KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Szótár \ Görög szavak, mondatok

#50099 annita9 2007-12-29
Γεια σου Asteri! Εγω ημουνα στην Αθηνα περσι και φετοs για να μαθω ελληνικα!Εσυ δεν σκεφτεσαι να μενειs στην Ελλαδα?
Γεια σου Asteri! Εγω ημουνα στην Αθηνα περσι και φετοs για να μαθω ελληνικα!Εσυ δεν σκεφτεσαι να μενειs στην Ελλαδα?
#50095 Asteri 2007-12-29
Szia KVik! Szerintem így írják: Βικτορια (de ez csak tipp)
Szia KVik! Szerintem így írják: Βικτορια (de ez csak tipp)
#50086 KVik 2007-12-29
Sziasztok! Én is kérhetnék egy görög Viktória leírást, vagyis, hogy hogyan írják õk? Köszönöm, és B.Ú.É.K.
Sziasztok! Én is kérhetnék egy görög Viktória leírást, vagyis, hogy hogyan írják õk? Köszönöm, és B.Ú.É.K.
#50085 Asteri 2007-12-29
Γεια σου Annita, Οχι, δεν έχω πρόβλημα! :-) Η δασκάλα μου είχε υποτροφία στο Πανεπιστήμιο πριν απο δέκα χρονιά περίπου. Εσύ, πότε έμαθες στην Αθήνα;
Γεια σου Annita, Οχι, δεν έχω πρόβλημα! :-) Η δασκάλα μου είχε υποτροφία στο Πανεπιστήμιο πριν απο δέκα χρονιά περίπου. Εσύ, πότε έμαθες στην Αθήνα;
#50058 annita9 2007-12-28
Hát Christee...hogy õszinte legyek nem vagyok biztos benne 100%-osan,de szerintem ugyanúgy ejtik mint mi!vagy talán j-vel a végén???
Hát Christee...hogy õszinte legyek nem vagyok biztos benne 100%-osan,de szerintem ugyanúgy ejtik mint mi!vagy talán j-vel a végén???
#50057 annita9 2007-12-28
Αληθεια?Αυτη η κοπελα που εμαθε ακριβωs?Και εγω εμαθα στην Αθηνα σε ενα σχολειο για αυτο σε ρωταω. Ελπιζω οτι δεν εχειs προβλημα αν σου γραψω ελληνικα αλλα θα ηθελα να κανω λιγη πρακτικη.
Αληθεια?Αυτη η κοπελα που εμαθε ακριβωs?Και εγω εμαθα στην Αθηνα σε ενα σχολειο για αυτο σε ρωταω. Ελπιζω οτι δεν εχειs προβλημα αν σου γραψω ελληνικα αλλα θα ηθελα να κανω λιγη πρακτικη.
#50052 Asteri 2007-12-28
Γεια σου Annita! Οχι, δεν έμεινα στην Ελλάδα, δυστυχώς... Μαθαίνω ελληνικά εδώ και οχτώ χρονιά στην Ουγγαρία. Τώρα μαθαίνω απο μια κοπέλα που έμαθε τα ελληνικά στην Αθήνα.
Γεια σου Annita! Οχι, δεν έμεινα στην Ελλάδα, δυστυχώς... Μαθαίνω ελληνικά εδώ και οχτώ χρονιά στην Ουγγαρία. Τώρα μαθαίνω απο μια κοπέλα που έμαθε τα ελληνικά στην Αθήνα.
#50040 Christee 2007-12-28
Jaj,de gyors volt,nagyon köszönöm!És a Kókai az hogy van ejtve?Bocsi
Jaj,de gyors volt,nagyon köszönöm!És a Kókai az hogy van ejtve?Bocsi
#50035 annita9 2007-12-28
ΓΕΙΑ ΣΟΥ χριστινα! Így írják:Χριστινα és Hrisztinának ejtik.
ΓΕΙΑ ΣΟΥ χριστινα! Így írják:Χριστινα és Hrisztinának ejtik.
#50032 Christee 2007-12-28
Megkérdezhetném hogy görögül hogy írják és ejtik a nevemet :?: ???Bár megvan a görög ABC,de nem vagyok benne biztos. :!: Kókai Krisztina!Elöre köszönöm!!! :!:
Megkérdezhetném hogy görögül hogy írják és ejtik a nevemet :?: ???Bár megvan a görög ABC,de nem vagyok benne biztos. :!: Kókai Krisztina!Elöre köszönöm!!! :!:

Villa Oasis - Nea Potidea - Halkidiki
Privát homokos strand, csodálatos kilátás, mindössze 100 m-re a tengertől.
..:: Halkidiki, Kassandra, Nea Potidea ::..