| Népszerû üdülõhelyek \ Sarti |
|
| #217735 borkaandi 2014-06-11 |
Helló Sancho!
Én is csatlakozom Beszterhez, nagyon jó pihenést kívánok Nektek! Érezzétek magatokat nagyon jól! Kíváncsi vagyok majd apudnak, hogy tetszik Sarti, hiszen írtad, hogy ő most megy majd oda először. Mivel te is már „visszajáró” vagy Sartira, érdekel vajon most milyen élményekkel jössz majd onnan haza.
Ha véletlenül nyitva lesz Lenka Lionka, akkor egyél helyettem is ott egy gyrost (nem fogsz csalódni). Borzasztóan sajnáltam, hogy nem volt nyitva most mikor ott voltunk. Apropó gyros, hiába szerettem volna a Renátába enni, addig halogattuk az elmúlt években az ott evést (mindig más kedvenchez térünk be), hogy sajnos bezárt az is. Pedig emlékszem írtad te is, hogy ott nagyon finom volt a pitás gyros. Erről bizony lemaradtunk!
Szia: Andi
|
Helló Sancho!
Én is csatlakozom Beszterhez, nagyon jó pihenést kívánok Nektek! Érezzétek magatokat nagyon jól! Kíváncsi vagyok majd apudnak, hogy tetszik Sarti, hiszen írtad, hogy ő most megy majd oda először. Mivel te is már „visszajáró” vagy Sartira, érdekel vajon most milyen élményekkel jössz majd onnan haza.
Ha véletlenül nyitva lesz Lenka Lionka, akkor egyél helyettem is ott egy gyrost (nem fogsz csalódni). Borzasztóan sajnáltam, hogy nem volt nyitva most mikor ott voltunk. Apropó gyros, hiába szerettem volna a Renátába enni, addig halogattuk az elmúlt években az ott evést (mindig más kedvenchez térünk be), hogy sajnos bezárt az is. Pedig emlékszem írtad te is, hogy ott nagyon finom volt a pitás gyros. Erről bizony lemaradtunk!
Szia: Andi
|
| #217723 beszter 2014-06-11 |
Szia Sancho!
Élményekben és Mythosban gazdag,napsütéssel teli ,
felejthetetlen nyaralást kívánok Neked és a Szüleidnek!
És persze kellemes autóutat!
Várjuk a Te beszámolódat is,hiszen júl.18.(ekkor láthatjuk újra
Sartit) még nagyon messze van!
Jó utat!
Szia :D
|
Szia Sancho!
Élményekben és Mythosban gazdag,napsütéssel teli ,
felejthetetlen nyaralást kívánok Neked és a Szüleidnek!
És persze kellemes autóutat!
Várjuk a Te beszámolódat is,hiszen júl.18.(ekkor láthatjuk újra
Sartit) még nagyon messze van!
Jó utat!
Szia :D
|
| #217722 Blackmore 2014-06-11 |
Köszi a válaszod. Akkor te is azt javaslod, hogy foglaljak itthonról?
|
Köszi a válaszod. Akkor te is azt javaslod, hogy foglaljak itthonról?
|
| #217721 szili37 2014-06-11 |
Én mikor foglaltam a mi nyaralásunkat Áprilisban, kb 5-6 irodát hívtam fel és 4 fős apartmanból, 2 hétre az én időpontomban (júli 12) csak az iliasz volt. Semmi több. Mind egyöntetűen azt mondták hogy főszezonban szállást találni szinte lehetetlen és el se induljak családdal úgy hogy majd ott keresek. Persze számtalanszor voltam Horvátországban ahol simán bármikor találtuk apartmant, bár ha jó szállást akartunk akkor November-Decemberben le kellett kötnünk az apartmant ott is. De gondolom sokan lemondják, és az ott keletkezett lyukakra lehet rárepülni. A 10-12 nap megint sanszos mert vagy turnus felébe estek be vagy másik turnus felénél mentek haza és az nem tesz jót a kihasználtságnak. Nagy lutri az biztos.
|
Én mikor foglaltam a mi nyaralásunkat Áprilisban, kb 5-6 irodát hívtam fel és 4 fős apartmanból, 2 hétre az én időpontomban (júli 12) csak az iliasz volt. Semmi több. Mind egyöntetűen azt mondták hogy főszezonban szállást találni szinte lehetetlen és el se induljak családdal úgy hogy majd ott keresek. Persze számtalanszor voltam Horvátországban ahol simán bármikor találtuk apartmant, bár ha jó szállást akartunk akkor November-Decemberben le kellett kötnünk az apartmant ott is. De gondolom sokan lemondják, és az ott keletkezett lyukakra lehet rárepülni. A 10-12 nap megint sanszos mert vagy turnus felébe estek be vagy másik turnus felénél mentek haza és az nem tesz jót a kihasználtságnak. Nagy lutri az biztos.
|
| #217718 Blackmore 2014-06-11 |
Sziasztok! Mi június 28-án indulunk (2 felnőtt 2 gyerek) Sartira. 10-12 éjszakát szeretnénk maradni és mivel már többször jártunk ott és mindig ott kerestünk szállást idén is így terveztük, viszont ma bementem egy utazási irodába csak kíváncsiságból, hogy mit és mennyiért tudnak ajánlani. Elég rendesen rám ijesztettek, mert szerintük már nincs kint magán szállás, azt mondták, hogy mindenki le van szerződve valamelyik irodával és nem fogok találni szállást csak, ha itthonról lefoglalom de szerintük már ahhoz is késő van, mert mindenütt teltház van és egyéni utazással nem is igen van szállás csak buszos utak vannak. A véleményetekre lennék kíváncsi, ez igaz lehet vagy csak azt akarták, hogy náluk foglaljak? Esetleg van kint valakinek ismerőse ahol szállást lehetne foglalni? Köszönöm a válaszotokat.
|
Sziasztok! Mi június 28-án indulunk (2 felnőtt 2 gyerek) Sartira. 10-12 éjszakát szeretnénk maradni és mivel már többször jártunk ott és mindig ott kerestünk szállást idén is így terveztük, viszont ma bementem egy utazási irodába csak kíváncsiságból, hogy mit és mennyiért tudnak ajánlani. Elég rendesen rám ijesztettek, mert szerintük már nincs kint magán szállás, azt mondták, hogy mindenki le van szerződve valamelyik irodával és nem fogok találni szállást csak, ha itthonról lefoglalom de szerintük már ahhoz is késő van, mert mindenütt teltház van és egyéni utazással nem is igen van szállás csak buszos utak vannak. A véleményetekre lennék kíváncsi, ez igaz lehet vagy csak azt akarták, hogy náluk foglaljak? Esetleg van kint valakinek ismerőse ahol szállást lehetne foglalni? Köszönöm a válaszotokat.
|
| #217709 Rozi56 2014-06-11 |
Szia Sancho!
De 'irigyellek', Sarti és utána Sidari, Te még kétszer nyaralhatsz mielőtt mi indulnánk. De kellemes utat és szép nyarat kívánok. rozi
|
Szia Sancho!
De 'irigyellek', Sarti és utána Sidari, Te még kétszer nyaralhatsz mielőtt mi indulnánk. De kellemes utat és szép nyarat kívánok. rozi
|
| #217703 sancho.dl 2014-06-11 |
Szia Andi!
Holnap után indulok Sartiba, így nagyon jó volt olvasni a beszámolót és az árakat :) Nagyon szépen köszönöm. Igyekszem én is megosztani majd az élményeimet :)
|
Szia Andi!
Holnap után indulok Sartiba, így nagyon jó volt olvasni a beszámolót és az árakat :) Nagyon szépen köszönöm. Igyekszem én is megosztani majd az élményeimet :)
|
| #217702 Jujo 2014-06-11 |
Helló Beszter!
Bizony. Már most azon agyalok, hogy sikerül majd jó kis kirándulásokat kiválasztani.
Ha részt vesztek majd valamelyiken, várjuk róla a beszámolódat :)
Sajnos csak egy hétre megyünk, és túl sok mindent tervezünk :)
|
Helló Beszter!
Bizony. Már most azon agyalok, hogy sikerül majd jó kis kirándulásokat kiválasztani.
Ha részt vesztek majd valamelyiken, várjuk róla a beszámolódat :)
Sajnos csak egy hétre megyünk, és túl sok mindent tervezünk :)
|
| #217692 beszter 2014-06-11 |
Szia Jujó!
Az első Sarti nyaraláson nekünk is egyértelmű volt,hogy a Sithonnál
fizetünk fakultatívot.3éve annyira ajánlották a Maria Natasa kalózhajót itt a fórumon
szinte kötelező,kihagyhatatlan programként,
hogy eszünkbe sem jutott másra befizetni.
Nem bántuk meg,nagyon jó volt!
Érdekes volt,mert kb. 10 perc különbséggel indultunk a Sithonosoktól
és hát Leo (akit gondolom mindenki ismer,aki járt már Sartin)
úgy tűnt nem vette olyan jó néven.
Idén is körül nézünk mielött választunk.A baj,hogy most màr sokkal
több a lehetőség,nehezebb választani.
|
Szia Jujó!
Az első Sarti nyaraláson nekünk is egyértelmű volt,hogy a Sithonnál
fizetünk fakultatívot.3éve annyira ajánlották a Maria Natasa kalózhajót itt a fórumon
szinte kötelező,kihagyhatatlan programként,
hogy eszünkbe sem jutott másra befizetni.
Nem bántuk meg,nagyon jó volt!
Érdekes volt,mert kb. 10 perc különbséggel indultunk a Sithonosoktól
és hát Leo (akit gondolom mindenki ismer,aki járt már Sartin)
úgy tűnt nem vette olyan jó néven.
Idén is körül nézünk mielött választunk.A baj,hogy most màr sokkal
több a lehetőség,nehezebb választani.
|
| #217690 beszter 2014-06-11 |
Szia Szili!
Mi voltunk busszal Sartiról a Meteóráknál.Fárasztó,hosszú,egész
napos,de gyönyörű,felejthetetlen,kihagyhatatlan program!
Így pedig,hogy autóval mentek és pláne 2 hetet nyaraltok KÖTELEZŐ! :wink: :D
|
Szia Szili!
Mi voltunk busszal Sartiról a Meteóráknál.Fárasztó,hosszú,egész
napos,de gyönyörű,felejthetetlen,kihagyhatatlan program!
Így pedig,hogy autóval mentek és pláne 2 hetet nyaraltok KÖTELEZŐ! :wink: :D
|
|