KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Népszerû üdülõhelyek \ Sarti

#205456 eduso 2013-06-28
eddig Parálián és Stavroson voltunk. Most valami újra vágytunk...
eddig Parálián és Stavroson voltunk. Most valami újra vágytunk...
#205455 eduso 2013-06-28
ti voltatok már Sartin? Mi most megyünk először,várom már nagyon....
ti voltatok már Sartin? Mi most megyünk először,várom már nagyon....
#205454 T.Márta 2013-06-28
Mi elvileg du.- 4-re terveztük az indulást de lehet, hogy előbbre hozzuk.Egyik évben 5-órakor mentünk Nei-be és reggel 8-ra ott voltunk, nagyon nem lehet kiszámítani.
Mi elvileg du.- 4-re terveztük az indulást de lehet, hogy előbbre hozzuk.Egyik évben 5-órakor mentünk Nei-be és reggel 8-ra ott voltunk, nagyon nem lehet kiszámítani.
#205453 eduso 2013-06-28
mi eredetileg csak hétfőtől lettünk volna szabin, de nem akartuk a szombati érkezéshez pénteken összerohanni magunkat, ezért egy napot kivettünk pluszban, hogy akár már péntek dél körül indulhassunk
mi eredetileg csak hétfőtől lettünk volna szabin, de nem akartuk a szombati érkezéshez pénteken összerohanni magunkat, ezért egy napot kivettünk pluszban, hogy akár már péntek dél körül indulhassunk
#205452 T.Márta 2013-06-28
nekünk 12-21.-ig a Sarti Beach-be !
nekünk 12-21.-ig a Sarti Beach-be !
#205451 T.Márta 2013-06-28
ezek szerint ti pénteken indultok,akár mehettünk volna együtt is, de így mi törjük az utat előttetek, marad a Kalóztanya !
ezek szerint ti pénteken indultok,akár mehettünk volna együtt is, de így mi törjük az utat előttetek, marad a Kalóztanya !
#205450 eduso 2013-06-28
jó, hát én se csak hülyültem itt kicsit, szóval 12-én Bp-ről. 13-20-ig van szállásunk az Iliadis House-ban.
jó, hát én se csak hülyültem itt kicsit, szóval 12-én Bp-ről. 13-20-ig van szállásunk az Iliadis House-ban.
#205448 T.Márta 2013-06-28
Szia Eduso! a főzésre nem pazarolom a finom nedüt ! Mi Bp.-ről indulunk 11.-én du, és Ti ?
Szia Eduso! a főzésre nem pazarolom a finom nedüt ! Mi Bp.-ről indulunk 11.-én du, és Ti ?
#205446 eduso 2013-06-28
A kalóztanyán találkozhatunk, és tolhatjuk a koktélt is:-)
A kalóztanyán találkozhatunk, és tolhatjuk a koktélt is:-)
#205445 eduso 2013-06-28
Szia, majd a Mythos mellett megbeszéljük, hogy mi lesz a kísérő. Mythossal még nem főztem, de az is lehet kipróbálom, illetve fogmosáshoz is, biztos jó lesz :lol: :idea: Nagyjából egy időben megyünk, ahogy elnézem....Ti honnan jöttök?
Szia, majd a Mythos mellett megbeszéljük, hogy mi lesz a kísérő. Mythossal még nem főztem, de az is lehet kipróbálom, illetve fogmosáshoz is, biztos jó lesz :lol: :idea: Nagyjából egy időben megyünk, ahogy elnézem....Ti honnan jöttök?

..:: Autóbérlés ::..
Keresse meg a legjobb ajánlatot, hasonlítsa össze az árakat és
spóroljon akár 70%-ot!