KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Népszerû üdülõhelyek \ Sarti

#169080 pepito 2011-07-08
Szia!07.29-én megyünk mi is a Kipriotisba.Érdeklődhetek majd hogy milyen volt?Köszi előre is .
Szia!07.29-én megyünk mi is a Kipriotisba.Érdeklődhetek majd hogy milyen volt?Köszi előre is .
#169072 nemy 2011-07-08
Köszönöm a ma indulók nevében a jókívánságokat! A buszosok csoportját elbúcsúztattunk délben, mi este indulunk utánuk kocsival. Holnap ilyenkor már remélem pancsizunk, Mythosozunk :-) Boni, a cseten bejelentkezem, viszem a kamerához keresztcicád! Köszönöm innen is a sok információt! Üdv, Nemy
Köszönöm a ma indulók nevében a jókívánságokat! A buszosok csoportját elbúcsúztattunk délben, mi este indulunk utánuk kocsival. Holnap ilyenkor már remélem pancsizunk, Mythosozunk :-) Boni, a cseten bejelentkezem, viszem a kamerához keresztcicád! Köszönöm innen is a sok információt! Üdv, Nemy
#169069 OdeLinda 2011-07-08
Sziasztok! A ma indulóknak nagyon jó nyaralást kívánok, verőfényes napsütést, és jó pihenést! :) Nekem még 32 nap, de az is itt lesz mindjárt! :) Szép napot! Linda
Sziasztok! A ma indulóknak nagyon jó nyaralást kívánok, verőfényes napsütést, és jó pihenést! :) Nekem még 32 nap, de az is itt lesz mindjárt! :) Szép napot! Linda
#169050 Fate08 2011-07-08
4 Éves a Sarti Webcam!Ennek alkalmábóül mostantól 2 új webcamerán néleődhetünk! A rádió 24 órában szól!
4 Éves a Sarti Webcam!Ennek alkalmábóül mostantól 2 új webcamerán néleődhetünk! A rádió 24 órában szól!
#169045 kobobe 2011-07-08
Jó utazás, szép időt kivánok a most indulóknak !
Jó utazás, szép időt kivánok a most indulóknak !
#169021 sancho.dl 2011-07-07
A most indulóknak nagyon jó utat és nagyon boldog, napfényes nyaralást kívánok!
A most indulóknak nagyon jó utat és nagyon boldog, napfényes nyaralást kívánok!
#169017 erikaaa 2011-07-07
Itt is becsomagolva minden és reggel indu Sarti :D
Itt is becsomagolva minden és reggel indu Sarti :D
#169011 kszifiasz 2011-07-07
Diuska. Nagyon jó nyaralást kivánok. Legyen nagyon szép időtök.
Diuska. Nagyon jó nyaralást kivánok. Legyen nagyon szép időtök.
#169003 Diuskaa 2011-07-07
Becsomagolva minden! :) Reggel indulás Sartira! :):):)
Becsomagolva minden! :) Reggel indulás Sartira! :):):)
#168999 sancho.dl 2011-07-07
merszia! Őszinte leszek.. fogalmam sincs hány g-os a láncom. Ne haragudj de tényleg nem tudom :( Ha gondolod lefényképezem és ha adsz egy elérhetőséget akkor elküldöm a képet...
merszia! Őszinte leszek.. fogalmam sincs hány g-os a láncom. Ne haragudj de tényleg nem tudom :( Ha gondolod lefényképezem és ha adsz egy elérhetőséget akkor elküldöm a képet...

Villa Oasis - Nea Potidea - Halkidiki
Privát homokos strand, csodálatos kilátás, mindössze 100 m-re a tengertől.
..:: Halkidiki, Kassandra, Nea Potidea ::..