KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Népszerû üdülõhelyek \ Sarti

#62783 63LEO 2008-05-23
Szia GyuriEncsi! Mink Szlovákiaból ÉrsekÚjvárból (Nové Zámky) indulunk, valamikor délután. Nincs foglalva szállás így nem tudom mely részén leszünk. Ahol sikerül. Akár találkozhatunk is. Honnan indultok? És hányan vagytok?
Szia GyuriEncsi! Mink Szlovákiaból ÉrsekÚjvárból (Nové Zámky) indulunk, valamikor délután. Nincs foglalva szállás így nem tudom mely részén leszünk. Ahol sikerül. Akár találkozhatunk is. Honnan indultok? És hányan vagytok?
#62690 GyuriEncsi 2008-05-23
63LEO, Honnan indultok? Bp? Mikor akartok indulni? Sarti melyik részén lesztek?
63LEO, Honnan indultok? Bp? Mikor akartok indulni? Sarti melyik részén lesztek?
#62527 63LEO 2008-05-22
Mi is június 16-án indulunk Sartira. Elsõ utunk lesz görögbe.
Mi is június 16-án indulunk Sartira. Elsõ utunk lesz görögbe.
#62465 GyuriEncsi 2008-05-22
Szia Lityi, ti melyik részén lesztek Sartinak?
Szia Lityi, ti melyik részén lesztek Sartinak?
#62461 lityi 2008-05-22
Szia GyuriEncsi!Mi június 20.-án megyünk Sartira két hétre.
Szia GyuriEncsi!Mi június 20.-án megyünk Sartira két hétre.
#62334 GyuriEncsi 2008-05-22
Ehhez sajnos nem kell elmenni a Goa-ig.... De majd azért este vigyázunk, ha mégis arra tévednénk :) Most jön/megy valaki innen Sartira? Mi június 16-án indulunk délután valamikor....
Ehhez sajnos nem kell elmenni a Goa-ig.... De majd azért este vigyázunk, ha mégis arra tévednénk :) Most jön/megy valaki innen Sartira? Mi június 16-án indulunk délután valamikor....
#62056 BOBOLYA 2008-05-21
Tavaly azt hallottuk hogy a reggeli órákban a Goán a homokban több injekciós tût szedegettek össze a 'takarítók'.... :cry:
Tavaly azt hallottuk hogy a reggeli órákban a Goán a homokban több injekciós tût szedegettek össze a 'takarítók'.... :cry:
#62030 GyuriEncsi 2008-05-21
Oké :) Búvárkodott/sznorizott valaki közületek Sartin? Már nagyon sokat voltam Görögországban, de ezt még ott soha nem próbáltam ki...
Oké :) Búvárkodott/sznorizott valaki közületek Sartin? Már nagyon sokat voltam Görögországban, de ezt még ott soha nem próbáltam ki...
#62020 édes 2008-05-21
Encsike, Nem kell semmi különleges cipõ,de a sziklás részeknél óvatosan lépkedj,kerüld a süniket.Nincsenek sokan..
Encsike, Nem kell semmi különleges cipõ,de a sziklás részeknél óvatosan lépkedj,kerüld a süniket.Nincsenek sokan..
#62017 GyuriEncsi 2008-05-21
Köszi a válaszokat! Elvileg sikerült beállítani az utazást is... Megnéztem a Goa beach-es képeket! Tényleg szép lehet, úgyhogy ha este nem is, de nappal megnézzük. Sartin és a környékén kell valami ilyen 'cipõ' a tengerhez? Sok képen láttam süniket, de gondolom azért a parton nem igen van esély, hogy belelépjünk, nem?
Köszi a válaszokat! Elvileg sikerült beállítani az utazást is... Megnéztem a Goa beach-es képeket! Tényleg szép lehet, úgyhogy ha este nem is, de nappal megnézzük. Sartin és a környékén kell valami ilyen 'cipõ' a tengerhez? Sok képen láttam süniket, de gondolom azért a parton nem igen van esély, hogy belelépjünk, nem?

..:: Autóbérlés ::..
Keresse meg a legjobb ajánlatot, hasonlítsa össze az árakat és
spóroljon akár 70%-ot!