az árakról nyilatkozni???Ételek,étermi árak,fakultatív programok. Előre is köszönöm! Kellemes pihit!
|
| #144488 vadevezõs 2010-07-17 |
Visszajárós vagyok Sartira,Nekem Sarti jobban tetszik.
|
Visszajárós vagyok Sartira,Nekem Sarti jobban tetszik.
|
| #144481 Vicosz 2010-07-17 |
Szia Ildi!
Köszi az első beszámolódat. Jó időt kívánunk! A nagy hullámok a rengés utóhatása. Zsuzsiéktól kérdezd meg kérlek:van úszómellényük 9 éves gyereknek vagy vigyünk? Elég-e a helyszínen jelentkezni v. még itthonról kell ugyanis szeptember végi indulók vagyunk. Előre is köszönöm válaszod. (buborékos vizet nem a kék kupakosban találod hanem a soda felíratú dobozosban. Mythost mi a kalóztanya utca sarkán vettünk tavaly)
|
Szia Ildi!
Köszi az első beszámolódat. Jó időt kívánunk! A nagy hullámok a rengés utóhatása. Zsuzsiéktól kérdezd meg kérlek:van úszómellényük 9 éves gyereknek vagy vigyünk? Elég-e a helyszínen jelentkezni v. még itthonról kell ugyanis szeptember végi indulók vagyunk. Előre is köszönöm válaszod. (buborékos vizet nem a kék kupakosban találod hanem a soda felíratú dobozosban. Mythost mi a kalóztanya utca sarkán vettünk tavaly)
|
| #144478 -törölt nick 12762 2010-07-17 |
˝... a sárga diszkont áruházban nincsen bubis viz...˝ - ildima
|
˝... a sárga diszkont áruházban nincsen bubis viz...˝ - ildima
|
|