KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Népszerû üdülõhelyek \ Sarti

#183664 Wucy 2012-05-07
valaki esetleg tudja,hogy a kepen lathato talon mi az a piros dolog? nem tudtunk rajonni micsoda,de szornyu ize volt...
valaki esetleg tudja,hogy a kepen lathato talon mi az a piros dolog? nem tudtunk rajonni micsoda,de szornyu ize volt...
#183661 kszifiasz 2012-05-06
A legolcsóbb szerintem a Lauer az ófalu végén, de az én tetszésemet nem nyerte el.
A legolcsóbb szerintem a Lauer az ófalu végén, de az én tetszésemet nem nyerte el.
#183657 Wucy 2012-05-06
mi is kiprobaltunk nehany gyrosost,de az Ovelixes volt az igazi.meg azt hiszem,hogy a legolcsobb is.
mi is kiprobaltunk nehany gyrosost,de az Ovelixes volt az igazi.meg azt hiszem,hogy a legolcsobb is.
#183656 kszifiasz 2012-05-06
Kiss lászló. Pontosan ugyanarról beszélünk. A tulaj mint Pujol a Barcából. A képen a fia is látszik.
Kiss lászló. Pontosan ugyanarról beszélünk. A tulaj mint Pujol a Barcából. A képen a fia is látszik.
#183655 KissLaszlo 2012-05-06
Volt még egy másik ahol a legjobb volt a gyros, nem tudom pontosan a nevét , ha jól emlékszem Aigaio, talán de nem biztos. az Ovelix-el szemben lévő oldalon egy 50 körüli magyar fickó volt a felszolgáló. Delfines festés volt a falon. Na ez volt még a super :D
Volt még egy másik ahol a legjobb volt a gyros, nem tudom pontosan a nevét , ha jól emlékszem Aigaio, talán de nem biztos. az Ovelix-el szemben lévő oldalon egy 50 körüli magyar fickó volt a felszolgáló. Delfines festés volt a falon. Na ez volt még a super :D
#183654 KissLaszlo 2012-05-06
Sziasztok! Nálam Sassos volt a nyerő :D :D :D
Sziasztok! Nálam Sassos volt a nyerő :D :D :D
#183651 kszifiasz 2012-05-06
Ha Nándi nem lett volna ilyen jó fej, lehet sosem találom meg a halott várost.
Ha Nándi nem lett volna ilyen jó fej, lehet sosem találom meg a halott várost.
#183650 Fate08 2012-05-06
Igen erre a kajáldára gondoltam! Nándi is jó fej!
Igen erre a kajáldára gondoltam! Nándi is jó fej!
#183649 kszifiasz 2012-05-06
Szia Sancho. Az Ovelixtől kicsit vissza a gyrosos. A kedvenc helyem.
Szia Sancho. Az Ovelixtől kicsit vissza a gyrosos. A kedvenc helyem.
#183647 KissLaszlo 2012-05-06
Mit is mondjak...én is mennék már, de van még egy kis idő amit ki kell bírni. Ahogy irkáltatok rendesen lázba jöttem :D :D :D
Mit is mondjak...én is mennék már, de van még egy kis idő amit ki kell bírni. Ahogy irkáltatok rendesen lázba jöttem :D :D :D

..:: Autóbérlés ::..
Keresse meg a legjobb ajánlatot, hasonlítsa össze az árakat és
spóroljon akár 70%-ot!