KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Népszerû üdülõhelyek \ Sarti

#203923 béta7519 2013-06-08
Szia Chelly! Először is kellemes pihenést neked a kint léted alatt.Örülnék neki ha majd részletesen beszámolnál az apartmanról(emeleten vagy földszinten voltatok?-milyen minőségű a stúdió felszereltsége?mennyi idő a strand?-át lehet-e menni a tűzépen,hogy lerövidüljön az út a strandig?)mert mi is ott fogunk megszállni .köszi!
Szia Chelly! Először is kellemes pihenést neked a kint léted alatt.Örülnék neki ha majd részletesen beszámolnál az apartmanról(emeleten vagy földszinten voltatok?-milyen minőségű a stúdió felszereltsége?mennyi idő a strand?-át lehet-e menni a tűzépen,hogy lerövidüljön az út a strandig?)mert mi is ott fogunk megszállni .köszi!
#203902 Evycs 2013-06-08
:idea: Sziasztok! Július 15.én indulunk busszal Sartira a Hotel Phyllisbe 21-28 év körüli fiatal társasággal és lenne éppenséggel 2-3 szabad hely a szobákban. Ha valakinek felkeltettem az érdeklődését, írjon nekem! :D
:idea: Sziasztok! Július 15.én indulunk busszal Sartira a Hotel Phyllisbe 21-28 év körüli fiatal társasággal és lenne éppenséggel 2-3 szabad hely a szobákban. Ha valakinek felkeltettem az érdeklődését, írjon nekem! :D
#203890 Buffy 2013-06-08
Szia T.Márta!Sajnos mi még nem vagyunk ott Sartin!De biztos,hogy sokan mennek most nyaralni,akiknek gyors és akadály mentes utat és élményekben gazdag nyaralást!
Szia T.Márta!Sajnos mi még nem vagyunk ott Sartin!De biztos,hogy sokan mennek most nyaralni,akiknek gyors és akadály mentes utat és élményekben gazdag nyaralást!
#203889 Buffy 2013-06-08
Szia Latina!Sartin mindenhol szól a tévé,biztos tudod nézni a forma 1-et.
Szia Latina!Sartin mindenhol szól a tévé,biztos tudod nézni a forma 1-et.
#203884 Stupika 2013-06-08
Hali! 9-10-én indul valaki Sartiba kocsival Szeged érintésével?
Hali! 9-10-én indul valaki Sartiba kocsival Szeged érintésével?
#203866 T.Márta 2013-06-07
Lehet, hogy már mindenki Sartin van ? mert itt nagy a csend !!!
Lehet, hogy már mindenki Sartin van ? mert itt nagy a csend !!!
#203857 Évuska 2013-06-07
Verőfényes , vidám nyaralást kívánok!
Verőfényes , vidám nyaralást kívánok!
#203856 chelly 2013-06-07
Lassan Szegedre érkezünk!!! A busz és a sofőrök is ugyanaz, mint tavaly úgyhogy gond egy szál se :-)
Lassan Szegedre érkezünk!!! A busz és a sofőrök is ugyanaz, mint tavaly úgyhogy gond egy szál se :-)
#203843 lililuca 2013-06-07
nézzétek mit találtam: ment már valaki idén az ibusszal Saritba? Érdekelen, hogy milyen volt az út és a busz:)
nézzétek mit találtam: ment már valaki idén az ibusszal Saritba? Érdekelen, hogy milyen volt az út és a busz:)
#203835 dgeryke 2013-06-07
Relax,Hanna Haus,itt biztos!
Relax,Hanna Haus,itt biztos!

Hirdessen itt!

..:: Bérelhető reklámfelület ::..