KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Népszerû üdülõhelyek \ Sarti

#208891 angica 2013-08-14
Szerintem nem. Utána viszont lesz szeptember elején Agios Mamason olyan nagy vásár, ami akkora, mint Sarti ófalu része. Amennyire én tudom, 15-én sátrat bontanak nálunk, és mennek tovább. Amúgy nem nagy cucc az egész. Sok sportcipő van (gagyi Nike, de olyanok, mint az igazi, 20Euroért már lehet kapni, a másikaknál 25-30Euro), zokni, bugyi, pár ruhás, edényes, cipős, parfümös, és egy helyen lehet kapni 3Euroért Triumph melltartókat. Én vettem tegnap egyet, és bánom, hogy nem vettem többet.
Szerintem nem. Utána viszont lesz szeptember elején Agios Mamason olyan nagy vásár, ami akkora, mint Sarti ófalu része. Amennyire én tudom, 15-én sátrat bontanak nálunk, és mennek tovább. Amúgy nem nagy cucc az egész. Sok sportcipő van (gagyi Nike, de olyanok, mint az igazi, 20Euroért már lehet kapni, a másikaknál 25-30Euro), zokni, bugyi, pár ruhás, edényes, cipős, parfümös, és egy helyen lehet kapni 3Euroért Triumph melltartókat. Én vettem tegnap egyet, és bánom, hogy nem vettem többet.
#208860 Évuska 2013-08-13
Elnézést, rosszul emlékeztem. Most néztem meg az Apollon prospektusában, 100 méterre írja a tengert és 600 méterre a központot. Szerentem nagyon jó helyen van. Mindenhez közel, de mégis csendes helyen.
Elnézést, rosszul emlékeztem. Most néztem meg az Apollon prospektusában, 100 méterre írja a tengert és 600 méterre a központot. Szerentem nagyon jó helyen van. Mindenhez közel, de mégis csendes helyen.
#208856 lililuca 2013-08-13
nekem is úgy rémlett kb 80méter:)
nekem is úgy rémlett kb 80méter:)
#208851 KissLaszlo 2013-08-13
Az Ilias 80 m-re van a parttól, mi is ott voltunk most és nagyon jó. ...800m-re Sartin nincs is apartman
Az Ilias 80 m-re van a parttól, mi is ott voltunk most és nagyon jó. ...800m-re Sartin nincs is apartman
#208845 Évuska 2013-08-13
Imádom a kirakodóvásárt. Hát még Sartin hogy imádnám!
Imádom a kirakodóvásárt. Hát még Sartin hogy imádnám!
#208844 Évuska 2013-08-13
Az Ilias 2 személyes apartmanja nagyon kicsi, a legfelső szinten van. Az Apollon bérli.
Az Ilias 2 személyes apartmanja nagyon kicsi, a legfelső szinten van. Az Apollon bérli.
#208820 pkata2 2013-08-13
Sartin aug. 15-én lévő ünnepi kirakodóvásár, bazár az kitart hétvégéig?
Sartin aug. 15-én lévő ünnepi kirakodóvásár, bazár az kitart hétvégéig?
#208813 lililuca 2013-08-13
igen, de az nem az ibusznak van. Az ibusznak csak 4főse van az Iliasba.:)
igen, de az nem az ibusznak van. Az ibusznak csak 4főse van az Iliasba.:)
#208809 vadevezõs 2013-08-13
Szia! Az Iliasznak van két kétfőse csak onnan tudom hogy én már voltam az említett apartmanban.
Szia! Az Iliasznak van két kétfőse csak onnan tudom hogy én már voltam az említett apartmanban.
#208773 borzi 2013-08-12
Köszönöm az infót akkor most már nincs nagy pánikom legközelebb is bemerem vállalni a jokert azthiszem. Kellemes szép napot!
Köszönöm az infót akkor most már nincs nagy pánikom legközelebb is bemerem vállalni a jokert azthiszem. Kellemes szép napot!

Villa Oasis - Nea Potidea - Halkidiki
Privát homokos strand, csodálatos kilátás, mindössze 100 m-re a tengertől.
..:: Halkidiki, Kassandra, Nea Potidea ::..