KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Népszerû üdülõhelyek \ Sarti

#244626 csurgo1 2017-06-11
Kitartás Olivér, lesz az meg jobb is. Úton rendben volt minden ?
Kitartás Olivér, lesz az meg jobb is. Úton rendben volt minden ?
#244613 oliver1975 2017-06-11
Sziasztok!Tegnap megérkeztünk Sartira az Apollónnal a Stamatis apartmanba.Tegnap napos idő volt,ma sajnos borús esős idő van!
Sziasztok!Tegnap megérkeztünk Sartira az Apollónnal a Stamatis apartmanba.Tegnap napos idő volt,ma sajnos borús esős idő van!
#244455 Kela 2017-06-05
Fazika köszönöm a válaszod.
Fazika köszönöm a válaszod.
#244454 Fazika 2017-06-05
˝Jó estét. Vissza jött már valaki? Kíváncsi vagyok bővültek e az autópályák.˝ - Kela

Lehet az 'Autóval Görögországba' topikba hamarabb kapsz a kérdésedre választ. Vagy esetleg a 'szomszédvár' szintén ui. elnevezésű fórumán... ( )
˝Jó estét. Vissza jött már valaki? Kíváncsi vagyok bővültek e az autópályák.˝ - Kela

Lehet az 'Autóval Görögországba' topikba hamarabb kapsz a kérdésedre választ. Vagy esetleg a 'szomszédvár' szintén ui. elnevezésű fórumán... ( )
#244452 Kela 2017-06-05
Jó estét. Vissza jött már valaki? Kíváncsi vagyok bővültek e az autópályák.
Jó estét. Vissza jött már valaki? Kíváncsi vagyok bővültek e az autópályák.
#244448 Emőke1 2017-06-05
Sziasztok, jön valaki június 9-én Apollonnal? Befizettünk egy lastot a Stelitsába, mert már tiszta elvonási tüneteink voltak :) Júliusban újra megyünk.
Sziasztok, jön valaki június 9-én Apollonnal? Befizettünk egy lastot a Stelitsába, mert már tiszta elvonási tüneteink voltak :) Júliusban újra megyünk.
#244367 csurgo1 2017-06-01
Üdv Gabrilosz! (Most láttam a 103-as üdvözletet!) :-)
Üdv Gabrilosz! (Most láttam a 103-as üdvözletet!) :-)
#244334 emermope 2017-05-31
Bocsánat, a kersőbe akartm beírni csak véletlen küldtem az előzőt... de...Kostas Rosa apartmanról tud valaki információt? Volt itt már valaki?
Bocsánat, a kersőbe akartm beírni csak véletlen küldtem az előzőt... de...Kostas Rosa apartmanról tud valaki információt? Volt itt már valaki?
#244321 emermope 2017-05-30
Kosta rosa
Kosta rosa
#244318 Emőke1 2017-05-29
Sziasztok, valakinek van tapasztalata a Stelitsa apartmannal kapcsolatban? Azt tudom hogy hol van, de felszereltség tekintetében érdekelne. Van-e ruhaszártó, vagy vinni kell zsinórt, ilyesmik.
Sziasztok, valakinek van tapasztalata a Stelitsa apartmannal kapcsolatban? Azt tudom hogy hol van, de felszereltség tekintetében érdekelne. Van-e ruhaszártó, vagy vinni kell zsinórt, ilyesmik.

Villa Oasis - Nea Potidea - Halkidiki
Privát homokos strand, csodálatos kilátás, mindössze 100 m-re a tengertől.
..:: Halkidiki, Kassandra, Nea Potidea ::..