KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Népszerû üdülõhelyek \ Sarti

#135790 Pintyőke60 2010-05-27
Kedves josh999. A holnapi utazásodhoz szeretnék felejthetetlen emlékeket nagyon jó időt és probléma mentes nyaralást kívánni :lol: és a veled egyidőben utazóknak is! :)
Kedves josh999. A holnapi utazásodhoz szeretnék felejthetetlen emlékeket nagyon jó időt és probléma mentes nyaralást kívánni :lol: és a veled egyidőben utazóknak is! :)
#135787 kotar 2010-05-27
Igen, en szervezek bar egy kicsit rezeg a lec mert tegnap felengedtunk egyet es ugy dulongelt hogy azt hittem barmelyik pillanatban langra kaphat :oops: de semmi gond nem volt, felszallt es percekig lehetett meg latni...
Igen, en szervezek bar egy kicsit rezeg a lec mert tegnap felengedtunk egyet es ugy dulongelt hogy azt hittem barmelyik pillanatban langra kaphat :oops: de semmi gond nem volt, felszallt es percekig lehetett meg latni...
#135784 sancho.dl 2010-05-27
Mindenkinek aki holnap utazik nagyon jó nyaralást, élményeket és persze nagyon jó időt kívánok :) Majd igyatok egy tsipourot az egészségünkre ;)
Mindenkinek aki holnap utazik nagyon jó nyaralást, élményeket és persze nagyon jó időt kívánok :) Majd igyatok egy tsipourot az egészségünkre ;)
#135771 josh999 2010-05-27
Kotar! Te szervezel június 2-ára meglepetést a párodnak?
Kotar! Te szervezel június 2-ára meglepetést a párodnak?
#135769 kotar 2010-05-27
Nagyon jo utat Nektek, talan talalkozunk odakint!! :D
Nagyon jo utat Nektek, talan talalkozunk odakint!! :D
#135767 josh999 2010-05-27
Ericsike, Ttoottii, Gina! Köszönöm a jókívánságokat :)
Ericsike, Ttoottii, Gina! Köszönöm a jókívánságokat :)
#135766 ginaaa79 2010-05-27
Én is jó utazást, kellemes nyaralást kívánok minden holnap utazónak!
Én is jó utazást, kellemes nyaralást kívánok minden holnap utazónak!
#135758 Taccota 2010-05-27
Nekem miért nem jön be a kamera ?Már egyszer megnyitottam az itteni gépekről szal nem kell semmit telepíteni :( Alul zöld csíkokat látok csak éa fekete hátteret :( Minden más megy, hány fok van és a tenger is milyen..hmmmmmmmm :'(Sartit akarooom !
Nekem miért nem jön be a kamera ?Már egyszer megnyitottam az itteni gépekről szal nem kell semmit telepíteni :( Alul zöld csíkokat látok csak éa fekete hátteret :( Minden más megy, hány fok van és a tenger is milyen..hmmmmmmmm :'(Sartit akarooom !
#135754 hadiandi 2010-05-27
köszi ttoottii! majd jelentkezünk kintről :)
köszi ttoottii! majd jelentkezünk kintről :)
#135736 ttoottii 2010-05-27
Josh, Hadiandi, és mindenki aki holnap megy. Nagyon kellemes nyaralást, jó időt, meleg tengert kívánok! Várjuk majd a beszámolókat! Timi
Josh, Hadiandi, és mindenki aki holnap megy. Nagyon kellemes nyaralást, jó időt, meleg tengert kívánok! Várjuk majd a beszámolókat! Timi

..:: Autóbérlés ::..
Keresse meg a legjobb ajánlatot, hasonlítsa össze az árakat és
spóroljon akár 70%-ot!