KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Népszerû üdülõhelyek \ Sarti

#157102 sünisanyi 2011-02-25
www.jimakostours.hu Így van helyesen
www.jimakostours.hu Így van helyesen
#157101 sünisanyi 2011-02-25
Hello. Ha Nei Porit választottátok,én a Jimakos Tours-t ajánlottam volna. www.jimakustours.hu Rendkívül rugalmas,megbízható és igen jó utazási ajánlatokkal bíró cég.Nei poriban is van irodájuk és Budapesten is. Hello
Hello. Ha Nei Porit választottátok,én a Jimakos Tours-t ajánlottam volna. www.jimakustours.hu Rendkívül rugalmas,megbízható és igen jó utazási ajánlatokkal bíró cég.Nei poriban is van irodájuk és Budapesten is. Hello
#157093 vaesz 2011-02-24
Sancho! Most látom csak, hogy mégsem Sarti az uticél? Pár hete még azt írtad, idén is oda. Hogyhogy Nei Pori lett végül? Jól látom, hogy Anettékkal mentek?
Sancho! Most látom csak, hogy mégsem Sarti az uticél? Pár hete még azt írtad, idén is oda. Hogyhogy Nei Pori lett végül? Jól látom, hogy Anettékkal mentek?
#157085 T.Márta 2011-02-24
Sancho! Megint tiszta ideg vagyok mert nem tudom, hogy hova is pontosan. Korfuval is szemezgetünk, valamit csak találok.
Sancho! Megint tiszta ideg vagyok mert nem tudom, hogy hova is pontosan. Korfuval is szemezgetünk, valamit csak találok.
#157076 sancho.dl 2011-02-24
Márta! Persze hogy tudunk beszélni, hiszen most hogy jön a jó idő és a nyaralás, ismét aktivizálódom itt a fórumon :)
Márta! Persze hogy tudunk beszélni, hiszen most hogy jön a jó idő és a nyaralás, ismét aktivizálódom itt a fórumon :)
#157070 uerika 2011-02-24
Mi juli 8-an indulunk busszal Sartiba.Apollon travellel utazunk.Jon valaki ugyanigy ,ugyanakkor Sartiba??
Mi juli 8-an indulunk busszal Sartiba.Apollon travellel utazunk.Jon valaki ugyanigy ,ugyanakkor Sartiba??
#157056 T.Márta 2011-02-24
Sancho! Köszi szépen! Még biztos beszélünk addig?!!!
Sancho! Köszi szépen! Még biztos beszélünk addig?!!!
#157046 vadevezõs 2011-02-23
Szia! Az Apollonos teljesen jó,aránylag új,Sarti ófalu részében,mindenhez közel.
Szia! Az Apollonos teljesen jó,aránylag új,Sarti ófalu részében,mindenhez közel.
#157044 vadevezõs 2011-02-23
Szia!10-én indulok Sartira az Apollonnal,a Kozmasban leszek!
Szia!10-én indulok Sartira az Apollonnal,a Kozmasban leszek!
#157043 vadevezõs 2011-02-23
Szia! A paris nem rossz,bent van a faluban,aránylag kötel van mindenhez,nemrég épült.
Szia! A paris nem rossz,bent van a faluban,aránylag kötel van mindenhez,nemrég épült.

..:: Autóbérlés ::..
Keresse meg a legjobb ajánlatot, hasonlítsa össze az árakat és
spóroljon akár 70%-ot!