KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Népszerû üdülõhelyek \ Sarti

#142331 zso84 2010-07-03
Köszi az ötletet, mindenképpen maradok ennél a megoldásnál!
Köszi az ötletet, mindenképpen maradok ennél a megoldásnál!
#142330 zso84 2010-07-03
Én is pontosítok, mi is aug. 27-én indulunk, de mi busszal megyünk, és remélem hamar odaérünk és a reggeli kávémat már egy tengerparti kávézóban fogyasztom el :)!
Én is pontosítok, mi is aug. 27-én indulunk, de mi busszal megyünk, és remélem hamar odaérünk és a reggeli kávémat már egy tengerparti kávézóban fogyasztom el :)!
#142317 zsoeszy 2010-07-03
Gondolom Te (Ti) is kocsival jöttök ? Kicsit pontosítok mert 08.27.én este indulunk Siófokról ,és ha számításaim bejönnek ,akkor úgy másnap délután 2 körül érkeznénk meg Sartira :D
Gondolom Te (Ti) is kocsival jöttök ? Kicsit pontosítok mert 08.27.én este indulunk Siófokról ,és ha számításaim bejönnek ,akkor úgy másnap délután 2 körül érkeznénk meg Sartira :D
#142303 Fate08 2010-07-03
Hát elég nagy a forgalma igen.Érdemes az érkezés napján érdeklődni és akkor tuti h lessz helyetek! Jó nyaralást! Mióta működik a chat a sartikirandulas.hu oldalon lelassult a fórum.....:(
Hát elég nagy a forgalma igen.Érdemes az érkezés napján érdeklődni és akkor tuti h lessz helyetek! Jó nyaralást! Mióta működik a chat a sartikirandulas.hu oldalon lelassult a fórum.....:(
#142276 maryan 2010-07-03
˝Jövő hét pénteken indulunk újra Sartiba két autóval hatan és már nagyon várjuk.˝ - badminton

Szia! Mi is jövőhét pénteken indulunk Sartira! Igaz mi az Apollon Travellel megyünk... Remélem csodás időnk lesz! ;)
˝Jövő hét pénteken indulunk újra Sartiba két autóval hatan és már nagyon várjuk.˝ - badminton

Szia! Mi is jövőhét pénteken indulunk Sartira! Igaz mi az Apollon Travellel megyünk... Remélem csodás időnk lesz! ;)
#142275 maryan 2010-07-03
˝A Kalóztúra ára a legolcsóbb Sartin.Az ára MAXIMUM 28 euro/fő.˝ - Fate08

Köszönöm az infót! :) Egyébként tényleg a nyaralás elején le kell foglalni az utat? Valahol olvastam, hogy sok a jelentkező a kalóztúrára.
˝A Kalóztúra ára a legolcsóbb Sartin.Az ára MAXIMUM 28 euro/fő.˝ - Fate08

Köszönöm az infót! :) Egyébként tényleg a nyaralás elején le kell foglalni az utat? Valahol olvastam, hogy sok a jelentkező a kalóztúrára.
#142266 badminton 2010-07-03
Jövő hét pénteken indulunk újra Sartiba két autóval hatan és már nagyon várjuk.
Jövő hét pénteken indulunk újra Sartiba két autóval hatan és már nagyon várjuk.
#142265 badminton 2010-07-03
Két évvel ezelőtt voltunk itt először és azóta is visszavágyódunk. :)
Két évvel ezelőtt voltunk itt először és azóta is visszavágyódunk. :)
#142233 T.Márta 2010-07-03
Szia Ebdy! Köszi az infót. Szerintem az a hajó mindennap teltházas lesz. Mi is alig várjuk.
Szia Ebdy! Köszi az infót. Szerintem az a hajó mindennap teltházas lesz. Mi is alig várjuk.
#142231 T.Márta 2010-07-03
A válladra is viszel 1-kendőt és kész, kis helyen elfér.
A válladra is viszel 1-kendőt és kész, kis helyen elfér.

Szálláshelyek Görögországban

Több mint 50.000 szállásajánlat