KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Népszerû üdülõhelyek \ Sarti

#184902 KissLaszlo 2012-05-21
Kicsit el van most borulva Sartin az ég :(
Kicsit el van most borulva Sartin az ég :(
#184897 Kittina89 2012-05-21
Köszi! :) Csak azért érdekelt, mert tavaly voltunk Prágában és ott nagyon rá vannak szállva a dohányosokra. Ott rá sem mertünk gyújtani még az utcán sem amíg nem találtunk kijelölt helyet. :D
Köszi! :) Csak azért érdekelt, mert tavaly voltunk Prágában és ott nagyon rá vannak szállva a dohányosokra. Ott rá sem mertünk gyújtani még az utcán sem amíg nem találtunk kijelölt helyet. :D
#184896 Wucy 2012-05-21
Martozas biztosan lesz..ha jegtablak uszkalnanak,en meg akkor is belemereszkednek piciket,ha mar ott vagyok :). ami a dohanyzast illeti,tavaly emlekeim szerint sehol nem lattam tiltott teruletet..en nem dohanyzom,de a parom igen.
Martozas biztosan lesz..ha jegtablak uszkalnanak,en meg akkor is belemereszkednek piciket,ha mar ott vagyok :). ami a dohanyzast illeti,tavaly emlekeim szerint sehol nem lattam tiltott teruletet..en nem dohanyzom,de a parom igen.
#184882 KissLaszlo 2012-05-20
A kávé mellé nélkülözhetetlen :D
A kávé mellé nélkülözhetetlen :D
#184881 KissLaszlo 2012-05-20
A dohányzást nem tudom, én 2 éve nem cigizek, de akikkel tavaly voltunk ők cigiztek, persze nem kaja közben és nem a gyerek mellett :)
A dohányzást nem tudom, én 2 éve nem cigizek, de akikkel tavaly voltunk ők cigiztek, persze nem kaja közben és nem a gyerek mellett :)
#184880 KissLaszlo 2012-05-20
Szerintem lesz abból mártózás :D
Szerintem lesz abból mártózás :D
#184878 sancho.dl 2012-05-20
Szia Kiss László! Igen, buszos út lesz :) Én minden alkalommal busszal voltam Görörghonban. A mártózásból az előrejelzések alapján írtózás lesz :( Bár lehet hogy ha tényleg annyira meleg lesz, akkor talán egy picit csakazért is belemerészkedem :)
Szia Kiss László! Igen, buszos út lesz :) Én minden alkalommal busszal voltam Görörghonban. A mártózásból az előrejelzések alapján írtózás lesz :( Bár lehet hogy ha tényleg annyira meleg lesz, akkor talán egy picit csakazért is belemerészkedem :)
#184876 Gudli 2012-05-20
Nagy a forgalom a webkamera előtt!
Nagy a forgalom a webkamera előtt!
#184874 -törölt nick 16363 2012-05-20
dehogynem lesz fürdés, majd meglátod, milyen gyorsan felmelegszik
dehogynem lesz fürdés, majd meglátod, milyen gyorsan felmelegszik
#184868 AGICA2 2012-05-20
Kérdés jó, Sartin cigizhetek a frappém mellé???? Ez nekem sem jutott eszembe.. eddig nem volt gondom vele, 2 éve Athénban a Mekiben is cigiztek:-((( mondjuk az durva volt, mellette evett a kis gyerek..
Kérdés jó, Sartin cigizhetek a frappém mellé???? Ez nekem sem jutott eszembe.. eddig nem volt gondom vele, 2 éve Athénban a Mekiben is cigiztek:-((( mondjuk az durva volt, mellette evett a kis gyerek..

Villa Oasis - Nea Potidea - Halkidiki
Privát homokos strand, csodálatos kilátás, mindössze 100 m-re a tengertől.
..:: Halkidiki, Kassandra, Nea Potidea ::..