KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Népszerû üdülõhelyek \ Sarti

#185379 Kyra30 2012-05-25
Szuper az optimizmusod. Pozitív energiát önt belém is :-)) És bár tudom, hogy már indultok - úton vagytok...kívánok nagyon kellemes nyaralást, szép idővel és feledhetetlen emlékekkel! Üdv Kyra
Szuper az optimizmusod. Pozitív energiát önt belém is :-)) És bár tudom, hogy már indultok - úton vagytok...kívánok nagyon kellemes nyaralást, szép idővel és feledhetetlen emlékekkel! Üdv Kyra
#185370 kobobe 2012-05-25
Szia rapetii! Sarti beachen van. A jó öreg gugli :) üdv: kobobe
Szia rapetii! Sarti beachen van. A jó öreg gugli :) üdv: kobobe
#185362 rapetii 2012-05-25
Sziasztok már elég sok hozzászólást olvastam vissza (600. oldaltól), de sehol nem találok véleményt erről a szállásról: Thalassa Boutique Hotel. Itt foglaltattam és ha van valakinek valamilyen tapasztala, vélménye erről a szállás kérem írjon. Köszönöm. Jelenleg még azt sem tudom pontosan, hogy az óvárosban vagy az újvárosban van :-(
Sziasztok már elég sok hozzászólást olvastam vissza (600. oldaltól), de sehol nem találok véleményt erről a szállásról: Thalassa Boutique Hotel. Itt foglaltattam és ha van valakinek valamilyen tapasztala, vélménye erről a szállás kérem írjon. Köszönöm. Jelenleg még azt sem tudom pontosan, hogy az óvárosban vagy az újvárosban van :-(
#185350 kobobe 2012-05-24
Nincs mit :) szívesen válaszolok amire tudok.
Nincs mit :) szívesen válaszolok amire tudok.
#185347 Judit70 2012-05-24
Szia Kobobe! Köszönöm szépen a gyors választ, nagyon kedves vagy.
Szia Kobobe! Köszönöm szépen a gyors választ, nagyon kedves vagy.
#185343 kobobe 2012-05-24
Szia Sancho.dl ! Szép utat kívánok nektek, érezzétek jól magatokat !
Szia Sancho.dl ! Szép utat kívánok nektek, érezzétek jól magatokat !
#185342 kobobe 2012-05-24
Szia Judit ! Igen megmondták a Klioban leszünk :)
Szia Judit ! Igen megmondták a Klioban leszünk :)
#185332 PierrKardán 2012-05-24
Jó utat! Visszafelé megálltok a görög határon a vámmentes boltban? Megnézhetnéd nekem, hogy dollárral lehet-e fizetni ott. Köszi előre is!
Jó utat! Visszafelé megálltok a görög határon a vámmentes boltban? Megnézhetnéd nekem, hogy dollárral lehet-e fizetni ott. Köszi előre is!
#185330 sancho.dl 2012-05-24
Szia Kiss László! Nagyon szépen köszönöm :) Remélem tényleg jó idő lesz és nem kell a szobában ücsörögnünk majd...
Szia Kiss László! Nagyon szépen köszönöm :) Remélem tényleg jó idő lesz és nem kell a szobában ücsörögnünk majd...
#185319 KissLaszlo 2012-05-24
Szia Sancho! Hát akkor jó utat és jó időt :D :D :D
Szia Sancho! Hát akkor jó utat és jó időt :D :D :D

Villa Oasis - Nea Potidea - Halkidiki
Privát homokos strand, csodálatos kilátás, mindössze 100 m-re a tengertől.
..:: Halkidiki, Kassandra, Nea Potidea ::..