KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Népszerû üdülõhelyek \ Sarti

#230690 siki 2015-06-21
Dobaki 2 Kérdezhetem hogy honnan indultok és hogy hol lesz a szállasotok? Szia
Dobaki 2 Kérdezhetem hogy honnan indultok és hogy hol lesz a szállasotok? Szia
#230689 siki 2015-06-21
Köszönom Jox!
Köszönom Jox!
#230684 dobaki2 2015-06-20
Mi július 24-én pénteken indulunk Sartiba.
Mi július 24-én pénteken indulunk Sartiba.
#230682 Jox 2015-06-20

#230681 siki 2015-06-20
Sziasztok! Indul valaki julius 25 vagy 26 án sartiba kocsival?
Sziasztok! Indul valaki julius 25 vagy 26 án sartiba kocsival?
#230634 gkata75 2015-06-19
Sajnálom, hogy nincsenek jó tapasztalataid és még az idő is rossz:(
Sajnálom, hogy nincsenek jó tapasztalataid és még az idő is rossz:(
#230633 eduso 2015-06-19
Válasszuk már külön az Alexandra apartmant illetve Sartit, nem ugyanaz:-(
Válasszuk már külön az Alexandra apartmant illetve Sartit, nem ugyanaz:-(
#230619 molnjan 2015-06-19
Köszönöm Jox! Csak most vettem észre a választ. akkor megnyugodtam, működik a szálláshely és remélem működni is fog mert én megyek, akármi is történik...
Köszönöm Jox! Csak most vettem észre a választ. akkor megnyugodtam, működik a szálláshely és remélem működni is fog mert én megyek, akármi is történik...
#230607 afroditekatica 2015-06-19
Sziasztok tegnap reggeltől éjfélig ömlött az eső remélem ma már jobb idő lesz Alexandra apartman senkinek nem ajánlom ezer éves bútorok első nap elszakadt az ágy a gyerek alatt a matracból egy fekete kukac mászott ki rezsó húsz perc alatt fől le a kávé nincs melegvíz szomszéd apartman nem működött a WC nekem eddig csalódás volt nei pori parália után
Sziasztok tegnap reggeltől éjfélig ömlött az eső remélem ma már jobb idő lesz Alexandra apartman senkinek nem ajánlom ezer éves bútorok első nap elszakadt az ágy a gyerek alatt a matracból egy fekete kukac mászott ki rezsó húsz perc alatt fől le a kávé nincs melegvíz szomszéd apartman nem működött a WC nekem eddig csalódás volt nei pori parália után
#230508 gkata75 2015-06-17
Szia! Remélem nem lesz rá szükség, de mégis biztonságérzetet ad az embernek, hogy van. Jövő héten tervezem megvenni a gyógyszertári dolgokat, és ezzel nagyjából minden meglesz, már csak csomagolni kell:) Ja! Bűvárszemüveg! Na, az még nincs, meg napernyő, de utóbbit kint szeretnénk nézni.
Szia! Remélem nem lesz rá szükség, de mégis biztonságérzetet ad az embernek, hogy van. Jövő héten tervezem megvenni a gyógyszertári dolgokat, és ezzel nagyjából minden meglesz, már csak csomagolni kell:) Ja! Bűvárszemüveg! Na, az még nincs, meg napernyő, de utóbbit kint szeretnénk nézni.

Szálláshelyek Görögországban

Több mint 50.000 szállásajánlat