KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Népszerû üdülõhelyek \ Sarti

#152614 sancho.dl 2010-09-30
lindi! nagyon szívesen, örülök, hogy tudtam seíteni :)
lindi! nagyon szívesen, örülök, hogy tudtam seíteni :)
#152613 Taccota 2010-09-30
Közben megtaláltam, azt hittem bonyolultabb..^^
Közben megtaláltam, azt hittem bonyolultabb..^^
#152612 Taccota 2010-09-30
Haho minden kedves Sarti rajongó ! A beszámolómat írom : ) Hol lehet majd feltölteni ?
Haho minden kedves Sarti rajongó ! A beszámolómat írom : ) Hol lehet majd feltölteni ?
#152610 ttoottii 2010-09-30
˝ A többi Sartis hova lett, akik nyáron aktívak voltak?˝ - sancho.dl

Sziasztok! Én minden nap itt vagyok, de csak olvasgatok..... Timi
˝ A többi Sartis hova lett, akik nyáron aktívak voltak?˝ - sancho.dl

Sziasztok! Én minden nap itt vagyok, de csak olvasgatok..... Timi
#152603 lindi 2010-09-30
Kösz Sancho, végre sikerült elolvasnom a beszámolókat :)
Kösz Sancho, végre sikerült elolvasnom a beszámolókat :)
#152600 bb62 2010-09-30
Szia hp16! Az ár tartalmazza az utazást is!!! Üdv! bb62
Szia hp16! Az ár tartalmazza az utazást is!!! Üdv! bb62
#152588 sancho.dl 2010-09-29
Én úgy tudom hogy ez az ár cakkli-pakkli... Legalább is a Dias Zeus szervezésében kínált úton az 53000 Ft-ban minden benn van. Utazás, szállás, fakultatív utak, reggelik, szilveszteri vacsi, pia, zene tánc... Szerény véleményem szerint itt is így van.
Én úgy tudom hogy ez az ár cakkli-pakkli... Legalább is a Dias Zeus szervezésében kínált úton az 53000 Ft-ban minden benn van. Utazás, szállás, fakultatív utak, reggelik, szilveszteri vacsi, pia, zene tánc... Szerény véleményem szerint itt is így van.
#152586 hp16 2010-09-29
sziasztok ebben a 48000ft-os szilveszteri árban az utazás nincs benne ugye?mert az nincs feltüntetve.
sziasztok ebben a 48000ft-os szilveszteri árban az utazás nincs benne ugye?mert az nincs feltüntetve.
#152585 Judith77 2010-09-29
Üdvözlet Sartiról! Esténként 22 fok nappal 30 körüli. Óriás hullámokban fürödtünk a minap, ma pedig Kalózhajóztunk ami rászolgált a HIRNEVÉRE, mind szolgáltatás, mind tartalom szempontjából. Valóban nagyon kedvesek Attiláék. Delfinek elkerültek minket de a sirályokat megkergettük, vagy ők minket. Még néhány nap és újra otthon, na mentem integetni a kamerán.
Üdvözlet Sartiról! Esténként 22 fok nappal 30 körüli. Óriás hullámokban fürödtünk a minap, ma pedig Kalózhajóztunk ami rászolgált a HIRNEVÉRE, mind szolgáltatás, mind tartalom szempontjából. Valóban nagyon kedvesek Attiláék. Delfinek elkerültek minket de a sirályokat megkergettük, vagy ők minket. Még néhány nap és újra otthon, na mentem integetni a kamerán.
#152581 busaianiko 2010-09-29
Köszönöm az infót. Én is úgy gondolom, hogy gyorsan el kellene majd dönteni a dolgot. Megpróbálunk minél hamarabb dönteni. :D :D
Köszönöm az infót. Én is úgy gondolom, hogy gyorsan el kellene majd dönteni a dolgot. Megpróbálunk minél hamarabb dönteni. :D :D

Szálláshelyek Görögországban

Több mint 50.000 szállásajánlat