| Népszerû üdülõhelyek \ Sarti |
|
| #144094 T.Márta 2010-07-14 |
Szia Brigi!
Olvastam a beszámolót, köszi. Már mi is nagyon várjuk az indulást de addig még mindenki gyagyás lesz kicsit. A pénteki nap pakolás és a férjem morgása lesz, hogy mit hova fog elrámolni. Mindíg ez van. Ha már elindultunk akkor lesz ok.
|
Szia Brigi!
Olvastam a beszámolót, köszi. Már mi is nagyon várjuk az indulást de addig még mindenki gyagyás lesz kicsit. A pénteki nap pakolás és a férjem morgása lesz, hogy mit hova fog elrámolni. Mindíg ez van. Ha már elindultunk akkor lesz ok.
|
| #144093 Szzsuzsanna 2010-07-14 |
h.apci,
Végül is finoman azt is kérdezhetném, hogy közöd?
Sztem mindenki maga dönti el, hogy mit csinál, hova megy.
Én sem minősitelek téged, azt hiszem, elvárhatom ugyanezt.
Ha nem, akkor sajnálom.
Igy ,akit érdekel bármi, az meg tud keresni mailben, a továbbiakban
nem osztom az észt a fórumba, hogy ne verjem ki nálad a biztositékot.
|
h.apci,
Végül is finoman azt is kérdezhetném, hogy közöd?
Sztem mindenki maga dönti el, hogy mit csinál, hova megy.
Én sem minősitelek téged, azt hiszem, elvárhatom ugyanezt.
Ha nem, akkor sajnálom.
Igy ,akit érdekel bármi, az meg tud keresni mailben, a továbbiakban
nem osztom az észt a fórumba, hogy ne verjem ki nálad a biztositékot.
|
| #144092 Cofffos 2010-07-14 |
˝˝...h.apci....hogy te milyen vicces vagy... :roll: :lol: ˝ - h.apci
˝ - h.apci
Születési hiba, de neked soha nem írnék hasonlót... :wink: :D
Hmmmm...és még hízelegsz is... :lol:
|
˝˝...h.apci....hogy te milyen vicces vagy... :roll: :lol: ˝ - h.apci
˝ - h.apci
Hmmmm...és még hízelegsz is... :lol:
|
| #144083 h.apci 2010-07-14 |
˝...h.apci....hogy te milyen vicces vagy... :roll: :lol: ˝ - Cofffos
|
˝...h.apci....hogy te milyen vicces vagy... :roll: :lol: ˝ - Cofffos
|
| #144079 Cofffos 2010-07-14 |
˝˝szylvi:)
Mi nem adjuk fel ilyen könnyen:) Mi megyünk Athénba:) Messze van, hát messze van. Mi este bemegyünk kocsival Szalonikibe, onnan az éjszakai vonattal Athénba, azon lehet aludni:))) majd bóklászunk Athénba és éjfélkor jön vissza egy vonat Szalonikibe, azon megint alszunk:)
Aztán vissza Sartiba, max másnap alszunk többet a parton:))))˝ - h.apci
˝ - h.apci
Ez igazán nagyszerű ötlet; nem is értem, miért nem jutott eszébe eddig senkinek, pedig annyi okosság elhangzott már itt. :? Egyedül jutott eszedbe, vagy segített valaki? :? Istambul? Az sincs sokkal messzebb. :!: :idea: Gratulálok! :roll:
Költői kérdések voltak, ne is válaszolj, kérlek; van már haragosom hasonló okokból éppen elég! :oops:
h.apci....hogy te milyen vicces vagy... :roll: :lol:
|
˝˝szylvi:)
Mi nem adjuk fel ilyen könnyen:) Mi megyünk Athénba:) Messze van, hát messze van. Mi este bemegyünk kocsival Szalonikibe, onnan az éjszakai vonattal Athénba, azon lehet aludni:))) majd bóklászunk Athénba és éjfélkor jön vissza egy vonat Szalonikibe, azon megint alszunk:)
Aztán vissza Sartiba, max másnap alszunk többet a parton:))))˝ - h.apci
˝ - h.apci
Ez igazán nagyszerű ötlet; nem is értem, miért nem jutott eszébe eddig senkinek, pedig annyi okosság elhangzott már itt. :? Egyedül jutott eszedbe, vagy segített valaki? :? Istambul? Az sincs sokkal messzebb. :!: :idea: Gratulálok! :roll:
Költői kérdések voltak, ne is válaszolj, kérlek; van már haragosom hasonló okokból éppen elég! :oops:
h.apci....hogy te milyen vicces vagy... :roll: :lol:
|
| #144071 h.apci 2010-07-14 |
˝szylvi:)
Aztán vissza Sartiba, max másnap alszunk többet a parton:))))˝ - Szzsuzsanna
|
|
| #144062 Szzsuzsanna 2010-07-14 |
:)
Nem tudok pontos árat, olyan 20-40 euró körül van egy út, attól függ, hgoy melyik vonatot választod, de ha küldessz emil cimet, neked is megküldöm a menetrendet is:)
|
:)
Nem tudok pontos árat, olyan 20-40 euró körül van egy út, attól függ, hgoy melyik vonatot választod, de ha küldessz emil cimet, neked is megküldöm a menetrendet is:)
|
| #144060 Cofffos 2010-07-14 |
Azért legalább az éjszakai vonat 'fülke' árát megírhatnád itt is.
|
Azért legalább az éjszakai vonat 'fülke' árát megírhatnád itt is.
|
| #144056 bforgo 2010-07-14 |
Fent van a beszámoló.
T.Márta, Sancho!
Ha addig nem beszélnénk még, akkor én is jó utat, élményekkel teli csodás nyaralást kívánok Nektek!
És természetesen a többi utazónak is! :)
|
Fent van a beszámoló.
T.Márta, Sancho!
Ha addig nem beszélnénk még, akkor én is jó utat, élményekkel teli csodás nyaralást kívánok Nektek!
És természetesen a többi utazónak is! :)
|
| #144055 Szzsuzsanna 2010-07-14 |
Én meg már válaszoltam:)
|
Én meg már válaszoltam:)
|
|