KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Népszerû üdülõhelyek \ Sarti

#144214 T.Márta 2010-07-15
Sancho, Timcsi ! Nektek is és minden most induló Hellaszosnak nagyon jó utat és nyaralást kívánok !
Sancho, Timcsi ! Nektek is és minden most induló Hellaszosnak nagyon jó utat és nyaralást kívánok !
#144213 T.Márta 2010-07-15
Zso84! Köszi szépen, remélem minden jól sikerül. Próbálok helyzet jelentést adni.
Zso84! Köszi szépen, remélem minden jól sikerül. Próbálok helyzet jelentést adni.
#144209 Timi80 2010-07-15
Mindenkinek jó utat és jó nyaralást! :-)
Mindenkinek jó utat és jó nyaralást! :-)
#144188 Timcsi22 2010-07-15
Köszi!:)
Köszi!:)
#144187 zso84 2010-07-15
Timcsi, neked is nagyon jó nyaralást természetesen :) !
Timcsi, neked is nagyon jó nyaralást természetesen :) !
#144186 zso84 2010-07-15
Rendben Sancho, majd leslek titeket :) ! A kalózos hajókázásra meg írj fel engem is, biztos, ami a biztos :D!
Rendben Sancho, majd leslek titeket :) ! A kalózos hajókázásra meg írj fel engem is, biztos, ami a biztos :D!
#144185 Timcsi22 2010-07-15
Már csak 1et kell aludni.:) :) Jó utat a holnap utazóknak!:) Mindenki vigyázzon magára!:) Élménydús nyaralást kívánok mindenkinek!:)
Már csak 1et kell aludni.:) :) Jó utat a holnap utazóknak!:) Mindenki vigyázzon magára!:) Élménydús nyaralást kívánok mindenkinek!:)
#144176 sancho.dl 2010-07-15
Bforgó Brigi! Elolvastam a beszámolódat, igazán nem unatkoztatok. :) Klassz lehetett a búvárkodás és a tengeri állatkák is :) A kalóztúrát mi is tervbe vettük, remélem az idő most picit jobb lesz és el tudunk majd hajókázni. Nagyon szépen köszönöm az élményt, amit a beszámolód nyújtott és kívánom, hogy még sok ilyen beszámolót írhass a legközelebbi nyaralásokról :)
Bforgó Brigi! Elolvastam a beszámolódat, igazán nem unatkoztatok. :) Klassz lehetett a búvárkodás és a tengeri állatkák is :) A kalóztúrát mi is tervbe vettük, remélem az idő most picit jobb lesz és el tudunk majd hajókázni. Nagyon szépen köszönöm az élményt, amit a beszámolód nyújtott és kívánom, hogy még sok ilyen beszámolót írhass a legközelebbi nyaralásokról :)
#144175 sancho.dl 2010-07-15
Gaudyz köszönjük :) Ha rajtam múlna én biztos megvárnálak :D
Gaudyz köszönjük :) Ha rajtam múlna én biztos megvárnálak :D
#144174 gaudyz 2010-07-15
Kellemes utat, s még kellemesebb nyaralást kívánok a héten utazóknak! Két hét múlva megyünk mi is, ha van kedvetek várjatok meg! :D Várom az élménybeszámolókat!
Kellemes utat, s még kellemesebb nyaralást kívánok a héten utazóknak! Két hét múlva megyünk mi is, ha van kedvetek várjatok meg! :D Várom az élménybeszámolókat!

Szálláshelyek Görögországban

Több mint 50.000 szállásajánlat