KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Népszerû üdülõhelyek \ Sarti

#97046 kri 2009-04-29
Sziasztok! Vki meg tudná mondani, hol van Szaloikiben a Chalkidikre induló buszok állomása, illetve hogy lehet odajutni (tömegközlekedéssel). Esetleg május elejei menetrend Sartira? (és persze érdekelne a Sarti-Szaloniki menetrend is május közepén hétköznap). Más: több helyen olvastam, hogy Sartin a sárga szupermarket a legolcsóbb - ezt hol találni? Köszi bármi infót! kri
Sziasztok! Vki meg tudná mondani, hol van Szaloikiben a Chalkidikre induló buszok állomása, illetve hogy lehet odajutni (tömegközlekedéssel). Esetleg május elejei menetrend Sartira? (és persze érdekelne a Sarti-Szaloniki menetrend is május közepén hétköznap). Más: több helyen olvastam, hogy Sartin a sárga szupermarket a legolcsóbb - ezt hol találni? Köszi bármi infót! kri
#96904 cserrobi 2009-04-28
OK
OK
#96900 Szunyi 2009-04-28
Majd nyomunk rá pár lyukat a levegőztetés miatt! :-)
Majd nyomunk rá pár lyukat a levegőztetés miatt! :-)
#96899 cserrobi 2009-04-28
De csak ha box mert akkor nem kocolódik a rözséje :lol:
De csak ha box mert akkor nem kocolódik a rözséje :lol:
#96897 Szunyi 2009-04-28
Tetőcsomagtartó? :-)
Tetőcsomagtartó? :-)
#96892 cserrobi 2009-04-28
˝˝˝Eljön az is, akkor meg majd én irigykedek... :lol:˝ - Szunyi

˝ - Szunyi

˝ - Szunyi

Én meg berágok és szeptemberbe elmegyel Sartira :lol: :-) Jöhetsz velünk! Van még 1 szabad helyünk! :-) Az asszonyt meg a szögre akasztom mi :?: :roll: :lol:
˝˝˝Eljön az is, akkor meg majd én irigykedek... :lol:˝ - Szunyi

˝ - Szunyi

˝ - Szunyi

Én meg berágok és szeptemberbe elmegyel Sartira :lol: :-) Jöhetsz velünk! Van még 1 szabad helyünk! :-) Az asszonyt meg a szögre akasztom mi :?: :roll: :lol:
#96891 Szunyi 2009-04-28
˝˝Eljön az is, akkor meg majd én irigykedek... :lol:˝ - cserrobi

˝ - cserrobi

Én meg berágok és szeptemberbe elmegyel Sartira :lol: :-) Jöhetsz velünk! Van még 1 szabad helyünk! :-)
˝˝Eljön az is, akkor meg majd én irigykedek... :lol:˝ - cserrobi

˝ - cserrobi

Én meg berágok és szeptemberbe elmegyel Sartira :lol: :-) Jöhetsz velünk! Van még 1 szabad helyünk! :-)
#96883 cserrobi 2009-04-28
˝Eljön az is, akkor meg majd én irigykedek... :lol:˝ - josh999

Én meg berágok és szeptemberbe elmegyel Sartira :lol:
˝Eljön az is, akkor meg majd én irigykedek... :lol:˝ - josh999

Én meg berágok és szeptemberbe elmegyel Sartira :lol:
#96879 josh999 2009-04-28
Eljön az is, akkor meg majd én irigykedek... :lol:
Eljön az is, akkor meg majd én irigykedek... :lol:
#96872 Szunyi 2009-04-28
˝Nekem már csak 31 nap... :lol: Két hétig nem rontjuk Magyarországon a levegőt. :wink:˝ - josh999

Nekünk is 14 ott töltött éjszakasza lesz :-)!!! Csak hát még mikor??? :-( Na mind egy kitartok! Majd addig a beszámolóitokból élek! :-)
˝Nekem már csak 31 nap... :lol: Két hétig nem rontjuk Magyarországon a levegőt. :wink:˝ - josh999

Nekünk is 14 ott töltött éjszakasza lesz :-)!!! Csak hát még mikor??? :-( Na mind egy kitartok! Majd addig a beszámolóitokból élek! :-)

..:: Autóbérlés ::..
Keresse meg a legjobb ajánlatot, hasonlítsa össze az árakat és
spóroljon akár 70%-ot!