KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Népszerû üdülõhelyek \ Sarti

#144051 Taccota 2010-07-14
Már elküldtem üzenetben a címem hogy ne zavarjunk meg senkit : )
Már elküldtem üzenetben a címem hogy ne zavarjunk meg senkit : )
#144048 Szzsuzsanna 2010-07-14
Szia Taccota, Adj egy mail cimet, és mindent megirok:) Itt hosszú lenne, meg nem Sarti téma:) Sajnos hajó nem megy Sartiból
Szia Taccota, Adj egy mail cimet, és mindent megirok:) Itt hosszú lenne, meg nem Sarti téma:) Sajnos hajó nem megy Sartiból
#144039 zsebkuty 2010-07-14
:lol: Szia Szépszemű! Integessél ám ABBA!!!Érezd nagyon jól magad!!! :-kiss-:
:lol: Szia Szépszemű! Integessél ám ABBA!!!Érezd nagyon jól magad!!! :-kiss-:
#144023 Taccota 2010-07-14
Csak azért lenne fontos bárminemű információ, mert én is gondoltam arra ha már ott vagyok jó lenne a fővárost látni, csak hajóval jobb lenne, de nem tudom hogy egyáltalán létezik-e arrafele vízi közlekedés vagy átszállás max...
Csak azért lenne fontos bárminemű információ, mert én is gondoltam arra ha már ott vagyok jó lenne a fővárost látni, csak hajóval jobb lenne, de nem tudom hogy egyáltalán létezik-e arrafele vízi közlekedés vagy átszállás max...
#144021 sancho.dl 2010-07-14
Adrika! Nagyon szépen köszönöm, nagyon aranyos vagy :) Nektek is nagyon jó utat és boldog nyaralást :)
Adrika! Nagyon szépen köszönöm, nagyon aranyos vagy :) Nektek is nagyon jó utat és boldog nyaralást :)
#144020 Taccota 2010-07-14
Szzsuzsanna, hogy tervezitek az athéni kiruccanást ? Honnan tudjátok pl h mikor indulnak vonatok, mennyi a jegy, át kell-e szállni stb ? Vagy már voltatok így ?Írj le mindent ami ezzel kapcsolatos, kezdve onnan hogy felkeltek Sartin és kocsiba bee, ablakot lee ... : )
Szzsuzsanna, hogy tervezitek az athéni kiruccanást ? Honnan tudjátok pl h mikor indulnak vonatok, mennyi a jegy, át kell-e szállni stb ? Vagy már voltatok így ?Írj le mindent ami ezzel kapcsolatos, kezdve onnan hogy felkeltek Sartin és kocsiba bee, ablakot lee ... : )
#144016 T.Márta 2010-07-14
Hadiandi! Köszi, már lázas készülődés van és már csak KETTŐT kell aludni ! Brigi! Nem is tudtam, hogy ez ennyi időbe telik mármint, hogy mi is lássuk/olvassuk!
Hadiandi! Köszi, már lázas készülődés van és már csak KETTŐT kell aludni ! Brigi! Nem is tudtam, hogy ez ennyi időbe telik mármint, hogy mi is lássuk/olvassuk!
#144010 adrikanemeth 2010-07-14
Sancho! De jó Nektek! :) 2 nap és...Felejthetetlen napokat kívánok Sartin! Legalább olyanokat, miben nekünk volt részünk 5 éve! :)
Sancho! De jó Nektek! :) 2 nap és...Felejthetetlen napokat kívánok Sartin! Legalább olyanokat, miben nekünk volt részünk 5 éve! :)
#144008 sancho.dl 2010-07-14
Hadiandi! Köszönöm szépen! :)
Hadiandi! Köszönöm szépen! :)
#144005 bforgo 2010-07-13
Igen, még nem töltötték fel... Beküldtem... Majdcsak felkerül. :)
Igen, még nem töltötték fel... Beküldtem... Majdcsak felkerül. :)

Villa Oasis - Nea Potidea - Halkidiki
Privát homokos strand, csodálatos kilátás, mindössze 100 m-re a tengertől.
..:: Halkidiki, Kassandra, Nea Potidea ::..