KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Népszerû üdülõhelyek \ Sarti

#184986 sancho.dl 2012-05-21
Szia Kiss László! Nos, mint írtam is, lehet hogy azért bepróbálkozom. Szegény anyukámat sajnálom, nehogy tényleg hüsi legyen. Nem hiszem hogy jövőre is kifizetne nekem egy ilyen nyaralást :)
Szia Kiss László! Nos, mint írtam is, lehet hogy azért bepróbálkozom. Szegény anyukámat sajnálom, nehogy tényleg hüsi legyen. Nem hiszem hogy jövőre is kifizetne nekem egy ilyen nyaralást :)
#184985 Wucy 2012-05-21
vicceltem Sancho :)..hany nap vanmeg hatra?
vicceltem Sancho :)..hany nap vanmeg hatra?
#184984 sancho.dl 2012-05-21
Szia Kyra! Nos ez az út az anyukám miatt van, ő intézte, ezért van két nyaralás a számlámon. Azért lehet hogy én is megpróbálok megmártózni, legfeljebb gyorsan kiszaladok :)
Szia Kyra! Nos ez az út az anyukám miatt van, ő intézte, ezért van két nyaralás a számlámon. Azért lehet hogy én is megpróbálok megmártózni, legfeljebb gyorsan kiszaladok :)
#184983 Wucy 2012-05-21
Kedves Sancho.dl! aki ketszer megy nyaralni,az ne panaszkodjon az idore :P
Kedves Sancho.dl! aki ketszer megy nyaralni,az ne panaszkodjon az idore :P
#184982 KissLaszlo 2012-05-21
Igen Sancho muszáj lesz bármilyen lesz az idő és várjuk a jelentést :D :D :D
Igen Sancho muszáj lesz bármilyen lesz az idő és várjuk a jelentést :D :D :D
#184980 Kyra30 2012-05-21
nem szeretnék az Antarktiszon kikötni ;-) Am csak fel fog tűnni, ha túúúl soká tart majd a busz út :-D
nem szeretnék az Antarktiszon kikötni ;-) Am csak fel fog tűnni, ha túúúl soká tart majd a busz út :-D
#184979 Kyra30 2012-05-21
Szia sancho.dl! Neked ;-) De én akkor nem megyek. Muszáj leszek most megmártózni! :P
Szia sancho.dl! Neked ;-) De én akkor nem megyek. Muszáj leszek most megmártózni! :P
#184977 Kittina89 2012-05-21
Hát aki megfagy azt átverték az utazási irodában és máshová vitték... :D Amúgy azt tudja valaki, hogy innen Pécsről kb mennyi idő alatt ér oda a busz?
Hát aki megfagy azt átverték az utazási irodában és máshová vitték... :D Amúgy azt tudja valaki, hogy innen Pécsről kb mennyi idő alatt ér oda a busz?
#184976 sancho.dl 2012-05-21
Szia Kyra! Megfagyni talán nem fogunk, de a pancsi azt hiszem majd júliusra tolódik...
Szia Kyra! Megfagyni talán nem fogunk, de a pancsi azt hiszem majd júliusra tolódik...
#184975 Kyra30 2012-05-21
Wow, ilyenkor jön rá az ember, hogy milyen sokféle ember is 'találkozik' egy helyen. Am, köszi a Szerb időjárás jelentést is ;-)
Wow, ilyenkor jön rá az ember, hogy milyen sokféle ember is 'találkozik' egy helyen. Am, köszi a Szerb időjárás jelentést is ;-)

Hirdessen itt!

..:: Bérelhető reklámfelület ::..