KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Népszerû üdülõhelyek \ Sarti

#136588 ízisz84 2010-05-31
olyan rossz ,h most a kamera csak a bejáratot mutatja..
olyan rossz ,h most a kamera csak a bejáratot mutatja..
#136587 ízisz84 2010-05-31
Igen....Nagyon mennék már....Félig már bepakolva.....De még most sem hiszem el,h utazunk...Olyan hírtelen jött az ötlet...Hogy nem a Balaton hanem Görög...
Igen....Nagyon mennék már....Félig már bepakolva.....De még most sem hiszem el,h utazunk...Olyan hírtelen jött az ötlet...Hogy nem a Balaton hanem Görög...
#136586 ginaaa79 2010-05-31
Bár attól, hogy nincs fent, kint lehet, de sztem később megy. Ízisz Te be vagy már sózva gondolom rendesen:) Készülődsz már?
Bár attól, hogy nincs fent, kint lehet, de sztem később megy. Ízisz Te be vagy már sózva gondolom rendesen:) Készülődsz már?
#136584 ízisz84 2010-05-31
Húúú...lehet,h ezt benéztem...most néztem az utazólistát...és tényleg nics kint....bocsi
Húúú...lehet,h ezt benéztem...most néztem az utazólistát...és tényleg nics kint....bocsi
#136582 ízisz84 2010-05-31
Én úgy tudm ,h kint van..
Én úgy tudm ,h kint van..
#136580 ginaaa79 2010-05-31
Fate nincs is kint, vagy igen?
Fate nincs is kint, vagy igen?
#136581 ízisz84 2010-05-31
Vagy Te nem a Kalóztanyából netezel?
Vagy Te nem a Kalóztanyából netezel?
#136577 ízisz84 2010-05-31
Integess kérlek Fate a kamerába....
Integess kérlek Fate a kamerába....
#136576 Fate08 2010-05-31
Hűha!Háát............engem eddig ezekről nem tájékoztattak ám!Én simán használtam a klotyót mint itthon...:D még jó hogy nem sikerült eldugítani akkor!Ezek szerint akkor csak nekem volt ez újdonság....Nem gond!Gyüjcsikézünk:D
Hűha!Háát............engem eddig ezekről nem tájékoztattak ám!Én simán használtam a klotyót mint itthon...:D még jó hogy nem sikerült eldugítani akkor!Ezek szerint akkor csak nekem volt ez újdonság....Nem gond!Gyüjcsikézünk:D
#136564 ginaaa79 2010-05-31
Nekem akkor megy a kamera, ha itthon vagyok és gép előtt. (A mai napra nem sok idő jutott erre a célra). Csak közben más oldalt is nézek, pl.ezt, meg tévét, ide-oda kattintgatok.... Kéne még egy gép, ahol mindig a webkamera menne, nem kellene átkattintani:)
Nekem akkor megy a kamera, ha itthon vagyok és gép előtt. (A mai napra nem sok idő jutott erre a célra). Csak közben más oldalt is nézek, pl.ezt, meg tévét, ide-oda kattintgatok.... Kéne még egy gép, ahol mindig a webkamera menne, nem kellene átkattintani:)

Villa Oasis - Nea Potidea - Halkidiki
Privát homokos strand, csodálatos kilátás, mindössze 100 m-re a tengertől.
..:: Halkidiki, Kassandra, Nea Potidea ::..