Aktív témák
| #144135 h.apci 2010-07-14 |
| ˝h.apci,
de azt ne felejtsd el, hogy aki akar valamit és nagyon akarja akkor véghez is viszi ! bármi áron !˝ - Taccota Értem én, csak meg nem értem. :? :oops: |
| ˝h.apci,
de azt ne felejtsd el, hogy aki akar valamit és nagyon akarja akkor véghez is viszi ! bármi áron !˝ - Taccota Értem én, csak meg nem értem. :? :oops: |
| #144131 Taccota 2010-07-14 |
| h.apci,
de azt ne felejtsd el, hogy aki akar valamit és nagyon akarja akkor véghez is viszi ! bármi áron !
>< |
| h.apci,
de azt ne felejtsd el, hogy aki akar valamit és nagyon akarja akkor véghez is viszi ! bármi áron !
>< |
| #144125 T.Márta 2010-07-14 |
| Vaesz!
Köszi szépen aranyos vagy de sajna a bőröndöm tele van !
De azért gondolok az itthon maradottakra!!! |
| Vaesz!
Köszi szépen aranyos vagy de sajna a bőröndöm tele van !
De azért gondolok az itthon maradottakra!!! |
| #144124 Eti 2010-07-14 |
| Te Bitang, ugye vicceltél? |
| Te Bitang, ugye vicceltél? |
| #144122 -törölt nick 12762 2010-07-14 |
| 'agyamra ment ez a bitang hőség...'
Mire ment??? Előbb kapnak a nők ádámcsutka-gyulladást :D:D:D |
| 'agyamra ment ez a bitang hőség...'
Mire ment??? Előbb kapnak a nők ádámcsutka-gyulladást :D:D:D |
| #144120 vaesz 2010-07-14 |
| Sancho, T.Márta! Nagyon, nagyon jó utat és jó nyaralást kívánok nektek. Remélem minden úgy zajlik majd, mint az álmaitokban, sőt, még annál is jobban:D Sartiban nem fogtok csalódni.
(lécci, lécci vigyetek magatokkal a bőröndben!!!) puszi |
| Sancho, T.Márta! Nagyon, nagyon jó utat és jó nyaralást kívánok nektek. Remélem minden úgy zajlik majd, mint az álmaitokban, sőt, még annál is jobban:D Sartiban nem fogtok csalódni.
(lécci, lécci vigyetek magatokkal a bőröndben!!!) puszi |
| #144114 henita13 2010-07-14 |
| Sziasztok!
Ma az euro 278,5 oktogonnál wink cipőboltban.Reménykedjünk, hogy még lefele cammog. |
| Sziasztok!
Ma az euro 278,5 oktogonnál wink cipőboltban.Reménykedjünk, hogy még lefele cammog. |
| #144113 sancho.dl 2010-07-14 |
| Cijja Zsebkuty!
Nagyon drága vagy köszönöm szépen :) Igyexem jól érezni magam és 'abba' természetesen fogok integetni :) Először ha minden igaz szombat este görög idő szerint 20 óra körül, tehát itthon 19 óra :)
Mivel megyek a kalóztanyára lebeszélni a hajókázást :)
puszi |
| Cijja Zsebkuty!
Nagyon drága vagy köszönöm szépen :) Igyexem jól érezni magam és 'abba' természetesen fogok integetni :) Először ha minden igaz szombat este görög idő szerint 20 óra körül, tehát itthon 19 óra :)
Mivel megyek a kalóztanyára lebeszélni a hajókázást :)
puszi |
| #144112 h.apci 2010-07-14 |
| Hirtelen reflex volt; tényleg semmi közöm hozzá. :oops: Én már csak felejtek. :roll: Agyamra ment ez a bitang hőség (is)... :cry:
Örülök, hogy tetszik az ötlet; van még... :lol: |
| Hirtelen reflex volt; tényleg semmi közöm hozzá. :oops: Én már csak felejtek. :roll: Agyamra ment ez a bitang hőség (is)... :cry:
Örülök, hogy tetszik az ötlet; van még... :lol: |
| #144110 Miskolciutas 2010-07-14 |
| h.apci!
te semmiből sem tanulsz???!!! ez tényleg születési hiba...az Istambuli ötlet nem elvetendő!!Tetszik! :P |
| h.apci!
te semmiből sem tanulsz???!!! ez tényleg születési hiba...az Istambuli ötlet nem elvetendő!!Tetszik! :P |