| #135734 zolmesz 2010-05-27 |
Igen, mi is akkor megyünk.
Ha jól láttam az utazási naptárt, akkor egy másik ízisz84 is akkor jön :)
˝Valaki jön még jún.04.-én Sartiba?˝ - ízisz84
|
Igen, mi is akkor megyünk.
Ha jól láttam az utazási naptárt, akkor egy másik ízisz84 is akkor jön :)
˝Valaki jön még jún.04.-én Sartiba?˝ - ízisz84
|
| #135732 ericsike69 2010-05-27 |
Josh999!
Jó nyaralást kívánok! Sarti nekünk is a kedvencünk lett. :lol:
|
Josh999!
Jó nyaralást kívánok! Sarti nekünk is a kedvencünk lett. :lol:
|
| #135707 josh999 2010-05-26 |
Mi visszük a mini laptopot, a parkban van szabad wifi, úgyhogy én biztosan bejelentkezem a 2 hét alatt párszor Sartiról. Majd írok milyen az idő, az árak és persze a víz :)
|
Mi visszük a mini laptopot, a parkban van szabad wifi, úgyhogy én biztosan bejelentkezem a 2 hét alatt párszor Sartiról. Majd írok milyen az idő, az árak és persze a víz :)
|
| #135702 hadiandi 2010-05-26 |
Márta!
nagyon köszönöm, biztos minden szuper lesz. milyen is lehetne? :lol:
lehet, hogy majd kintről írok (ezt nem igérem).
|
Márta!
nagyon köszönöm, biztos minden szuper lesz. milyen is lehetne? :lol:
lehet, hogy majd kintről írok (ezt nem igérem).
|
| #135691 sancho.dl 2010-05-26 |
Szia Márta!
Reméljük odakinn jó idő lesz, bár addig amíg megyünk még van egy kis idő és elég kedvező híreket olvastam :)
Valóban elég sokan leszünk egy időben:
Márta, Timcsi. Fate, Sancho :)
|
Szia Márta!
Reméljük odakinn jó idő lesz, bár addig amíg megyünk még van egy kis idő és elég kedvező híreket olvastam :)
Valóban elég sokan leszünk egy időben:
Márta, Timcsi. Fate, Sancho :)
|
| #135689 ízisz84 2010-05-26 |
Valaki jön még jún.04.-én Sartiba?
|
Valaki jön még jún.04.-én Sartiba?
|
| #135675 Fate08 2010-05-26 |
Mi az apsotolos apartmanban leszünk.Párommal megyünk.Már teljesen be vagyunk sózva pedig még arrébb van......:( de legalább látom a webcamon,hogy javul az idő.a víz majdnem 23 fokos!!!!
|
Mi az apsotolos apartmanban leszünk.Párommal megyünk.Már teljesen be vagyunk sózva pedig még arrébb van......:( de legalább látom a webcamon,hogy javul az idő.a víz majdnem 23 fokos!!!!
|
| #135651 Timcsi22 2010-05-26 |
Fate08!
Ilias apartmanban leszünk! Mi Kiskunfélegyházán fogunk felszállni! Már tavaly is az apollon travel-lel utaztam és nem volt semmi gond! Azt nem mondom, hogy kényelmes a buszozás (az alvás nagyon kényelmetlen!), de egyébként ki lehet bírni!:) Tavaly emeletes busszal mentünk, persze mi az emeleten kaptunk helyet, ami jó volt (egy negatívum volt h a magas emberkék legtöbbször beütötték a fejüket!:) )
De egyébként tényleg semmi rosszat nem tudok elmondani!!!
Ti melyik apartmanban szálltok meg? Családdal, pároddal vagy esetleg egyedül utazol? :)
|
Fate08!
Ilias apartmanban leszünk! Mi Kiskunfélegyházán fogunk felszállni! Már tavaly is az apollon travel-lel utaztam és nem volt semmi gond! Azt nem mondom, hogy kényelmes a buszozás (az alvás nagyon kényelmetlen!), de egyébként ki lehet bírni!:) Tavaly emeletes busszal mentünk, persze mi az emeleten kaptunk helyet, ami jó volt (egy negatívum volt h a magas emberkék legtöbbször beütötték a fejüket!:) )
De egyébként tényleg semmi rosszat nem tudok elmondani!!!
Ti melyik apartmanban szálltok meg? Családdal, pároddal vagy esetleg egyedül utazol? :)
|
| #135645 Fate08 2010-05-26 |
Szia Timcsi22!
És melyik apartmanban lesztek?Mi pesten szállunk fel a buszra(kicsit parázok tőle :S ) eddig csak kocsival voltam.
|
Szia Timcsi22!
És melyik apartmanban lesztek?Mi pesten szállunk fel a buszra(kicsit parázok tőle :S ) eddig csak kocsival voltam.
|
| #135619 T.Márta 2010-05-26 |
Szia Sancho!
Nem ártana már egy kis nyári meleg de gondolom SARTIN az lesz.Örömmel olvasom, hogy a Fórumról sokan leszünk egyszerre a mi időnkben.
Hadiandi!
Nagyon jó utat és nagyon-nagyon jó nyaralást feltöltődést kívánok nektek.
Kívánom, hogy soknak tünjön az ott lévő időtök de mi nagyon várunk vissza. Jó kívánsagaim minden most indulónak szól !!!
|
Szia Sancho!
Nem ártana már egy kis nyári meleg de gondolom SARTIN az lesz.Örömmel olvasom, hogy a Fórumról sokan leszünk egyszerre a mi időnkben.
Hadiandi!
Nagyon jó utat és nagyon-nagyon jó nyaralást feltöltődést kívánok nektek.
Kívánom, hogy soknak tünjön az ott lévő időtök de mi nagyon várunk vissza. Jó kívánsagaim minden most indulónak szól !!!
|
|