KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Népszerû üdülõhelyek \ Sarti

#152520 dinnyebubus 2010-09-27
Ginaa Jó kis beszámolót írtál. :) Jó volt újra ott lenni egy kicsit. :)
Ginaa Jó kis beszámolót írtál. :) Jó volt újra ott lenni egy kicsit. :)
#152509 ginaaa79 2010-09-27
Zso, én is visszamennék... GyuriEncsi de jó Neked.. Jó utat!
Zso, én is visszamennék... GyuriEncsi de jó Neked.. Jó utat!
#152506 GyuriEncsi 2010-09-27
Sziasztok! Én ma délután indulok kicsit vissza :) Ha Szilveszterről megtudok valami újabbat, akkor írok! De szerintem ez majd október közepén fog kiderülni! Sancho, hátha találsz lakótársat addig :)
Sziasztok! Én ma délután indulok kicsit vissza :) Ha Szilveszterről megtudok valami újabbat, akkor írok! De szerintem ez majd október közepén fog kiderülni! Sancho, hátha találsz lakótársat addig :)
#152504 sancho.dl 2010-09-26
Zso! Néhány hónap és már indulhatsz is :) Igaz annyira nem lesz meleg, mint nyáron :( Majd kíváncsi leszek, mi lesz a végső eredménye a Sarti szilveszternek... Tényleg mennék, de addig kell egy lakótársat találnom, mert nem nagyon szeretnék egyágyas felárat fizetni...
Zso! Néhány hónap és már indulhatsz is :) Igaz annyira nem lesz meleg, mint nyáron :( Majd kíváncsi leszek, mi lesz a végső eredménye a Sarti szilveszternek... Tényleg mennék, de addig kell egy lakótársat találnom, mert nem nagyon szeretnék egyágyas felárat fizetni...
#152495 zso84 2010-09-26
Ginaaa, most olvastam a beszámolód...jaj istenem, most azonnal indulnék vissza...
Ginaaa, most olvastam a beszámolód...jaj istenem, most azonnal indulnék vissza...
#152481 busaianiko 2010-09-26
Egyetértek Dian, én nagyon reménykedem.!!!
Egyetértek Dian, én nagyon reménykedem.!!!
#152472 dian77 2010-09-25
Anikó! Én szeretném az ilyen véletleneket!
Anikó! Én szeretném az ilyen véletleneket!
#152455 Kristi 2010-09-25
Aki most van kint megírhatná milyen a víz ,és mennyire zártak már be az éttermek,Obelix nyitva van még? Köszi
Aki most van kint megírhatná milyen a víz ,és mennyire zártak már be az éttermek,Obelix nyitva van még? Köszi
#152443 busaianiko 2010-09-24
Dian, ha megint sikerül egy helyen szilveszterezni, az nagyon jó lenne, és érdekes véletlen is, nem? :D
Dian, ha megint sikerül egy helyen szilveszterezni, az nagyon jó lenne, és érdekes véletlen is, nem? :D
#152441 GyuriEncsi 2010-09-24
Sziasztok! Ahogy van fejlemény a Szilveszterrel kapcsolatban, rögtön írom! :)
Sziasztok! Ahogy van fejlemény a Szilveszterrel kapcsolatban, rögtön írom! :)

Hirdessen itt!

..:: Bérelhető reklámfelület ::..