KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Népszerû üdülõhelyek \ Sarti

#173151 renault 2011-08-14
Szia Nincs mikró , nem is bérelhető beépitett kerámialapos fözőlap van :!:
Szia Nincs mikró , nem is bérelhető beépitett kerámialapos fözőlap van :!:
#173133 Svajci 2011-08-14
Sziasztok! Meg tudná mondani valaki, a Paros apartmanban van (vagy bérelhető) mikrohállámú sütő?
Sziasztok! Meg tudná mondani valaki, a Paros apartmanban van (vagy bérelhető) mikrohállámú sütő?
#172993 rangerarpi 2011-08-12
elég a gyónócédula--is ... :idea:
elég a gyónócédula--is ... :idea:
#172971 beszter 2011-08-12
Csilla! Várjuk már ,hogy elmeséld az élményeket ha kipihented a fáradalmakat!!!!
Csilla! Várjuk már ,hogy elmeséld az élményeket ha kipihented a fáradalmakat!!!!
#172970 beszter 2011-08-12
Kszifiasz! Az idén már másodszor kívánok Nektek nagyon szép utat,jó nyaralást!És újra csak várjuk majd a beszámolót!!!!!
Kszifiasz! Az idén már másodszor kívánok Nektek nagyon szép utat,jó nyaralást!És újra csak várjuk majd a beszámolót!!!!!
#172969 beszter 2011-08-12
Kanoc! Semmi eltérés nincs a konnektorok között!
Kanoc! Semmi eltérés nincs a konnektorok között!
#172967 kanoc73 2011-08-12
Sziasztok ! Azt hallottam valakitől, hogy a Sarti apartmanokban nem olyan a konektor mint idehaza. Igaz ez ? Kell esetleg vinni valami átalakítót ? Tudtok valami újat, friss infót a szerb útmunkások sztrájkjáról? A válaszokat előre is köszönöm ! Már csak egy hét !!!!!!!!!! :lol:
Sziasztok ! Azt hallottam valakitől, hogy a Sarti apartmanokban nem olyan a konektor mint idehaza. Igaz ez ? Kell esetleg vinni valami átalakítót ? Tudtok valami újat, friss infót a szerb útmunkások sztrájkjáról? A válaszokat előre is köszönöm ! Már csak egy hét !!!!!!!!!! :lol:
#172946 krisztin024 2011-08-12
21-nap és irány Sarti :) 8)
21-nap és irány Sarti :) 8)
#172881 kszifiasz 2011-08-11
Pintyőke. Én is irtam privit.
Pintyőke. Én is irtam privit.
#172880 Pintyőke60 2011-08-11
˝Pintyőke. Köszönöm. Melyik apartmanba lesztek? Lehet, hogy átugrunk Sartiba egy napra. Kedvenc gyroszosomnak viszek egy kis házi páleszt.˝ - kszifiasz

Írtam neked privit !
˝Pintyőke. Köszönöm. Melyik apartmanba lesztek? Lehet, hogy átugrunk Sartiba egy napra. Kedvenc gyroszosomnak viszek egy kis házi páleszt.˝ - kszifiasz

Írtam neked privit !

Villa Oasis - Nea Potidea - Halkidiki
Privát homokos strand, csodálatos kilátás, mindössze 100 m-re a tengertől.
..:: Halkidiki, Kassandra, Nea Potidea ::..