| Népszerû üdülõhelyek \ Sarti |
|
| #238456 stomi 2016-05-03 |
Szia !
Köszönöm a megnyugtató választ!
Sajnos tényleg kevés infó van róla.
Kisgyerekekkel megyünk.Milyen messze van a sekély partrész?
|
Szia !
Köszönöm a megnyugtató választ!
Sajnos tényleg kevés infó van róla.
Kisgyerekekkel megyünk.Milyen messze van a sekély partrész?
|
| #238446 rebus 2016-05-02 |
Szia Stomi! Mi voltunk az Annába, de nagyon régen, talán 2001-ben. Emlékeim szerint, nagyon jó kis apartman, a fsz. 3 ágyasba voltunk. Minden közel volt, a tengerpart egy utcányira a központ is, a pékség egy saroknyira, tehát sztem tökéletes hely. A tengerpart gyorsan mélyülő volt, ezért egy kicsit távolabbi partot választottunk. Azóta biztosan sokat fejlődött Sarti, de nagyon klassz hely, visszamennék szívesen. Ha van kérdésed még szívesen válaszolok. Üdv: rebus
|
Szia Stomi! Mi voltunk az Annába, de nagyon régen, talán 2001-ben. Emlékeim szerint, nagyon jó kis apartman, a fsz. 3 ágyasba voltunk. Minden közel volt, a tengerpart egy utcányira a központ is, a pékség egy saroknyira, tehát sztem tökéletes hely. A tengerpart gyorsan mélyülő volt, ezért egy kicsit távolabbi partot választottunk. Azóta biztosan sokat fejlődött Sarti, de nagyon klassz hely, visszamennék szívesen. Ha van kérdésed még szívesen válaszolok. Üdv: rebus
|
| #238443 Évuska 2016-05-02 |
Szia Kozso!
Ha írsz egy e-mail címet tudok fényképeket küldeni az Ilias galériás apartmanjáról.
Üdv.: Évuska
|
Szia Kozso!
Ha írsz egy e-mail címet tudok fényképeket küldeni az Ilias galériás apartmanjáról.
Üdv.: Évuska
|
| #238412 stomi 2016-04-29 |
Sziasztok !
Júliusban készülünk az Anna 2 apartmanba.
Sajnos nem sok infót találtam róla a neten.
Kérném,hogy aki járt már ott írjon róla néhány sort.
Köszönöm !
|
Sziasztok !
Júliusban készülünk az Anna 2 apartmanba.
Sajnos nem sok infót találtam róla a neten.
Kérném,hogy aki járt már ott írjon róla néhány sort.
Köszönöm !
|
| #238396 KissLaszlo 2016-04-28 |
˝Sziasztok !
Tudna nekem valaki néhány hasznos infót mondani az Ilias apartmanról (a galériásba mennénk).
Köszi szépen˝ - Kozso
Mi egyszer voltunk a Ilias-ban.
Szerintem egy teljesen jó apartman, rendben van minden, megfelelő méretű helyiségek, tiszta, újszerű, közel az ó-faluhoz. Szinte minden közel van.
Egyetlen hátránya van, amellett, hogy nem a tengerre néz, hogy egész délután oda süt a nap és meleg van az erkélyen, viszont van klíma.
Ez nem a galériás apartman volt!!!
Én mennék máskor is ebbe az apartmanba.
|
˝Sziasztok !
Tudna nekem valaki néhány hasznos infót mondani az Ilias apartmanról (a galériásba mennénk).
Köszi szépen˝ - Kozso
Mi egyszer voltunk a Ilias-ban.
Szerintem egy teljesen jó apartman, rendben van minden, megfelelő méretű helyiségek, tiszta, újszerű, közel az ó-faluhoz. Szinte minden közel van.
Egyetlen hátránya van, amellett, hogy nem a tengerre néz, hogy egész délután oda süt a nap és meleg van az erkélyen, viszont van klíma.
Ez nem a galériás apartman volt!!!
Én mennék máskor is ebbe az apartmanba.
|
| #238360 Vicosz 2016-04-26 |
Ilias 2004-es apartman kicsi szoba, kicsi erkély... Kicsit messze van az ó falu résztől, kb 7-800m, A terasz a távoli hegyekre, és a közeli gazos telkekre néz. A fürdő helyiség kicsi és minden fordítva működik, a kapcsolók összevissza, a zuhanycső sem lefele lóg, hanem felfele, Az ajtó kívülről csak kulccsal nyitható, így, ha azt benn hagyod... Egyébként minél kevesebbet kell benne tartózkodni :) a redőnyöket le kell ereszteni, a nap csak este tűz be. A háziak barátságosak.
|
Ilias 2004-es apartman kicsi szoba, kicsi erkély... Kicsit messze van az ó falu résztől, kb 7-800m, A terasz a távoli hegyekre, és a közeli gazos telkekre néz. A fürdő helyiség kicsi és minden fordítva működik, a kapcsolók összevissza, a zuhanycső sem lefele lóg, hanem felfele, Az ajtó kívülről csak kulccsal nyitható, így, ha azt benn hagyod... Egyébként minél kevesebbet kell benne tartózkodni :) a redőnyöket le kell ereszteni, a nap csak este tűz be. A háziak barátságosak.
|
| #238356 Kozso 2016-04-25 |
Sziasztok !
Köszi szépen
|
Sziasztok !
Köszi szépen
|
| #238346 siki 2016-04-24 |
Anesti
A tavai év végén valamit újítottak rajta mert már az ibusz sem akarta bérelni.
Nagyon jók az anesti árai de...
Nem véletlen.
Gyönyörü a kilátás a tengerre néző erkélyről.
Tapasztaltam hihetetlen gyönyörű.
Viszont az egyik legmelegebb apartman amiben eddig sartiban voltunk.
Nincs klima tv de még szunyoghálo sem.
Talán wi fi már van de nem esküdnék meg erre sem.
Volt ugy nem volt melegvíz, de késöbb a hidegnek is
Örültünk volna, de helyette csak sós viz folyt amit többször jeleztünk az utazási irodánknak.
Semmit nem tudtak tenni....
Szóval nagyon jó elhelyezkedés jó ár de én többet nem.
Van olyan szobáljuk, hogy az erkélye a szomszéd ház falára néz....
Kár hogy ennyire nem érdekli a tulajt mert kis ráfordítással nagyon jó szállás lehetne.
Üdv
Siki
|
Anesti
A tavai év végén valamit újítottak rajta mert már az ibusz sem akarta bérelni.
Nagyon jók az anesti árai de...
Nem véletlen.
Gyönyörü a kilátás a tengerre néző erkélyről.
Tapasztaltam hihetetlen gyönyörű.
Viszont az egyik legmelegebb apartman amiben eddig sartiban voltunk.
Nincs klima tv de még szunyoghálo sem.
Talán wi fi már van de nem esküdnék meg erre sem.
Volt ugy nem volt melegvíz, de késöbb a hidegnek is
Örültünk volna, de helyette csak sós viz folyt amit többször jeleztünk az utazási irodánknak.
Semmit nem tudtak tenni....
Szóval nagyon jó elhelyezkedés jó ár de én többet nem.
Van olyan szobáljuk, hogy az erkélye a szomszéd ház falára néz....
Kár hogy ennyire nem érdekli a tulajt mert kis ráfordítással nagyon jó szállás lehetne.
Üdv
Siki
|
| #238345 KissLaszlo 2016-04-24 |
Köszi az infót:)
Egyenlőre csak nézegetünk, jártam már többször Sartin, tudom hol van, csak az állapota érdekelne, hogy fel van-e újítva, vagy nagyon gáz.
Nekünk az a rész tetszik a legjobban Sartin.
|
Köszi az infót:)
Egyenlőre csak nézegetünk, jártam már többször Sartin, tudom hol van, csak az állapota érdekelne, hogy fel van-e újítva, vagy nagyon gáz.
Nekünk az a rész tetszik a legjobban Sartin.
|
| #238343 saturn 2016-04-24 |
Jó pár éve voltunk. Előnye: csak átsétálsz az úttesten és már a beach-en vagy :). Csendesebb, mint benn a faluban, de minden elérhető közelségben. Az a 15-20 perces séta a központig nem vészes gyalog sem, de ha autóval vagytok, akkor meg semmiség. Az emeleti, tengerre néző szobák biztosan nagyon élvezetesek, de a földszinten is van kis kiülő terasz. Úgy tudom, felújították az épületet, mert a mi szobánk nagyon gáz volt....Felszereltségét tekintve az alap dolgok itt is rendelkezésre állnak. Közvetlen mellette van egy kis bolt is.
|
Jó pár éve voltunk. Előnye: csak átsétálsz az úttesten és már a beach-en vagy :). Csendesebb, mint benn a faluban, de minden elérhető közelségben. Az a 15-20 perces séta a központig nem vészes gyalog sem, de ha autóval vagytok, akkor meg semmiség. Az emeleti, tengerre néző szobák biztosan nagyon élvezetesek, de a földszinten is van kis kiülő terasz. Úgy tudom, felújították az épületet, mert a mi szobánk nagyon gáz volt....Felszereltségét tekintve az alap dolgok itt is rendelkezésre állnak. Közvetlen mellette van egy kis bolt is.
|
|