KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Népszerû üdülõhelyek \ Sarti

#31153 Riella 2007-06-13
Akkor Dijuska és Gótika biztos tud majd segíteni nekünk!
Akkor Dijuska és Gótika biztos tud majd segíteni nekünk!
#31147 Kes 2007-06-13
Mi a Halkidiki tourssal fogunk utazni és a Jordan apartmanban fogunk megszállni.Igazából nem ismerem se az irodát,se a szállást,de optimista vagyok,biztos minden rendben lesz. Ti hogyan utaztok és hol fogtok megszállni?Milyen programokat terveztek?
Mi a Halkidiki tourssal fogunk utazni és a Jordan apartmanban fogunk megszállni.Igazából nem ismerem se az irodát,se a szállást,de optimista vagyok,biztos minden rendben lesz. Ti hogyan utaztok és hol fogtok megszállni?Milyen programokat terveztek?
#31143 BOBOLYA 2007-06-13
Na meg Gótika is hazaérkezett.
Na meg Gótika is hazaérkezett.
#31142 BOBOLYA 2007-06-13
Dijuska nemrégen jött haza, remélem nemsokára válaszol a feltett kérdésekre. Egy másik fórumon olvastam,egy már nyaralásból hazatérõtõl, hogy nemsokára átadnak Sartin egy üzletházat, aminek a Sartin élõ kisüzlet tulajdonosok nem nagyon örülnek, állítólag még aláírásokat is gyûjtöttek ellene.
Dijuska nemrégen jött haza, remélem nemsokára válaszol a feltett kérdésekre. Egy másik fórumon olvastam,egy már nyaralásból hazatérõtõl, hogy nemsokára átadnak Sartin egy üzletházat, aminek a Sartin élõ kisüzlet tulajdonosok nem nagyon örülnek, állítólag még aláírásokat is gyûjtöttek ellene.
#31139 Riella 2007-06-13
Sartin hol fogtok megszállni? Irodával mentek vagy egyénileg?
Sartin hol fogtok megszállni? Irodával mentek vagy egyénileg?
#31138 Riella 2007-06-13
Szia Kes! Végre valaki akit ugyancsak érint a téma!
Szia Kes! Végre valaki akit ugyancsak érint a téma!
#31137 Kes 2007-06-13
Szia Riella! Én is 5 évvel ezelõtt jártam legutóbb Sartin,de idén visszatérek.Kiváncsian várom,hogy mi minden változott azóta.Gondolom még szebb és még jobb lett Sarti,bár nekem akkor is nagyon tetszett. Hozzád hasonlóképpen én is várom a friss infókat.
Szia Riella! Én is 5 évvel ezelõtt jártam legutóbb Sartin,de idén visszatérek.Kiváncsian várom,hogy mi minden változott azóta.Gondolom még szebb és még jobb lett Sarti,bár nekem akkor is nagyon tetszett. Hozzád hasonlóképpen én is várom a friss infókat.
#31128 Riella 2007-06-13
Sziasztok! Van valaki aki járt már az idén Sartin? Én 5 évvel ezelött jártam arra utoljára és szükségem lenne egy-két friss információra! Tud nekem valaki segíteni? Riella
Sziasztok! Van valaki aki járt már az idén Sartin? Én 5 évvel ezelött jártam arra utoljára és szükségem lenne egy-két friss információra! Tud nekem valaki segíteni? Riella
#31080 döndi83 2007-06-12
Szia! Mi augusztus 31.-én indulunk az Apollon-nal. Ti mikor jöttök? Gyöngyi
Szia! Mi augusztus 31.-én indulunk az Apollon-nal. Ti mikor jöttök? Gyöngyi
#30943 Miskolciutas 2007-06-11
Kedves Moszatka! Az Aphroditi ház volt a másik,amit ajánlottak nekünk,de ugy gondoltam,elég zajos környéken lehet./már éjszaka ugy gondoltam/.Ezért választottam helyette a Prokopist.Nem tudsz errõl véletlenül?Egyébként melyik irodával voltál?
Kedves Moszatka! Az Aphroditi ház volt a másik,amit ajánlottak nekünk,de ugy gondoltam,elég zajos környéken lehet./már éjszaka ugy gondoltam/.Ezért választottam helyette a Prokopist.Nem tudsz errõl véletlenül?Egyébként melyik irodával voltál?

Villa Oasis - Nea Potidea - Halkidiki
Privát homokos strand, csodálatos kilátás, mindössze 100 m-re a tengertől.
..:: Halkidiki, Kassandra, Nea Potidea ::..