KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Népszerû üdülõhelyek \ Sarti

#183535 Fate08 2012-05-04
Úgy néz ki,hogy a hét végére eléri a 20 fokot is! 8)
Úgy néz ki,hogy a hét végére eléri a 20 fokot is! 8)
#183534 Buffy 2012-05-04
Sziasztok! Figyeltétek milyen jól melegszik a víz hőmérséklete,már 18,9 fokos. :P
Sziasztok! Figyeltétek milyen jól melegszik a víz hőmérséklete,már 18,9 fokos. :P
#183532 kvalcsi 2012-05-04
Az útlevéllel kapcsolatos kérdéseiteket és válaszokat ide írjátok! Köszönöm!
Az útlevéllel kapcsolatos kérdéseiteket és válaszokat ide írjátok! Köszönöm!
#183531 Fate08 2012-05-04
Párom sem szereti a kígyókat.de szerencsére mondom nem jellemző,hogy nagyon bejönnének a faluba.Kirándulás közben a sziklás részeken hamarabb találkozol velük.
Párom sem szereti a kígyókat.de szerencsére mondom nem jellemző,hogy nagyon bejönnének a faluba.Kirándulás közben a sziklás részeken hamarabb találkozol velük.
#183522 saturn 2012-05-04
Fúúúúú, rusnya nagy dög.....(bocs a hüllőkedvelőktől). Szerencsére én csak gumikígyóval találkoztam a bazárban....:)
Fúúúúú, rusnya nagy dög.....(bocs a hüllőkedvelőktől). Szerencsére én csak gumikígyóval találkoztam a bazárban....:)
#183517 Fate08 2012-05-04
Na ilyennel hüllővel össze lehet futni Sartin....de szerencsére nem jellemző.
Na ilyennel hüllővel össze lehet futni Sartin....de szerencsére nem jellemző.
#183515 Fate08 2012-05-04

#183509 StormMan 2012-05-04
Fate08 és saturn! köszönöm, hogy ilyen gyorsan és részletesen válaszoltatok.
Fate08 és saturn! köszönöm, hogy ilyen gyorsan és részletesen válaszoltatok.
#183496 papamaci 2012-05-03
Sőt erre van külön fórum ill.témák
Sőt erre van külön fórum ill.témák
#183494 papamaci 2012-05-03
Kérnék egy moderátort aki intézkedik mert ez a személyi vagy útlevél egy egy csontig lerágott dolog sőt már a velőnél járunk Nem kell és nem is kellet én már mióta bevezették azóta személyivel járok busszal sőt tavaly a nyolc éves fiamnak is csak személyi igazolványa volt és bőven elég volt Mivel többen írták hogy külön kérik a busz sofőrök hogy akinek van személyi igazolványa azt adja oda mert az sokkal gyorsabb no pecsét és nem viszik el de ha el is viszik semmit nem csinálnak vele és én kérek elnézést az ide nem való hozzá szóláshoz :lol:
Kérnék egy moderátort aki intézkedik mert ez a személyi vagy útlevél egy egy csontig lerágott dolog sőt már a velőnél járunk Nem kell és nem is kellet én már mióta bevezették azóta személyivel járok busszal sőt tavaly a nyolc éves fiamnak is csak személyi igazolványa volt és bőven elég volt Mivel többen írták hogy külön kérik a busz sofőrök hogy akinek van személyi igazolványa azt adja oda mert az sokkal gyorsabb no pecsét és nem viszik el de ha el is viszik semmit nem csinálnak vele és én kérek elnézést az ide nem való hozzá szóláshoz :lol:

Szálláshelyek Görögországban

Több mint 50.000 szállásajánlat