KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Népszerû üdülõhelyek \ Sarti

#96162 josh999 2009-04-23
Hát vannak előnyei a karavános útnak, viszont hátrányai is.
Hát vannak előnyei a karavános útnak, viszont hátrányai is.
#96012 Jox 2009-04-22
Sarti rajongók! Bővült a Beszámolók olal egy újabb Sarti-s beszámolóval.
Sarti rajongók! Bővült a Beszámolók olal egy újabb Sarti-s beszámolóval.
#95973 Szunyi 2009-04-22
Jó!!! legalább nem unatkozunk! Kiosztjuk a CB-ket és csacsogunk odáig! Ha baj többen vagyunk a megoldásra stb. Szerintem jobb így!
Jó!!! legalább nem unatkozunk! Kiosztjuk a CB-ket és csacsogunk odáig! Ha baj többen vagyunk a megoldásra stb. Szerintem jobb így!
#95967 josh999 2009-04-22
Jó az ha olyan sokan mentek??
Jó az ha olyan sokan mentek??
#95955 Szunyi 2009-04-22
˝Szia! Mi 6-an megyünk, 2 kocsival!˝ - Szunyi

De már csatlakoznak hozzánk az úton többen! :-) Tahát valószínű, hogy 3-4-5 autóval megyünk! :-D
˝Szia! Mi 6-an megyünk, 2 kocsival!˝ - Szunyi

De már csatlakoznak hozzánk az úton többen! :-) Tahát valószínű, hogy 3-4-5 autóval megyünk! :-D
#95935 vitibogi 2009-04-22
˝Gratulálok az új autótokhoz! Azért, ha közben lecserélitek légyszíves értesíts. Köszi.˝ - skiccpausz

Köszi, de mégegyszer nem szeretnék autót cserélni a közeljövőben :-)
˝Gratulálok az új autótokhoz! Azért, ha közben lecserélitek légyszíves értesíts. Köszi.˝ - skiccpausz

Köszi, de mégegyszer nem szeretnék autót cserélni a közeljövőben :-)
#95930 Szunyi 2009-04-22
Szia! Mi 6-an megyünk, 2 kocsival!
Szia! Mi 6-an megyünk, 2 kocsival!
#95908 josh999 2009-04-22
A második héten a Chrissulában leszünk, ha valaki valamelyik apartmanról tud valami infót, az írjon legyen szíves, akár privire is. Köszi!
A második héten a Chrissulában leszünk, ha valaki valamelyik apartmanról tud valami infót, az írjon legyen szíves, akár privire is. Köszi!
#95905 josh999 2009-04-21
˝˝és a számokhoz mik tartoznak pontosan?˝ - cserrobi

˝ - cserrobi

Köszönöm cserrobi, bár nekem úgy tűnik, hogy a Melissi apartman nincs jelölve, hacsak nem a 24. tömb alá sorolandó. :?:
˝˝és a számokhoz mik tartoznak pontosan?˝ - cserrobi

˝ - cserrobi

Köszönöm cserrobi, bár nekem úgy tűnik, hogy a Melissi apartman nincs jelölve, hacsak nem a 24. tömb alá sorolandó. :?:
#95866 ericsike69 2009-04-21
Sziasztok! Hát inkább magyarok mint angolok./Sidariban tapasztaltam./ Egyszer már voltam Sartin egy hajókirándulás erejéig de nem volt zavaró a sok magyar mer tényleg sok van. Sok boltban magyar eladók vannak szerintem az kimondottan jó. De különben nekünk mindeggy kik nyaralnak ott próbáltunk csendessebb helyen szálást keresni. Ha pihenésre vágyunk lehessen pihenni ha nyüzsire akkor besétálunk a központba. Úgyis az elhagyatott öblöket vesszük előnybe. Már kezdünk vissza számolni. :lol: 48 nap :roll:
Sziasztok! Hát inkább magyarok mint angolok./Sidariban tapasztaltam./ Egyszer már voltam Sartin egy hajókirándulás erejéig de nem volt zavaró a sok magyar mer tényleg sok van. Sok boltban magyar eladók vannak szerintem az kimondottan jó. De különben nekünk mindeggy kik nyaralnak ott próbáltunk csendessebb helyen szálást keresni. Ha pihenésre vágyunk lehessen pihenni ha nyüzsire akkor besétálunk a központba. Úgyis az elhagyatott öblöket vesszük előnybe. Már kezdünk vissza számolni. :lol: 48 nap :roll:

Hirdessen itt!

..:: Bérelhető reklámfelület ::..