KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Népszerû üdülõhelyek \ Sarti

#96464 Bejja 2009-04-26
köcce:-))s jo hely sarti hangulat van?Én most megyek elösszőr Stavrosos vagyok de most Sartira mennénk sokan s nem tudom milyen:-))))((((
köcce:-))s jo hely sarti hangulat van?Én most megyek elösszőr Stavrosos vagyok de most Sartira mennénk sokan s nem tudom milyen:-))))((((
#96463 afrodité89 2009-04-26
tudja már valaki az idei fakultatív árakat?
tudja már valaki az idei fakultatív árakat?
#96460 63LEO 2009-04-26
Talán még a motorkölcsönzõ utcában a Kaloztanyának szemben a MIKE´S BAR,vagy a GEORGE PUB.
Talán még a motorkölcsönzõ utcában a Kaloztanyának szemben a MIKE´S BAR,vagy a GEORGE PUB.
#96459 Bejja 2009-04-26
ha valaki még tud jo bulis helyet Sartin irjon Köcce:-))))
ha valaki még tud jo bulis helyet Sartin irjon Köcce:-))))
#96458 afrodité89 2009-04-26
Kedves Bejja!én voltam már sartin discoban tényleg az a kettö van:a mojito és macedonian amit disconak lehet nevezni.előtte nem árt kicsit alapozni az estére.belépő nem volt de az italárba rendesen be van építve.ha jo a hangulat és társaság akkor jól fogod magad érezni.Remélem tudtam segíteni.
Kedves Bejja!én voltam már sartin discoban tényleg az a kettö van:a mojito és macedonian amit disconak lehet nevezni.előtte nem árt kicsit alapozni az estére.belépő nem volt de az italárba rendesen be van építve.ha jo a hangulat és társaság akkor jól fogod magad érezni.Remélem tudtam segíteni.
#96457 vitibogi 2009-04-26
Már csak két hónap!!! És hali... :lol:
Már csak két hónap!!! És hali... :lol:
#96454 Bejja 2009-04-26
Köszike:-)) Ha valaki még tud Discot irjon!Köszike:-))))
Köszike:-)) Ha valaki még tud Discot irjon!Köszike:-))))
#96451 zsebkuty 2009-04-26
MOJITO-DISCO: Alma Libre,Makedonia:klubzene inkább,mint klasszikus diszkó...ezeket találtam a neten neked.Szivike! :lol:
MOJITO-DISCO: Alma Libre,Makedonia:klubzene inkább,mint klasszikus diszkó...ezeket találtam a neten neked.Szivike! :lol:
#96450 Bejja 2009-04-26
sziasztok!egy kérdés Sartin van Disco?köszike:-))
sziasztok!egy kérdés Sartin van Disco?köszike:-))
#96368 josh999 2009-04-25
Kinek a pap, kinek a papné.
Kinek a pap, kinek a papné.

Villa Oasis - Nea Potidea - Halkidiki
Privát homokos strand, csodálatos kilátás, mindössze 100 m-re a tengertől.
..:: Halkidiki, Kassandra, Nea Potidea ::..