KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Népszerû üdülõhelyek \ Sarti

#116820 bakkfitty 2009-09-08
Remélem még tartja ezt az oldalát a jövőhéten is! ;) :D Köszi az infót!
Remélem még tartja ezt az oldalát a jövőhéten is! ;) :D Köszi az infót!
#116806 fortuna79 2009-09-08
végig gyönyörü idönk volt. egy délelött kicsit borusabb volt az ég de a nap akkor is kicsit sütött nagyon erösen süt a nap még mindig ovatosan kell napozni
végig gyönyörü idönk volt. egy délelött kicsit borusabb volt az ég de a nap akkor is kicsit sütött nagyon erösen süt a nap még mindig ovatosan kell napozni
#116796 bakkfitty 2009-09-08
Bocs az előzőért... Fortuna, milyen volt az időtök?
Bocs az előzőért... Fortuna, milyen volt az időtök?
#116795 bakkfitty 2009-09-08
S
S
#116794 bakkfitty 2009-09-08
Egy nagyon nagy kérdésem van még Grand toursal utazóktól: A sofőrök engedték használni kis dologra a busz toaletjét?
Egy nagyon nagy kérdésem van még Grand toursal utazóktól: A sofőrök engedték használni kis dologra a busz toaletjét?
#116789 vadevezõs 2009-09-08
Szia!Ha valamit tudni akarsz kérdezz bátran,rengeteget voltam Sartin.Egyszerűen imádom. :wink: :wink:
Szia!Ha valamit tudni akarsz kérdezz bátran,rengeteget voltam Sartin.Egyszerűen imádom. :wink: :wink:
#116788 vadevezõs 2009-09-08
Szia Afrodité!Aholjól is keresel az utazási iroda melletti ékszerbolt,minden évben keres magyar eladót,a pasival kicsit nehéz ha dolgozni mész le egyébként arany ember.Aránylag jól is fizet.A másik az utazási iroda amit érdemes megpróbálni.Aztán ott vannak az éttermek,és az apartmanok.Ha időben eszmélsz találsz.A keresetek 200-600ezer körül mozognak.
Szia Afrodité!Aholjól is keresel az utazási iroda melletti ékszerbolt,minden évben keres magyar eladót,a pasival kicsit nehéz ha dolgozni mész le egyébként arany ember.Aránylag jól is fizet.A másik az utazási iroda amit érdemes megpróbálni.Aztán ott vannak az éttermek,és az apartmanok.Ha időben eszmélsz találsz.A keresetek 200-600ezer körül mozognak.
#116785 fortuna79 2009-09-07
sziasztok tegnap értünk haza sartirol minden csodás volt köszönet az apollonnak a szuper utért nem csalodtam bennük puszi nekik
sziasztok tegnap értünk haza sartirol minden csodás volt köszönet az apollonnak a szuper utért nem csalodtam bennük puszi nekik
#116781 nixi007 2009-09-07
editszabo! Privi ment.
editszabo! Privi ment.
#116770 afrodité89 2009-09-07
Milyenek a munkalehetőségek Sartin?hol és mennyit lehet ott keresni?
Milyenek a munkalehetőségek Sartin?hol és mennyit lehet ott keresni?

..:: Autóbérlés ::..
Keresse meg a legjobb ajánlatot, hasonlítsa össze az árakat és
spóroljon akár 70%-ot!