| Népszerû üdülõhelyek \ Sarti |
|
| #151097 nixi007 2010-09-03 |
sziasztok!
Na végre!!!hamarosan indulhatok...pár óra és úton leszek...már nagyon vártam,remélem jó idő lesz kint.
Akik itthon maradnak,csak annyit tudok mondani jó hétvégét!
|
sziasztok!
Na végre!!!hamarosan indulhatok...pár óra és úton leszek...már nagyon vártam,remélem jó idő lesz kint.
Akik itthon maradnak,csak annyit tudok mondani jó hétvégét!
|
| #151090 chrisrudi 2010-09-02 |
Köszönjük szépen!!Megpróbáljuk!:)
|
Köszönjük szépen!!Megpróbáljuk!:)
|
| #151082 badminton 2010-09-02 |
chrisrudi,a választásod tökéltese, ár-érték arányban messze megéri szerintem, érezzétek nagyon jól magatokat...
|
chrisrudi,a választásod tökéltese, ár-érték arányban messze megéri szerintem, érezzétek nagyon jól magatokat...
|
| #151074 Évuska 2010-09-02 |
Ginaaa, köszönöm a választ. Sajnos nekünk ez már messze van. Mi az Apollon Hotel környékén szeretünk megszállni. Ez a rész már csöndes és nincs messze a nyűzsi.
|
Ginaaa, köszönöm a választ. Sajnos nekünk ez már messze van. Mi az Apollon Hotel környékén szeretünk megszállni. Ez a rész már csöndes és nincs messze a nyűzsi.
|
| #151048 hp16 2010-09-02 |
péntekre értünk oda és csütörtökön indultunk vissza,addigra elfogyott a pénzt :lol:
|
péntekre értünk oda és csütörtökön indultunk vissza,addigra elfogyott a pénzt :lol:
|
| #151044 chrisrudi 2010-09-02 |
Sziasztok!
Holnap reggel indulunk busszal Sartira!Mi két hétre megyünk.Nagy nehezen sikerült meggyőznöm a párom,hogy buszozzunk!Autóval kettőnknek lett volna egy hét szállással 160 e ft!Ezért busszal megyünk és ugyan ennyiért két hétig maradunk!Tudom,hogy van ennél olcsóbb is,de most a Sarti Beach Aparthotelt választottuk,ami 3 fős lenne,de volt 2 főre is ajánlatuk ugyanarra az apartmanra a Campus Clubnál!Akkor jön még innen valaki a Campussal!
|
Sziasztok!
Holnap reggel indulunk busszal Sartira!Mi két hétre megyünk.Nagy nehezen sikerült meggyőznöm a párom,hogy buszozzunk!Autóval kettőnknek lett volna egy hét szállással 160 e ft!Ezért busszal megyünk és ugyan ennyiért két hétig maradunk!Tudom,hogy van ennél olcsóbb is,de most a Sarti Beach Aparthotelt választottuk,ami 3 fős lenne,de volt 2 főre is ajánlatuk ugyanarra az apartmanra a Campus Clubnál!Akkor jön még innen valaki a Campussal!
|
| #151025 czoki 2010-09-02 |
˝Köszönöm szépen mindenkinek, aki válaszolt nekem Görögország ügyben.
Mivel már régebben nézelődtem ebben a témában (tavaly), így már el is felejtettem, hogy Sartira nem érdemes repülővel menni, mert a repülőtér messze van. Az idei nyaralásunk pedig már megvolt, már a jövő évin gondolkodom.
Összegezve, ha ketten vagyunk, akár busszal is megéri menni.
Apartmanok tekintetében és itt is jóra gondolok, pl. én szeretem, ami közvetlenül a tengerparton van, ott mennyi egy éjszaka? Itt hogyan számolnak apartmann/nap/fő? Vagy csak apartman/nap?
Tavaly sokat nézelődtem különböző fórumokon és sokan írták, hogy mellé lehet ám nagyon nyúlni apartmannal is.
Napi 8.000,- kb. kajára akkor elég? Úgy, hogy nem viszek itthonról semmilyen ételt, hanem mindent ott veszek?
Tudom, hogy mások mindenkinek az igényei, de ha utószezonban 200.000,- Ft-ból kijön, mennyire jön ki augusztusban?
Aki tudja megírná, hogy a repülőjegy kb. mennyibe szokott kerülni?
Illetve a busz mennyibe kerül /fő?
Köszönöm az eddigi segítséget is mégegyszer.˝ - maxité
Én rep.jegy tekintetében tudok nyilatkozni. Júli végén vettem meg a
jegyeket nagyjából szept.végi indulással, és érkezéssel. Kettőnknek a
lemondási biztosítással együtt 56.800,-Ft-ba kerűlt. Thesszaloniki-ig.
Egy tény, onnan még a transfer jelentős összeg.
Viszont a kényelem, főképpen idősebb korban már sokat számit. :lol:
Üdv. czoki
|
˝Köszönöm szépen mindenkinek, aki válaszolt nekem Görögország ügyben.
Mivel már régebben nézelődtem ebben a témában (tavaly), így már el is felejtettem, hogy Sartira nem érdemes repülővel menni, mert a repülőtér messze van. Az idei nyaralásunk pedig már megvolt, már a jövő évin gondolkodom.
Összegezve, ha ketten vagyunk, akár busszal is megéri menni.
Apartmanok tekintetében és itt is jóra gondolok, pl. én szeretem, ami közvetlenül a tengerparton van, ott mennyi egy éjszaka? Itt hogyan számolnak apartmann/nap/fő? Vagy csak apartman/nap?
Tavaly sokat nézelődtem különböző fórumokon és sokan írták, hogy mellé lehet ám nagyon nyúlni apartmannal is.
Napi 8.000,- kb. kajára akkor elég? Úgy, hogy nem viszek itthonról semmilyen ételt, hanem mindent ott veszek?
Tudom, hogy mások mindenkinek az igényei, de ha utószezonban 200.000,- Ft-ból kijön, mennyire jön ki augusztusban?
Aki tudja megírná, hogy a repülőjegy kb. mennyibe szokott kerülni?
Illetve a busz mennyibe kerül /fő?
Köszönöm az eddigi segítséget is mégegyszer.˝ - maxité
Én rep.jegy tekintetében tudok nyilatkozni. Júli végén vettem meg a
jegyeket nagyjából szept.végi indulással, és érkezéssel. Kettőnknek a
lemondási biztosítással együtt 56.800,-Ft-ba kerűlt. Thesszaloniki-ig.
Egy tény, onnan még a transfer jelentős összeg.
Viszont a kényelem, főképpen idősebb korban már sokat számit. :lol:
Üdv. czoki
|
| #151024 -törölt nick 12762 2010-09-02 |
Nekünk eddig a napi költőpénz 40 €/nap/2fő körül mozog. Kaja, üdítő, frappé, koktél, cigi - ezek vannak benne az összegben. Itthonról hozott zacskós tészta meg páncélos rásegít a spórolásra rendesen... :oops:
|
Nekünk eddig a napi költőpénz 40 €/nap/2fő körül mozog. Kaja, üdítő, frappé, koktél, cigi - ezek vannak benne az összegben. Itthonról hozott zacskós tészta meg páncélos rásegít a spórolásra rendesen... :oops:
|
| #151018 kazoo 2010-09-02 |
én és a baráti köröm megyünk 3-án de nem az aeolussal és a babis lesz a szállás
|
én és a baráti köröm megyünk 3-án de nem az aeolussal és a babis lesz a szállás
|
| #151017 Taccota 2010-09-02 |
Sziasztok !
Leírom én is a kérdésre válaszolva, hogy legyen miből szemezgetni ^^
Utazás autóval négyen (21000), szállás egy hétre a Kitsában (38900), ottani költőpénz (60-70000)
A költőpénzben benne volt a párszori étteremben vacsora, pékségben, boltban vásárolt söröcske+
víz, fakultatív hajókirándulás és megszámlálhatatlan mennyiségű koktél, ami garantáltan nyom
a végösszegen. Főleg ha a parton fogyasztod.
Szóval lehet kevesebb is/fő. Lehet last minutettel is, és akkor még jobban jössz ki, bár szerintem
a nyaralás arról szól hogy élvezd az egy hét alatt hogy azt tehetsz meg amit akarsz : )
|
Sziasztok !
Leírom én is a kérdésre válaszolva, hogy legyen miből szemezgetni ^^
Utazás autóval négyen (21000), szállás egy hétre a Kitsában (38900), ottani költőpénz (60-70000)
A költőpénzben benne volt a párszori étteremben vacsora, pékségben, boltban vásárolt söröcske+
víz, fakultatív hajókirándulás és megszámlálhatatlan mennyiségű koktél, ami garantáltan nyom
a végösszegen. Főleg ha a parton fogyasztod.
Szóval lehet kevesebb is/fő. Lehet last minutettel is, és akkor még jobban jössz ki, bár szerintem
a nyaralás arról szól hogy élvezd az egy hét alatt hogy azt tehetsz meg amit akarsz : )
|
|