KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Népszerû üdülõhelyek \ Sarti

#203442 pulai1000 2013-06-02
Remélem június 15-től nagyon jó meleg idő lesz, tavaly ugyanekkor,végig 30-35 fok meleg volt.
Remélem június 15-től nagyon jó meleg idő lesz, tavaly ugyanekkor,végig 30-35 fok meleg volt.
#203433 velasquez 2013-06-02
Nem akarom a kedvét elvenni senkinek de akárhogy nézem ez most sartiban 'csak' 25 fok.
Nem akarom a kedvét elvenni senkinek de akárhogy nézem ez most sartiban 'csak' 25 fok.
#203429 Digoo 2013-06-02
Nincs túl jó idő:S
Nincs túl jó idő:S
#203416 lanita 2013-06-01
Találtam egy oldalt ahol fel van tüntetve (Sarti-ra vonatkozóan):
Találtam egy oldalt ahol fel van tüntetve (Sarti-ra vonatkozóan):
#203384 mona1 2013-06-01
sziasztok, Idén úgy határoztunk, hogy végre megnézünk egy napfelkeltét :) Esetleg tudjátok, hogy júni közepén kb. hány órakor kel fel? két hét múlva ilyenkor már ott leszünk, olyan nehéz elképzelni ebben a szomorú hideg időben...
sziasztok, Idén úgy határoztunk, hogy végre megnézünk egy napfelkeltét :) Esetleg tudjátok, hogy júni közepén kb. hány órakor kel fel? két hét múlva ilyenkor már ott leszünk, olyan nehéz elképzelni ebben a szomorú hideg időben...
#203379 Zentai17 2013-06-01
Szia Napsugár21! Írnál egy pár sort az éttermi árakról? köszi szépen
Szia Napsugár21! Írnál egy pár sort az éttermi árakról? köszi szépen
#203375 Gabrilosz 2013-06-01
Szia Napsugar! Miért pont a George II-be? Pont oda foglaltunk Július 1-től :D
Szia Napsugar! Miért pont a George II-be? Pont oda foglaltunk Július 1-től :D
#203371 borzi 2013-06-01
Köszi a választ kellemes szép napot !
Köszi a választ kellemes szép napot !
#203365 napsugar21 2013-06-01
Szia Sajnos messze volt egy kicsit a központtól. Lehetett az apartmanban bérelni biciklit. 2,5 Euró volt egy napra. Azért jártunk be a központba, hogy wifizni tudjunk, mert nem működött a net. :( Ezért ez plusz energia és kiadás is volt. Egyszer fújt nagyon a szél. A többi nap jólesett, a nagy melegben. Tudtunk fürdeni, minden nap voltunk a tengerben. Ha még van kérdésed írj! UI: mi a George II-be mennénk legközelebb .
Szia Sajnos messze volt egy kicsit a központtól. Lehetett az apartmanban bérelni biciklit. 2,5 Euró volt egy napra. Azért jártunk be a központba, hogy wifizni tudjunk, mert nem működött a net. :( Ezért ez plusz energia és kiadás is volt. Egyszer fújt nagyon a szél. A többi nap jólesett, a nagy melegben. Tudtunk fürdeni, minden nap voltunk a tengerben. Ha még van kérdésed írj! UI: mi a George II-be mennénk legközelebb .
#203352 borzi 2013-06-01
Szia Napsugár! Hát addig halaszgattam a befizetést ,hogy itthon maradtam. Énis a Blue Sartiba akartam menni, szóval akkor nagyon messze volt a várostól?.Nagyon hullámzott a tenger bele tudtatok menni? Mert a fremeteon néztem a szél erősség kb háromszorosa szokott lenni, mint Parálián.
Szia Napsugár! Hát addig halaszgattam a befizetést ,hogy itthon maradtam. Énis a Blue Sartiba akartam menni, szóval akkor nagyon messze volt a várostól?.Nagyon hullámzott a tenger bele tudtatok menni? Mert a fremeteon néztem a szél erősség kb háromszorosa szokott lenni, mint Parálián.

Villa Oasis - Nea Potidea - Halkidiki
Privát homokos strand, csodálatos kilátás, mindössze 100 m-re a tengertől.
..:: Halkidiki, Kassandra, Nea Potidea ::..