KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Népszerû üdülõhelyek \ Sarti

#128885 Kristi 2010-03-14
Hát konkrétan egy kis séta azért majdnem mindenhol kell, nem vészes és mint látod a fentebbi képen ott pl. le lehet menni a vízpartig kocsival. De hidd el a séta megéri..... :wink:
Hát konkrétan egy kis séta azért majdnem mindenhol kell, nem vészes és mint látod a fentebbi képen ott pl. le lehet menni a vízpartig kocsival. De hidd el a séta megéri..... :wink:
#128884 argo 2010-03-14
Ezeket a partokat meglehet autóval közeliteni?Mármint a vizig lelehet menni?
Ezeket a partokat meglehet autóval közeliteni?Mármint a vizig lelehet menni?
#128883 Kristi 2010-03-14
Nagyon sok van :lol: :lol: És mind csodaszép :wink:
Nagyon sok van :lol: :lol: És mind csodaszép :wink:
#128874 argo 2010-03-14
Ez a kép nagyon tetszik,van több ilyen kis elhagyatott öbölke chalkidikin?
Ez a kép nagyon tetszik,van több ilyen kis elhagyatott öbölke chalkidikin?
#128872 zolmesz 2010-03-14
Én már teljesen összezavarodtam. Most akkor mekkora robogókat lehet bérelni, milyenek vannak? Lehet ott 'B'-s jogsival 50ccm-nél nagyobbat bérelni? Sarti-n, természetesen :-)
Én már teljesen összezavarodtam. Most akkor mekkora robogókat lehet bérelni, milyenek vannak? Lehet ott 'B'-s jogsival 50ccm-nél nagyobbat bérelni? Sarti-n, természetesen :-)
#128842 Kristi 2010-03-14
Hát ha ez tényleg ennyibe kerül,akkor ez brutál drága szerintem... Béreljetek inkább motort,és gyerünk körbe a félszigeten:-)Vurvouru környékét pedig ki ne hagyjátok!
Hát ha ez tényleg ennyibe kerül,akkor ez brutál drága szerintem... Béreljetek inkább motort,és gyerünk körbe a félszigeten:-)Vurvouru környékét pedig ki ne hagyjátok!
#128830 Vicosz 2010-03-14
Friss info: 'Quad 250 éa 300 ccm 1 óra 20€ és 1 nap 65€ ez Sassosnál volt 2009ben..nem hiszem h nagyon sokat emeltek rajta.. nagy jogsi kell hozzá..B kategóriással nem adják oda..'
Friss info: 'Quad 250 éa 300 ccm 1 óra 20€ és 1 nap 65€ ez Sassosnál volt 2009ben..nem hiszem h nagyon sokat emeltek rajta.. nagy jogsi kell hozzá..B kategóriással nem adják oda..'
#128807 saturn 2010-03-13
Húúúú, akkor én is megkaptam a magamét, mert szegény Sanchonak görög-mintás sálat ígértem.... Eztán jó leszek! Mindig visszaolvasok, bár Lefkadánál kissé hosszú volt, és az oldalszámok alapján mondjuk Sarti lényegesen időigényesebb lenne..... :D
Húúúú, akkor én is megkaptam a magamét, mert szegény Sanchonak görög-mintás sálat ígértem.... Eztán jó leszek! Mindig visszaolvasok, bár Lefkadánál kissé hosszú volt, és az oldalszámok alapján mondjuk Sarti lényegesen időigényesebb lenne..... :D
#128795 T.Márta 2010-03-13
Mi 3-éve Nei P.-ba többször béreltünk Quadot és a normál jogsi elég volt.
Mi 3-éve Nei P.-ba többször béreltünk Quadot és a normál jogsi elég volt.
#128769 Vicosz 2010-03-13
Tavaly NAGY motoros vizsgával lehetett bérelni!!
Tavaly NAGY motoros vizsgával lehetett bérelni!!

Hirdessen itt!

..:: Bérelhető reklámfelület ::..