KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Népszerû üdülõhelyek \ Sarti

#199721 kszifiasz 2013-03-07
Minden évben juniusban megyünk, teljes mértékben alkalmas a víz fürdésre.
Minden évben juniusban megyünk, teljes mértékben alkalmas a víz fürdésre.
#199720 kszifiasz 2013-03-07
Szia. Autót utoljára három évvel ezelőtt próbáltam meg bérelni, de nem jártam sikerrel. A megérkezésünk napján érdeklődtem, közölték egész hétre nincs. Amúgy 50 euro lett volna a napi dija. Egy dzsip lett volna, de olyan áron kínálták, hogy ott hagytam. A robogó egyébként szerintem jobb.
Szia. Autót utoljára három évvel ezelőtt próbáltam meg bérelni, de nem jártam sikerrel. A megérkezésünk napján érdeklődtem, közölték egész hétre nincs. Amúgy 50 euro lett volna a napi dija. Egy dzsip lett volna, de olyan áron kínálták, hogy ott hagytam. A robogó egyébként szerintem jobb.
#199717 Zentai17 2013-03-07
Sziasztok! Segítséget kérek. Én visszaolvastam elég sokat, de konkrétan nem találtam, hogy mennyiért lehet kocsit bérelni. Úgy látom mindenki a robogót részesíti előnyben. köszi szépen előre is ha valaki válaszol :)
Sziasztok! Segítséget kérek. Én visszaolvastam elég sokat, de konkrétan nem találtam, hogy mennyiért lehet kocsit bérelni. Úgy látom mindenki a robogót részesíti előnyben. köszi szépen előre is ha valaki válaszol :)
#199710 08vmok21 2013-03-07
Sziasztok! Megtudnátok nekem mondani, hogy Júniusban milyen a víz? Hideg vagy már melegnek mondaható? Alkalmas a fürdésre? Köszönöm. Üdv.: Mónika
Sziasztok! Megtudnátok nekem mondani, hogy Júniusban milyen a víz? Hideg vagy már melegnek mondaható? Alkalmas a fürdésre? Köszönöm. Üdv.: Mónika
#199684 Digoo 2013-03-07
Válasz ment:) ouzot nem szeretjük:S
Válasz ment:) ouzot nem szeretjük:S
#199679 Zentai17 2013-03-07
írtam privit, nem kaptad meg? Pálinka, metaxa, uzo :)))))))
írtam privit, nem kaptad meg? Pálinka, metaxa, uzo :)))))))
#199678 Digoo 2013-03-07
Akkor lehet mi is azt válasszuk:D viszünk egy kis pálinkát és kalózkodunk:D
Akkor lehet mi is azt válasszuk:D viszünk egy kis pálinkát és kalózkodunk:D
#199676 Zentai17 2013-03-07
Mi a Kalózhajót néztük ki, írják a többiek, hogy nem zsúfolt és nagyon jó az egész út :)
Mi a Kalózhajót néztük ki, írják a többiek, hogy nem zsúfolt és nagyon jó az egész út :)
#199675 Digoo 2013-03-07
Mi ketten vagyunk csak
Mi ketten vagyunk csak
#199671 Zentai17 2013-03-07
Mi hárman vagyunk! Ti ? Már volt úgy hogy bérletünk valakivel közösen autót, igaz vagy 10 éve , de nagyon jó volt. Elmentünk adott helyre, aztán ott mindenki ment ahova akart, és megbeszéltük mikor talizunk a kocsinál. :)
Mi hárman vagyunk! Ti ? Már volt úgy hogy bérletünk valakivel közösen autót, igaz vagy 10 éve , de nagyon jó volt. Elmentünk adott helyre, aztán ott mindenki ment ahova akart, és megbeszéltük mikor talizunk a kocsinál. :)

Szálláshelyek Görögországban

Több mint 50.000 szállásajánlat