KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Népszerû üdülõhelyek \ Sarti

#143121 ginaaa79 2010-07-08
Sziasztok! Ebdy, várjuk a beszámolót. Szúnyog ellen hogyan védekeztetek? Itthoni szúnyogírtó tényleg nem jó? (konnektoros folyadékos)
Sziasztok! Ebdy, várjuk a beszámolót. Szúnyog ellen hogyan védekeztetek? Itthoni szúnyogírtó tényleg nem jó? (konnektoros folyadékos)
#143096 ebdy 2010-07-07
Szúnyog van, készüljetek! Bővebben később, az éjjel érkeztünk!
Szúnyog van, készüljetek! Bővebben később, az éjjel érkeztünk!
#143094 ebdy 2010-07-07
Évuska örülök, hogy épségben megérkeztetek!
Évuska örülök, hogy épségben megérkeztetek!
#143072 tapasztalatlan 2010-07-07
Évuska, Kozmas milyen volt?
Évuska, Kozmas milyen volt?
#143067 Évuska 2010-07-07
Köszönöm szépen a választ. Sajnos már csak jövőre, mert most jöttünk haza Sartiról. Ezen a környéken voltunk mi is, a Kozmasban.
Köszönöm szépen a választ. Sajnos már csak jövőre, mert most jöttünk haza Sartiról. Ezen a környéken voltunk mi is, a Kozmasban.
#143021 vadevezõs 2010-07-07
Szia!Mi kb.2,5 órát álltunk,de olyat is hallottam akik többet.Szigorítottak,minden útlevelet scennelnek,mind két oldalon,mivel unióba készülnek,nincs szatyrozás,így marad a türelmes várakozás.
Szia!Mi kb.2,5 órát álltunk,de olyat is hallottam akik többet.Szigorítottak,minden útlevelet scennelnek,mind két oldalon,mivel unióba készülnek,nincs szatyrozás,így marad a türelmes várakozás.
#142993 vanda 2010-07-07
1 hétre megyünk,de nem szombaton,hanem péntek éjjel elindulunk haza.
1 hétre megyünk,de nem szombaton,hanem péntek éjjel elindulunk haza.
#142986 T.Márta 2010-07-07
Vanda! Szerintem amikor ti mentek már lezajlik a vendégmunkások hazamenetele. Legfeljebb visszafelé lehet gond, bár attól függ meddig lesztek kint.
Vanda! Szerintem amikor ti mentek már lezajlik a vendégmunkások hazamenetele. Legfeljebb visszafelé lehet gond, bár attól függ meddig lesztek kint.
#142985 Jox 2010-07-07
Nincs még fent árlista. Ha érdekel a szállás, kérj árajánlatot!
Nincs még fent árlista. Ha érdekel a szállás, kérj árajánlatot!
#142984 vanda 2010-07-07
Sziasztok, Azt hallottam,hogy a Szerb és a Görög határon 8-12 óra a várakozási idő,ez valóban így van???? :shock: Ha igen,nagyon király lesz..a 16 hónapos kislányom tuti értékelni fogja. :roll: Mi augusztus 20án este 9 körül indulunk...
Sziasztok, Azt hallottam,hogy a Szerb és a Görög határon 8-12 óra a várakozási idő,ez valóban így van???? :shock: Ha igen,nagyon király lesz..a 16 hónapos kislányom tuti értékelni fogja. :roll: Mi augusztus 20án este 9 körül indulunk...

Szálláshelyek Görögországban

Több mint 50.000 szállásajánlat