KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Népszerû üdülõhelyek \ Sarti

#185025 Kittina89 2012-05-22
De jóóóó nekik :) itt meg úgy kellett haza sprintelnem az éjszakás műszak után, hogy ne ázzak ronggyá... :(
De jóóóó nekik :) itt meg úgy kellett haza sprintelnem az éjszakás műszak után, hogy ne ázzak ronggyá... :(
#185022 Fate08 2012-05-22
Kellemes 20 fokra ébredhettek a nyaralók ma reggel.Gyönyőrű napsütés 18 fokos tenger ami melegszik.
Kellemes 20 fokra ébredhettek a nyaralók ma reggel.Gyönyőrű napsütés 18 fokos tenger ami melegszik.
#185012 KissLaszlo 2012-05-21
Én egy étrend-kiegészítő gyártó és értékesítő cégnél dolgozom patikalátogatóként és ugyan ezt szoktam mondani a főnökségnek mikor kiadják a forgalmi tervet :D :D :D 'MERJÜNK NAGYOKAT ÁLMODNI' :D :D :D :D :D :D :D :D (azért elárulom, hogy én is szoktam fantáziálni ezzel a gondolattal)
Én egy étrend-kiegészítő gyártó és értékesítő cégnél dolgozom patikalátogatóként és ugyan ezt szoktam mondani a főnökségnek mikor kiadják a forgalmi tervet :D :D :D 'MERJÜNK NAGYOKAT ÁLMODNI' :D :D :D :D :D :D :D :D (azért elárulom, hogy én is szoktam fantáziálni ezzel a gondolattal)
#185009 Wucy 2012-05-21
merjunk almodni.. :!:
merjunk almodni.. :!:
#185008 sancho.dl 2012-05-21
Kyra és Wucy :) Nos a Sarti házikóm minden fórumos előtt nyitva áll :) Legalább az álmaink legyenek...
Kyra és Wucy :) Nos a Sarti házikóm minden fórumos előtt nyitva áll :) Legalább az álmaink legyenek...
#185005 Kyra30 2012-05-21
Sancho.dl és Wucy :-) Látom nem csak nekem vannak ilyen merész álmaim ;-)
Sancho.dl és Wucy :-) Látom nem csak nekem vannak ilyen merész álmaim ;-)
#185004 Wucy 2012-05-21
en Lefkadat valasztom.majd jovok Sartira latogatoba :)
en Lefkadat valasztom.majd jovok Sartira latogatoba :)
#185003 sancho.dl 2012-05-21
Nos ha én egyszer nyerek a lottón, akkor kiköltözöm és itt lesz egy nyaralóm ahova néha jövök :) Sartin láttam szép házakat. Álom álom édes álom...
Nos ha én egyszer nyerek a lottón, akkor kiköltözöm és itt lesz egy nyaralóm ahova néha jövök :) Sartin láttam szép házakat. Álom álom édes álom...
#185002 Wucy 2012-05-21
en lottozok.ha nyerek,akkor veszek ott egy nyaralot :) ahhh...szep alom :(
en lottozok.ha nyerek,akkor veszek ott egy nyaralot :) ahhh...szep alom :(
#185001 Kyra30 2012-05-21
Ez nagyon jó :-) :-) :-) Támogatom! Sőt, követem a példátokat! :oops: :D
Ez nagyon jó :-) :-) :-) Támogatom! Sőt, követem a példátokat! :oops: :D

Villa Oasis - Nea Potidea - Halkidiki
Privát homokos strand, csodálatos kilátás, mindössze 100 m-re a tengertől.
..:: Halkidiki, Kassandra, Nea Potidea ::..