KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Népszerû üdülõhelyek \ Sarti

#77319 Kristi 2008-08-16
Mi idén immár negyedszer megyünk szeptember végén október elején Sartiba,és mindig nagyon jó idõnk volt :wink: Az öblös fotó a narancspart után készült kb. 2km-re,mivel arrafelé nagyon sok leágazás van a fõútról a tenger felé ,mindegyiket ajánlom felfedezni,mert ilyen csodás magányos partokat találsz :lol:
Mi idén immár negyedszer megyünk szeptember végén október elején Sartiba,és mindig nagyon jó idõnk volt :wink: Az öblös fotó a narancspart után készült kb. 2km-re,mivel arrafelé nagyon sok leágazás van a fõútról a tenger felé ,mindegyiket ajánlom felfedezni,mert ilyen csodás magányos partokat találsz :lol:
#77318 frézia 2008-08-16
Szia Kristi!. Nagyon szép a kép. Merre található ez az öböl? Mi is majdnem akkor megyünk, amikor Ti.
Szia Kristi!. Nagyon szép a kép. Merre található ez az öböl? Mi is majdnem akkor megyünk, amikor Ti.
#77302 Cofffos 2008-08-16
˝Sziasztok! lenne egy kérdésem, szeptember elején még jó idõ van Sartin? Elõre is köszi.˝ - barca05

Szia! Szeptember elején még nagyon jó idõ van arrafelé. Sõt...bizonyos szempontból még jobb is mint a nyár közepén. Ugyanis az éjszakák már nem annyira forróak.
˝Sziasztok! lenne egy kérdésem, szeptember elején még jó idõ van Sartin? Elõre is köszi.˝ - barca05

Szia! Szeptember elején még nagyon jó idõ van arrafelé. Sõt...bizonyos szempontból még jobb is mint a nyár közepén. Ugyanis az éjszakák már nem annyira forróak.
#77301 Cofffos 2008-08-16
Bocs...Kristi
Bocs...Kristi
#77300 Cofffos 2008-08-16
Kriszi Nagyon szép. Mikor készült a kép, és merre van az öböl?
Kriszi Nagyon szép. Mikor készült a kép, és merre van az öböl?
#77299 barca05 2008-08-16
Sziasztok! lenne egy kérdésem, szeptember elején még jó idõ van Sartin? Elõre is köszi.
Sziasztok! lenne egy kérdésem, szeptember elején még jó idõ van Sartin? Elõre is köszi.
#77204 vojandi 2008-08-15
Kedves Frézia és Lityi! Legyetek olyan kedvesek ezt a 'megkaptam - nem kaptam' tereferét valami privát úton folytatni, mert szóltak érte többen is, hoyg zavarja õket. Már egy fél oldal ezzel van tele írkálva. köszi :wink:
Kedves Frézia és Lityi! Legyetek olyan kedvesek ezt a 'megkaptam - nem kaptam' tereferét valami privát úton folytatni, mert szóltak érte többen is, hoyg zavarja õket. Már egy fél oldal ezzel van tele írkálva. köszi :wink:
#77203 lityi 2008-08-15
Szai Coffos!Miért fáj ez neked?Nem hiszem ,hogy bárkit zavartunk volna.
Szai Coffos!Miért fáj ez neked?Nem hiszem ,hogy bárkit zavartunk volna.
#77198 Kristi 2008-08-15
Az egyik kedvenc öblünk:
Az egyik kedvenc öblünk:
#77167 Cofffos 2008-08-15
Bocsi...de nektek nincs MSN-etek, Skype-tok, telefonotok?
Bocsi...de nektek nincs MSN-etek, Skype-tok, telefonotok?

..:: Autóbérlés ::..
Keresse meg a legjobb ajánlatot, hasonlítsa össze az árakat és
spóroljon akár 70%-ot!