KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

#102582 macska 2009-05-31
˝Sziasztok! Kérdésem, h Szaloniki és Sarti közötti úton van-e és hol benzinkút? Illetve Sartin van-e? Köszi. F.˝ - Fabien

Sartin van 2 db is. Útközben is találsz, majdnem minden faluban van.....
˝Sziasztok! Kérdésem, h Szaloniki és Sarti közötti úton van-e és hol benzinkút? Illetve Sartin van-e? Köszi. F.˝ - Fabien

Sartin van 2 db is. Útközben is találsz, majdnem minden faluban van.....
#102532 Fabien 2009-05-31
Sziasztok! Kérdésem, h Szaloniki és Sarti közötti úton van-e és hol benzinkút? Illetve Sartin van-e? Köszi. F.
Sziasztok! Kérdésem, h Szaloniki és Sarti közötti úton van-e és hol benzinkút? Illetve Sartin van-e? Köszi. F.
#102329 ericsike69 2009-05-29
Most nézem 10 nap és indulás! Jövőhéten csak négy napot kell dolgozi ez szuper!
Most nézem 10 nap és indulás! Jövőhéten csak négy napot kell dolgozi ez szuper!
#102328 ericsike69 2009-05-29
Igen mi is erre gondoltunk. :lol:
Igen mi is erre gondoltunk. :lol:
#102327 papamaci 2009-05-29
Szia ericsike69 akkor ebben egyett értünk :lol:
Szia ericsike69 akkor ebben egyett értünk :lol:
#102326 papamaci 2009-05-29
Igen ebben igazad van sokkal jobb lenne egy tengerparti kamera de ha valaki haza szeretne integetni othon maradoknak család,ismerösöknek az megteheti és az időjárásról is friss infok vannak :lol:
Igen ebben igazad van sokkal jobb lenne egy tengerparti kamera de ha valaki haza szeretne integetni othon maradoknak család,ismerösöknek az megteheti és az időjárásról is friss infok vannak :lol:
#102325 ericsike69 2009-05-29
Sziasztok ! Arra jó lessz ez a webkamera , hogy a fiamnak és a kollégáimnak tudok majd integetni egy telefonbeszélgetés közben. :lol: sziasztok Erika
Sziasztok ! Arra jó lessz ez a webkamera , hogy a fiamnak és a kollégáimnak tudok majd integetni egy telefonbeszélgetés közben. :lol: sziasztok Erika
#102323 prisoft 2009-05-29
Nézőpont kérdése. Megkockáztatom, hogy így majdnem feleslegesen. Ilyen és hasonló utcarészletért nem fog az ember pár naponta ránézni a kameraképre. Pontosítok. Én nem, de biztosan vannak akik igen. Nekik jó szórakozást :)
Nézőpont kérdése. Megkockáztatom, hogy így majdnem feleslegesen. Ilyen és hasonló utcarészletért nem fog az ember pár naponta ránézni a kameraképre. Pontosítok. Én nem, de biztosan vannak akik igen. Nekik jó szórakozást :)
#102322 papamaci 2009-05-29
˝Hol érhető el ez a működő webkamera? A kalóztanyás nekem nem megy.....˝ - macska

szia macska kaloztúra honlapján lekell tölteni egy lejátszó programot és máris látod
˝Hol érhető el ez a működő webkamera? A kalóztanyás nekem nem megy.....˝ - macska

szia macska kaloztúra honlapján lekell tölteni egy lejátszó programot és máris látod
#102320 papamaci 2009-05-29
de legalább van
de legalább van

Hirdessen itt!

..:: Bérelhető reklámfelület ::..