KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Népszerû üdülõhelyek \ Sarti

#157980 Vicosz 2011-03-11
Kalimera kittymol! Ha visszaolvasol mindegyik kérdésedre választ kapsz! Én már korábban kértem Jox segítségét ,hogy ne oldalanként működjön a keresés. Hiszen 4oo oldal brutális! Jaszu Vicosz
Kalimera kittymol! Ha visszaolvasol mindegyik kérdésedre választ kapsz! Én már korábban kértem Jox segítségét ,hogy ne oldalanként működjön a keresés. Hiszen 4oo oldal brutális! Jaszu Vicosz
#157978 kittymol 2011-03-10
Sziasztok! Mi most megyünk először Sartiba. Egyénileg utazunk autóval , és a Sarti Beach Apartmantelep Paros és Naxos apartmanjában kaptunk szállást, a Paros apartmanban. Ez állítólag egy új épület, de ha valaki ismeri örülnék pár infónak.Mit érdemes a környéken megnézni ? Nagy kirándulók vagyunk. Előre is köszönöm az infókat.
Sziasztok! Mi most megyünk először Sartiba. Egyénileg utazunk autóval , és a Sarti Beach Apartmantelep Paros és Naxos apartmanjában kaptunk szállást, a Paros apartmanban. Ez állítólag egy új épület, de ha valaki ismeri örülnék pár infónak.Mit érdemes a környéken megnézni ? Nagy kirándulók vagyunk. Előre is köszönöm az infókat.
#157936 bofefe 2011-03-09
Szia Kferi11 ! Július 25.-én indulunk. Üdv.
Szia Kferi11 ! Július 25.-én indulunk. Üdv.
#157932 Kferi11 2011-03-09
Szia Bofefe! Mikor mentek Sarti-ra?
Szia Bofefe! Mikor mentek Sarti-ra?
#157929 Kferi11 2011-03-09
Szia! Mikor mentek Sarti-ra?Köszi!
Szia! Mikor mentek Sarti-ra?Köszi!
#157865 Miskolciutas 2011-03-08
Bocs,de az árakat nem nagyon adtam össze,de most megnézem...ha tényleg igy van,az gáz...
Bocs,de az árakat nem nagyon adtam össze,de most megnézem...ha tényleg igy van,az gáz...
#157864 cserrobi 2011-03-08
Szia Laci.! Addigra még az üzemanyag is felkúszik 500-ra. Na, az lesz ám az érvágás!
Szia Laci.! Addigra még az üzemanyag is felkúszik 500-ra. Na, az lesz ám az érvágás!
#157862 killerlaca 2011-03-07
Már semmi megvan. :wink: Huhúúú de drágák lettek ezek a Walterék..... Idén mindenki meg akar gazdagodni? Teljesen elment a kedvem az idei nyaralástól. Kicsi érdekes, hogy 2felnött+1gyerek(ő ingyen van)+kocsi 10napra nem jön ki 300 000Ft-ból. :evil:
Már semmi megvan. :wink: Huhúúú de drágák lettek ezek a Walterék..... Idén mindenki meg akar gazdagodni? Teljesen elment a kedvem az idei nyaralástól. Kicsi érdekes, hogy 2felnött+1gyerek(ő ingyen van)+kocsi 10napra nem jön ki 300 000Ft-ból. :evil:
#157857 renault 2011-03-07
Veletek is mennénk megint együtt valahova Pld Görögbe :wink: :!:
Veletek is mennénk megint együtt valahova Pld Görögbe :wink: :!:
#157838 Miskolciutas 2011-03-07
a Waltertravelnek vannak egyéni utasoknak foglalható uj,jó helyen lévő házaik...hátha!
a Waltertravelnek vannak egyéni utasoknak foglalható uj,jó helyen lévő házaik...hátha!

..:: Autóbérlés ::..
Keresse meg a legjobb ajánlatot, hasonlítsa össze az árakat és
spóroljon akár 70%-ot!