KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Népszerû üdülõhelyek \ Sarti

#213898 lovas zsuzsa 2014-03-05
Kedves Sancho! Sykia hegyi kisváros lakóinak van Sykia Beach-en nyaralójuk ök járnak oda , ugyan ugy mint Toroniba a Theszalonikieknek van nyaralójuk, /Toroni tényleges lakónak száma 14 család/.
Kedves Sancho! Sykia hegyi kisváros lakóinak van Sykia Beach-en nyaralójuk ök járnak oda , ugyan ugy mint Toroniba a Theszalonikieknek van nyaralójuk, /Toroni tényleges lakónak száma 14 család/.
#213895 eduso 2014-03-05
na, ez az, szívemből szóltál:-) Csak már mennénk :lol:
na, ez az, szívemből szóltál:-) Csak már mennénk :lol:
#213894 KissLaszlo 2014-03-05
szerintem jó helyen, va, bár sartin semmi nincs rossz helyen.
szerintem jó helyen, va, bár sartin semmi nincs rossz helyen.
#213888 eduso 2014-03-05
Szia, én ezt találtam, ami támpont a focipálya, ami a műholdas felvételen látható, remélem, kicsit több infód van így:-) :idea: üdv Eduso
Szia, én ezt találtam, ami támpont a focipálya, ami a műholdas felvételen látható, remélem, kicsit több infód van így:-) :idea: üdv Eduso
#213885 ibissz 2014-03-05
A Grigoris az Új Sarti részen a főutcán van a Hanna Haus oldalában, attól a Beach felé úgy 1-2 saroknyira.
A Grigoris az Új Sarti részen a főutcán van a Hanna Haus oldalában, attól a Beach felé úgy 1-2 saroknyira.
#213884 beszter 2014-03-05
Szia Ibissz! Köszi az infót! :) A katalógusban még csak makett kép van róla,ez alapján foglaltunk. Sartin merre található?Csak úgy nagyjából tudjam belőni!
Szia Ibissz! Köszi az infót! :) A katalógusban még csak makett kép van róla,ez alapján foglaltunk. Sartin merre található?Csak úgy nagyjából tudjam belőni!
#213876 ibissz 2014-03-05
Szia! Tavaly nyáron láttuk a Grigorist már majdnem készen, nagyon jól nézett ki. Nyugodtan bevállalnánk, csak amiatt nem ott foglalunk, mert idén az Ófaluban szeretnénk lakni, vagy közelebb az Ófaluhoz.
Szia! Tavaly nyáron láttuk a Grigorist már majdnem készen, nagyon jól nézett ki. Nyugodtan bevállalnánk, csak amiatt nem ott foglalunk, mert idén az Ófaluban szeretnénk lakni, vagy közelebb az Ófaluhoz.
#213868 beszter 2014-03-05
Köszi Eduso! :)
#213867 beszter 2014-03-05
Az újonnan épülő Grigoris apartmant,Apollon szervezésben bemerte valaki vállalni?
Az újonnan épülő Grigoris apartmant,Apollon szervezésben bemerte valaki vállalni?
#213866 beszter 2014-03-05

..:: Autóbérlés ::..
Keresse meg a legjobb ajánlatot, hasonlítsa össze az árakat és
spóroljon akár 70%-ot!