KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Népszerû üdülõhelyek \ Sarti

#187322 emermope 2012-06-13
Mi is pénteken indulunk autóval, két gyerekkel...remélem bírják majd a hosszú utazást, ilyen messzire még nem mentünk! :) Az Iliasban leszünk elszállásolva.
Mi is pénteken indulunk autóval, két gyerekkel...remélem bírják majd a hosszú utazást, ilyen messzire még nem mentünk! :) Az Iliasban leszünk elszállásolva.
#187305 kobobe 2012-06-13
Hát vagyunk egy páran , pl. Én :) 15.-én indulunk
Hát vagyunk egy páran , pl. Én :) 15.-én indulunk
#187304 emermope 2012-06-13
Sziasztok! Ki jön még most 16-tól Sarti-ra?
Sziasztok! Ki jön még most 16-tól Sarti-ra?
#187303 Dettix 2012-06-13
Az Apollonos buszok eddig mindig jók voltak. Sartiba általában az emeletes megy. Ültem már lent a 4-es ülésen is, de ott az a probléma, hogy valaki háttal utazik és az nem jó. Legjobb 'szerintem' az emeleten a legelső. Kitűnő panoráma, elfér a lábad, csomagod, nem rajtad keresztül járkálnak. Persze ha filmet akartok nézni, akkor onnan nem látható. Az emelt szintű buszon viszont nem jók az első ülések, mert nem tudod kinyújtani a lábad. Tavaly megjártuk így Tolót. Nagyon kényelmetlen volt.
Az Apollonos buszok eddig mindig jók voltak. Sartiba általában az emeletes megy. Ültem már lent a 4-es ülésen is, de ott az a probléma, hogy valaki háttal utazik és az nem jó. Legjobb 'szerintem' az emeleten a legelső. Kitűnő panoráma, elfér a lábad, csomagod, nem rajtad keresztül járkálnak. Persze ha filmet akartok nézni, akkor onnan nem látható. Az emelt szintű buszon viszont nem jók az első ülések, mert nem tudod kinyújtani a lábad. Tavaly megjártuk így Tolót. Nagyon kényelmetlen volt.
#187297 feenhaft 2012-06-13
Úristen..:D De örülök neki, h nem akk voltunk kint, mint 'ezek'.:D
Úristen..:D De örülök neki, h nem akk voltunk kint, mint 'ezek'.:D
#187296 feenhaft 2012-06-13
Nem csodálom.=)
Nem csodálom.=)
#187294 kobobe 2012-06-13
Sziasztok Na nem Alekosz miatt..... :) csak óvatosan ,hol is szállunk le a buszról? legalábbis a Szerb határon... ezt mindig el szokták mondani a buszsofőrök is , de mindig van akit nem érdekel...
Sziasztok Na nem Alekosz miatt..... :) csak óvatosan ,hol is szállunk le a buszról? legalábbis a Szerb határon... ezt mindig el szokták mondani a buszsofőrök is , de mindig van akit nem érdekel...
#187293 Wucy 2012-06-13
az mar nem sok. mi februarban foglaltuk le es azota lazban egek. :)
az mar nem sok. mi februarban foglaltuk le es azota lazban egek. :)
#187292 feenhaft 2012-06-13
19 nap múlva Wucy, azaz júl.2-án.=) De már jan. végén lefoglaltuk, úgyh gondolhatod mennyire be vagyok már sózva..:D
19 nap múlva Wucy, azaz júl.2-án.=) De már jan. végén lefoglaltuk, úgyh gondolhatod mennyire be vagyok már sózva..:D
#187290 feenhaft 2012-06-13
Köszi sancho.! Akk kénytelen vagyok slagot vinni.:D:D:D Kibírjuk am. az apartmanig csak rem. legalább apartmannál lesz lábmosó, h ne szóljanak le, h homokos lábbal felmenni nem szabad. Mert ált. szoktak emiatt szólni.
Köszi sancho.! Akk kénytelen vagyok slagot vinni.:D:D:D Kibírjuk am. az apartmanig csak rem. legalább apartmannál lesz lábmosó, h ne szóljanak le, h homokos lábbal felmenni nem szabad. Mert ált. szoktak emiatt szólni.

Villa Oasis - Nea Potidea - Halkidiki
Privát homokos strand, csodálatos kilátás, mindössze 100 m-re a tengertől.
..:: Halkidiki, Kassandra, Nea Potidea ::..