KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Népszerû üdülõhelyek \ Sarti

#91573 lililuca 2009-03-03
Jó nektek :D :D :D Az már nincs olyan messze :D :D
Jó nektek :D :D :D Az már nincs olyan messze :D :D
#91572 ericsike69 2009-03-03
Szia Lililuca! Nekünk 97 nap :lol: Szia Erika
Szia Lililuca! Nekünk 97 nap :lol: Szia Erika
#91571 andici 2009-03-03
Szerintem szunyog mindenhol van!Vigyél magaddal valami elektromos írtót.Itthon olcsóbb.Sajna idén kimarad nekünk a tengerparti nyaralás,pedig ,de szívesen csíptetném magam a görög szunyogokkal!!! :-breakage-:
Szerintem szunyog mindenhol van!Vigyél magaddal valami elektromos írtót.Itthon olcsóbb.Sajna idén kimarad nekünk a tengerparti nyaralás,pedig ,de szívesen csíptetném magam a görög szunyogokkal!!! :-breakage-:
#91559 afrodité89 2009-03-03
tudna valaki képeket mutatni a babisról illetve a blue lagoon kirándulásról?megköszönném
tudna valaki képeket mutatni a babisról illetve a blue lagoon kirándulásról?megköszönném
#91558 afrodité89 2009-03-03
hali.valaki tudna infot adni arrol hogy a babis apartmannál konkrétan hemzsegnek e a szúnyogok?(mert voltam 2004ben sartin a templomnál rengeteg volt.)
hali.valaki tudna infot adni arrol hogy a babis apartmannál konkrétan hemzsegnek e a szúnyogok?(mert voltam 2004ben sartin a templomnál rengeteg volt.)
#91555 lililuca 2009-03-03
158nap:)))))))
158nap:)))))))
#91393 Gudli 2009-03-01
Lityi! Köszönöm a segitséget! További szép napot! Gudli
Lityi! Köszönöm a segitséget! További szép napot! Gudli
#91357 Sóki András 2009-03-01
Szia. Egy kis segítség.
Szia. Egy kis segítség.
#91307 lityi 2009-02-28
Ja,és sajnos apartman ügyben nem tudok segíteni,de az irodában biztos segítenek,de ha megnézed pl.az Apollontravelnak a katalógusát ott minden apartman mellé oda van írva,hogy melyik részen található.
Ja,és sajnos apartman ügyben nem tudok segíteni,de az irodában biztos segítenek,de ha megnézed pl.az Apollontravelnak a katalógusát ott minden apartman mellé oda van írva,hogy melyik részen található.
#91306 lityi 2009-02-28
Gudli! Homokos part az új részen van,ott keresgélj apartmant.Itt lassan mélyül a part és nagyon finom homokos.Feljebb aprókavicsos és elég hamar mélyül,sziklás rész pedig csak az ófalu végén van.Szóval mindent megtalálsz amit csak szeretnél.
Gudli! Homokos part az új részen van,ott keresgélj apartmant.Itt lassan mélyül a part és nagyon finom homokos.Feljebb aprókavicsos és elég hamar mélyül,sziklás rész pedig csak az ófalu végén van.Szóval mindent megtalálsz amit csak szeretnél.

..:: Autóbérlés ::..
Keresse meg a legjobb ajánlatot, hasonlítsa össze az árakat és
spóroljon akár 70%-ot!